אז מה אכלתם בסוף השבוע?

gastro101

New member
אילו תבלינים קנית? אני מתכננת בקור שם בקרוב -נגמר לי הגרמסלה

המעולה שקניתי שם, גם פרחי אניס ברשימה ...גיליתי שהם משדרגים מרק (מרק עדשים של לימור תירוש) גם לשונאי אניס כמוני
 

salo22

New member
יותר מידי דברים

מנסה המון דברים ובכלל כל הפרודוקטים שווים לטעמי, דווקא גרמסלה שכחתי לקחת ועומד להיגמר. תבלין השווארמה שלהם מצויין גם כן, קליפות קינמון בניגוד ל"גלילים", יש להם יותר "זינק". הזעתר שווה מאוד, לקחתי את תבלין הקציצות שמאוד מזכיר את השווארמה, עם יותר כמון לדעתי, אולי גם בהרט, לא ניסיתי עדיין, השוארמה הרבה יותר ידידותי לבישול כללי ומוסיף המון לכל מטבח איזורי, אפשר "להסתפק" בו, לחלוטין לא תבלין כבד במתכתב רק עם שווארמה, ממליץ מאוד.
משמש אוזבקי, בהחלט נהנים ממנו מאוד. לקחתי אג'ואן שלצערי עוד לא השתמשתי, למרות סופ"ש הודי. גם עלי חילבה, מה שנקרא גם פונגריק או שאמבלה אצל הפרסים, בשימוש רב מאוד במטבח ההודי ובהחלט שידרג אתמול את הבאטר צ'יקן. זרעים שלמים לתערובות ביתיות - זרעי כוסברה, שומר, חרדל, אפשרי כמובן גם הכמון והאג'ואן הקצת דומיננטי, קולה השלישייה הראשונה ביחסים שווים וטוחן, ארומטי ומיוחד מאוד בתבשילים. גרגירי הפלפל השלמים באיכות טובה מאוד, יש גם ורודים, יש סצ'ואן, לא מתאים לכולם.. התערובת הצבעונית טובה, לא זולה.
עלי דפנה יפים, עלי קארי, אבקת קינמון מצויינת, פפריקה מתוקה וגם מעושנת טובה, תבלין קייג'ון מעניין, רוזטה, אורז שחור כשיש, מקלות ליקריץ' אם את בעניין. חמוציות ללא סוכר, רוזטה, סקציית עדשים מצויינת במחירים טובים (המקום הכי זול שמצאתי לעדשים שחורים במשקל), כנ"ל הקינואה, בורגול, קמח חומוס קלוי, אגוזים ושקדים (יש מקדמיה יפים מאוד, יקרים כמובן), בקבוקי רוזטה, טחינה חמה שמגיעה ישר מהטחינה. בקיצור - כל החנות
 
למעלה