אז איפה אכלתם בסוף השבוע?

קפה מצדה צומת העוגן, האנוי באירוע של התדר במוזיאון ופורט קפה

ביום רביעי בערב מצאנו את עצמנו בדרך חזרה למרכז מהצפון הקרוב ורעב בלתי מוסבר גרם לנו להיכנס לקפה מצדה בצומת העוגן ולהצטער על כך, התפריט אומנם מגוון אבל שירות חלש מאוד ואוכל חיוור, אני לקחתי כריך רוסטביף שאמור היה להיות עם אמנטל, חשבתי על כריך חם ועשיר קיבלתי לחמניה ספוגית עם רוסטביף עשוי כהלכה אבל קר עם אמנטל קרה, ציפס פושר וכריך מאוד מאוד סתמי שעלה כמעט 60 ש"ח, האישה לקחה פירה וסלט עגבניות שהיו פושרים וחסרי טעם, 100 ש"ח מיותרים בהחלט.
בחמישי בערב אירוע של התדר במוזיאון תל אביב היה עמוס ומלא דאדא מכל הסוגין, בגן הפסלים דוכן קטן של האנוי פעל בשיא הכח, היה תענוג לראות את הצוות הצעיר עובד במרץ על האוכל ונותן לכל מהנ את תשומת הלב , לקחנו רוטי ממולא תרד שהיה פריך וטעים ובאן מי עם טופו שהיה עשיר ברטבים וטעמים בבגט קטן ומעולה, כיף גדול.
בשיש בערב יום הולדת משפחתי בקיסריה מול השקיעה, פורט קפה היה בחירה של פשרה בשל ההרכב מסביב לשולחן, אני אכלתי המבורגר עם בקר מעושן, הקציצה סבירה, נתח בקר מעושן מעל היה עשוי נכון אבל לא טרם למנה, ציפס חלש ודי שעמום בסופו של דבר בשביל המבורגר בעלות של מעל ל-70 ש"ח, מסביב לא נשמעה התלהבות מאף מנה למרות שכולם היו עשויות בצורה נכונה, לקינוח פעמיים קראק פאי סתמיים, אין סיבה להגיע במיוחד לפורט קפה, אבל נמל קיסריה מדהים תמיד
 

החתולית

New member
קפה מצדה מאד מאכזב

מיקום מצויין, תפריט שלא אמור להיות מסובך לבצע, ובכל זאת מאכזב בכל פעם מחדש. על השירות, אני בכלל לא מדברת.
&nbsp
במקום שהמסעדה תהפוך להיות ברירת המחדל שלנו, אנחנו נמנעים ממנה.
&nbsp
בפעם הבאה, מוטב להכנס לסגפרדו באותו מתחם. סלטים חביבים, פיצות נחמדות, כריכים ראויים ושירות טוב יותר.
 
למען האמת סגפרדו הייתה הבחירה הראשונה

אבל לאישה היה חשק פתאומי לפירה... ואחרי שהתיישבנו כבר לא היה לנו כח להמשיך הלאה
 

ady18

Well-known member
ריבר

ציפות נמוכות
והיה לא רע
מוקפץ שבעת הפלאים מענין מנה ענקית קשה לסיים
והמפתיע שייק מלון קוקוס מאוד ההמלצה של הארוחה
קינוחים נחמדים קרם ברולה כדור קוקוס גלידה....
לא נפלתי מציפס הבטטה כתוספת....
אחלה מקום למי שאוהב מוקפץ
ללא נופל מג'ירף
 

amirline

New member
VONG , בפעם השניה בשבועיים האחרונים, התאהבתי במקום

הזמנו מקום בחוץ, אווירה כיפית ונעימה...
הוזמן לשולחן:
לחמניות הביף באן - 2 לחמניות באן עם בשר מתובל נימוח וטעים, מנה כ"כ טעימה שהזמנו עוד אחת כזאת !
פרגיות על קריספי רייס - מנה משגעת וטעימה של פרגיות מתקתקות על שטיח של אורז קריספי, שילוב מעולה.
&nbsp
לעיקרית חלקנו מנה של אטריות אורז עם קישואים, זוקיני, עוף ועוד כמה דברים שפרחו מזכרוני, מנה מעולה (חריפה קלות).
&nbsp
קוקטייל אבטיח ו-2 כוסות יין אדום (לא זוכר את השם אבל זרמתי עם המלצת המלצרית, יין מצוין ונעים).
&nbsp
הוציאו לנו קינוח OTH של בננה מקורמלת עם דבש ושקדים, מנה קלילה ונעימה, מעולה לסיום ארוחה .
&nbsp
החשבון יצא סביבות 340 שקל לפני טיפ (50 שקל).
&nbsp
שורה תחתונה , התאהבתי במקום הזה, כבר סימנתי כמה מנות לפעם הבאה ...
&nbsp
 

