הודעות ודיווחים

מצב
הנושא נעול.

easylivin

New member
אבל אני דווקא בעד...

אתה אל תדבר בשם השמאל!
אבל אני דווקא בעד...
לא צריך להיות שום מקום לאלימות מילולית גם לא במהלך קרבות פוליטיים כשהבחירות בפתח. כי זה לא בדיוק הכי דמוקרטי שבעולם, בלשון המעטה, והמילה "שונא" היא די אלימה, to say the least.

amit1270

New member
לא צריך להגזים. שנאה היא לגמרי לגיטימית

אבל אני דווקא בעד...
לא צריך להיות שום מקום לאלימות מילולית גם לא במהלך קרבות פוליטיים כשהבחירות בפתח. כי זה לא בדיוק הכי דמוקרטי שבעולם, בלשון המעטה, והמילה "שונא" היא די אלימה, to say the least.
כל עוד היא לא מובילה למעשים, אתה יודע.
כולם שונאים מישהו או משהו. זה טבעי וזה מובן ואפילו מותר לכתוב על זה בלי לנסות לעטוף את זה במילים יפות.

easylivin

New member
אז גם לי מותר לשנוא קצת? בהיותי איש ימין

כל עוד היא לא מובילה למעשים, אתה יודע.
כולם שונאים מישהו או משהו. זה טבעי וזה מובן ואפילו מותר לכתוב על זה בלי לנסות לעטוף את זה במילים יפות.
אז גם לי מותר לשנוא קצת? בהיותי איש ימין
כי פעם הסבירו לי שבהחלט לא, או שמא...
וכן,

ואתה עוד מתווכח איתי, עמית?

עוד שמאלן ששונא את מתחם התחנה
ואת חולדאי בכלל...

http://blogs.haaretz.co.il/danibaron/401/
מש"ל אחד גדול על כל הטור הזה, שמציג את השמאל במערומיו.

שים לב איך העיריה בתגובתה בסוף הטור מצליחה בכמה שורות לרסק לרסיסים את כל מה שהוא כתב, אבל כמו רוב השמאלנים אין לו מספיק מודעות עצמית להבין את זה...

תוכי מאולף כבר אמרתי?

davidfainshtein

Member
מנהל

שים לב איך העיריה בתגובתה בסוף הטור מצליחה בכמה שורות לרסק לרסיסים את כל מה שהוא כתב, אבל כמו רוב השמאלנים אין לו מספיק מודעות עצמית להבין את זה...

תוכי מאולף כבר אמרתי?

down under

New member
שבוע טוב לכבוד השופט

תוכי מאולף כבר אמרתי?
שבוע טוב לכבוד השופט
אני מקווה מאוד שבעת שבתך על הכס (kess ולא כסא, לא בטעות שכחתי את האות א')
אתה מבצע את תפקידך כיאות ולא סתם מכניס לכלא (אם זה בפלילי) או גורם להפסד (אם זה בתחום האזרחי) רק כי הנאשם/נידון מולך הינו איש שמאל...

אם כי, בהכירי וירטואלית אותך, יש לך חוש צדק די מפותח כך שאתה פועל באמת עפ"י מיטב השפיטה ולא עפ"י דעות קדומות (שנאת שמאל וכו').

down under

New member
שימו לב לתגובה 5 הנפלאה

תוכי מאולף כבר אמרתי?
שימו לב לתגובה 5 הנפלאה
לא פחות מנפלאה. פשוט תגובה למופת והבוז ומכל עומק התחת לכותב הבלוג העלוב. סליחה, אם הוא ישתפר הוא יהיה עלוב.

down under

New member
מעניין מה דעתו של טשאפק על הבלוג הזה בכלל

תוכי מאולף כבר אמרתי?
מעניין מה דעתו של טשאפק על הבלוג הזה בכלל
ועל הפוסט הספציפי שבו, בפרט.

מצב
הנושא נעול.
למעלה