לה פמיליה, מסה, התדר, רפובליקה דה רונימוטי ועוד
הסוף שבוע שלנו התחיל כבר ביום שלישי בעבר, הסתובבנו לקצת סידורים בקניון ערים בכפר סבא והחלטנו להיכנס ללה פמיליה, מסעדה איטלקית מבית אקס- קופי טרי בקניון, תפרטי חביב בתמחור סביר, מרק עגבניות היה לא רע וגדול, פיצה קרבונרה הייתה גדולה עם חזה אווז סביר וביצה רכה אבל לא מספיק, ניוקי פטריות היה גדול עם רוטב די מימי אבל חביב, עם כוס יין סביב 200 ש"ח סבירים.
ביום רביעי חגגתי יום הולדת ועשינו מסע ארוך שכלל את הבינאלה לקרמיקה, תערכות הדינוזארים (כי ילד תמיד ישאר ילד) ומוזיאון תל אביב, באמצע עצרנו במסה לעסקית צהרים, הצוות מקצועי כרגיל וידע להמלית במדוייק על המנות, לראשונות מנה של ספיישל דג טרופי עם טוהנ אדומה טריה טריה , קרם מנגו וסלט אסייתי מרענן ומתקתק, לה סלט חסות עשיר בגבינות ותאנים פרסיות מעולות.
לעיקריות רביולי כמהין מענגות בשבילה ושיפוד נתח קצבים בשבילי, מנות גדולות שופעות טעמים ומרקמים ועשויות במדוייק, קינוח תותים היה קליל כרגיל, ביחד עם זוג קוקטילים מדוייקים יצאנו בעסקית צהרים מלאה סביב 420 ש"ח שווים ביותר.
ברביעי בערב מיני פסטיבל בתדר עם פיצות של איל שני שהיו מעולות ודקיקות, הלהיט של הקיץ.
בשישי מסיבת צהרים בבוזה בתל אביב, חילקו גלדיה חינם והכיכר בחוץ הייתה מלאה אנשים עם מחצלות ומוסיקה, גלידת שוקולד חלב עם ויסקי הייתה לא רעה בכלל, גלידת הקשיופאה מעולה.
בשבת אחר הצהרים מסיבת חתונה של בן דוד יקר ברונימוטי, קבלת פנים חמימה עם הרבה יין משובח, קמפרי אשכוליות ואפרול שפריץ, לראשונות כיסונים רותחים עם גבינה ותרד, קרפציו משובח, קרודו דג ים קליל,אנטיפסטי עשיר, מלפטי קליל ושאר טובים. לעיקריות דגי מוסר ים ענקיים בתנור שפורקו ורוסטביף אדמדמם עם ציר בקר עשיר, אוכל איטלקי קלאסי עשוי ביד בטוחה.
לקינוח טירמיסו קלאסי, עוגת גבינה עשירה וטארט תפוחים משובח, ביחד עם כוסית גראפה ובריזה תל אביבית אפשר היה לחשוב שאנחנו באיטליה.