salo22

New member
סופ"ש

כרגיל ביתי עם כמה אלמנטים בסיסיים שהתחברו ביחד לאוכל.. זריקת הפחממות הרגילה מלואיז הייתה היוצאת מהכלל, אך גם היא נאכלת בבית.. הלחם שלהם כשהוא טרי הוא באמת טופ של טופ, לטעמינו, בכלל סוג של זמירות חדשות משם, אחרי שבשנים האחרונות פחות נהננו בארוחת הבוקר שלהם ביחס לעבר הרחוק, בשישי שעבר זוגתי וחברה שלה ישבו שם לאחר צהריים מאוחרים והופתעו מאוד מהאוכל וגם היחס, היה להם כיף מאוד, גם לחברה התל אביבית הידועה בסטנדרט מאוד נוקשה ומחמיר בענייני בתי קפה

ראש וראשון בסופ"ש הזה - הטרגון, חולה ברמות קשות על החומר הזה, מכניס אותו בזמן האחרון בכל מקום, מצידי גם בקפה שיהיה טרגון, בטח בקינוחים..
הניסיונות הם למצוא מה משתדך איתו במיוחד טוב, מבלי להציץ בספר שילובי הטעמים של Niki Segnit, למי שמכיר &quot
הזוכה הגדול עד עכשיו - עירית כמובן, במחית יחד עם הטרגון זו חתונה שמחה מאוד, הנוזל הרגיל של קצת סויה+מירין+שמ"ז ותבלון, תמצית יוזו או מה שזה לא יהיה, הסמכה קטנה בקנסטן גאם, זה הולך נפלא בכל דבר מלוח..
ציר של ראשי דגים שכבר השתלטו על הפריזר, עזר בפאייה מזוייפת עם כוסמת, סשימי סלמון עם מחית העשבים ההיא, סלט טעים של "חסה צעירה"+פלחים דקים וקראנצ'יים של מלפפון ונקטרינה, המון זרעי דלעת קלויים (בסוף קלייה ארוכה והרמה\שיקשוק תכופים במחבת שלא ישרפו, מתבל ומקפיץ אותם במלח ושמ"ז, עובד מצויין), אבקת תבלין הבית על בסיס גרגירי פלפלים צבעוניים, תועפות טרגון וכוסברה קצוצים, קוביות חלומי מטוגן, רוטב על בסיס דבש פרחי הדרים\חומץ שרי\שמ"ז.. אה וגם קצת פרמזן מגורד פנימה, שלא יחסר.. אפשר להחליף את הנקטרינות בכל דבר אחר שבעונה, הלך טוב גם עם אגס..
בגיזרת המתוק כרגיל קצת מגזימים מידי, דברים שהזכרתי פעמים רבות בעבר וקבועים מידי בבית,כמו חתיכות בננות בשוקולד מריר מטומפרר, אין קינוח טעים מזה &quot
שאריות עונת המנגו שכיכבו כרגיל בעיקר בשייקים קפואים.. סופ"ש סטנדרטי ודי עייף בבית בלי יותר מידי מה לחדש..
 
דיברנו בזמנו על מקום בחיפה שמחזיק תמצית מי זהר

אז בחנות החדשה של פיצוחי שאדי במרכז מבנה שוק תלפיות יש.
 
יש לי שתיל של טרגון בעציץ גדול והוא מתפתח נפלא. כדאי אם אתה

משתמש חזק ואם יש לך מרפסת.
מרווה וטרגון יחד, שילוב מוצלח.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
"רק בשר" בחיפה, נשאר לנו גרופון לנצל... היה דווקא סבבה

הזמנו סינטה ונתח קצבים; הקצב אמר שאלה נתחים טריים מישראל. מידת העשייה הייתה כפי שהזמנו (מדיום) והטעם מוצלח.
&nbsp
ה"נפילה" היחידה בארוחה הייתה החציל הקלוי שהזמנתי למנה ראשונה. 29 ש"ח לחציל מעורך ומשוטח (גובה ס"מ מעל לצלחת...) מנה קטנה ופשוטה שחיסלתי תוך 5 דקות ולא ממש הצדיקה את מחירה. בחומוס ברדיצ'ב מקבלים יותר ומשלמים פחות. להבא אדע להימנע.
&nbsp
ניחא; באנו בשביל הבשר, והוא היה נהדר, זה העיקר.
 
למעלה