יום חמישי- וידויים זה כאן!

משקולת

New member
יום חמישי- וידויים זה כאן!

מה עשיתן? מה קניתן? על מה ויתרתן? את מי הרגזתן? מי הכעיס אתכן? למי לא הייתן נחמדות?

יאללה, תנו בראש

משקולת

New member
שלום, שלום

כ"כ הרבה אנשים הרגיזו אותי ושגעו אותי השבוע, כך שכל קנייה היתה מוצדקת, הא!
נכון שהתפרעתי והגזמתי, אבל "מגיע להם" (אני יודעת שלכאורה אין קשר ושזה לא תירוץ, אבל זה עובד אצלי. שוין).

אז מה היה לנו השבוע?
ביום שישי שעבר, גיחה לקניון למשך שעה (הייתי חייבת לשטוף את האוטו, אז היתה לי שעה להסתובב) הניבה כמה וכמה פריטים. מכיון שיום שישי היה בתפר (של השרשו), אתעלם באלגנטיות מהשלל שנרכש בו, ברשותכן
.

אתמול, שוב היתה לי שעה פנויה כאשר האוטו היה בבדיקה, והקניון (לא אותו אחד) ארח אותי בשמחה.
אנסה לזכור לפי חנויות (זה היהי יותר קל..), ובכן:

במנגו קניתי חולצה קיצית קצרה (לא עלתה לי שקל, כי היו לי נקודות. הפתעה נחמדה בקופה).
ב24/7 קניתי חצאית פרחונית קיצית וסריג שלושת רבעי שיהיה מעולה לימים כמו היום.
בניין ווסט קניתי נעליים כסופות כמו של ממצו ואניס (אני חושבת..)
ובזארה קניתי שמלה פרחונית קצרה, מכנסיים ורודים (ורוד עז) וחולצה שחורה ארוכה.

(לדעתי סימנתי וי, במודע או שלא במודע, על כל הטרנדים הקרובים, לא?
)

כנראה שכל זה לא הספיק לי, ואחה"צ כשהלכתי עם בני הצעיר לדואר (אספתי חבילה מאי.ביי- עוד שמלה...
) ולסופר פארם, קרא לי שלט מחנות נעליים (בינגו- מישהי מכירה?) :"עוד 3 ימים לסגירה. הנחות רציניות" - לא מתחייבת על הנוסח המדוייק-, ובכן, קניתי סנדלים שחורים יפים של unisa. בני הודיע לי שלדעתו הם מכוערים, והורה לי לא לנעול אותם. לא חושבת שאתחשב בבקשתו/הוראתו
.

אה, ובמהלך השבוע קבלתי 2 שמלות מאסוס, במקום 2 השמלות שהחזרתי. אחת ממש יפה של ריבר איילנד (סוף סוף במידה הנכונה) ואחת חביבה של ניו לוק.

נראה לי שמספיק, לא?

אם ייש ביקוש לתמונות, אנסה לצלם בהמשך ולצרף.

משקולת

New member
תודה על הפרגון!

אתן חמודות

והנה מקבץ קטן של חלק מהקניות- הג'ינס הוורודים מזארה, הנעליים הכסופות מניין ווסט (אניס, ממצו- אותו הדבר כמו שלכן?
), ו-רכישה טרייה טרייה (שאפילו לא הספקתי לספר עליה קודם
) -ג'ינס עם קרעים.
צריכה למדוד אותו שוב ביתר קפדנות בבית, אבל נראה לי שבשביל לספק את הגחמה שלי לג'ינס אחד עם קרעים (כן, בזמנו לא חבבתי, ועכשיו די בא לי, אבל ברור לי שלא ישמש אותי המון המון), המחיר שהוא עלה לגמרי שווה אותו.

DesertBluz

New member
איזה צבע מתוק יש לג'ינס הורוד

וכבר מהתמונה עלית
על שילוב אפשרי!

קשה, קשה...

בשבועות האחרונים אני פשוט קונה ללא הכרה. בהחלט יהיה צורך בעוצר בזמן הקרוב, אבל כנראה שזה יקרה רק בחודש הבא אחרי שיגמרו סופית כל הסיילים והמבצעי סופעונה.

אז אחרי החודש שעבר שהיה באמת עמוס בכל טוב (כתבתי פוסט מסכם, אבל לא הייתי כאן ביום שלישי אז הוא לא נכנס לשרשור המקוון עדיין), החגיגה המשיכה השבוע:

לפני יומיים הייתי בהרצליה, אז על הדרך עברתי בארנה. זה נגמר ב:
צעיף ומעיל נייבי מהמם מהסייל בגאפ (פתאום התאהבתי לגמרי בדברים שלהם אחרי שהייתי אדישה לחלוטין עד כה. לא ברור).
לא פחות מארבע שמלות מדורותי פרקינס (
).
סוודר בצבע אבן של אולד נייבי.
שתי חולצות קייציות חמודות עם נקודות מפוקס (אפילו שלדעתי הם התדרדרו קשות ואני כבר לא ממש מוצאת סיבה להיכנס לשם יותר).
צעיף טארטן עבה וענקי מפול אנד בר.

וחוץ מכל זה, גם עוד סוודר ושרשרת כסף מאסוס.

והחודש רק התחיל...

אתמול כמעט כמעט קניתי מגפונים מהממים באלדו, אבל עצרתי את עצמי בדקה ה-90.

משקולת

New member
תתחדשי על הכל!

את מעולה!

כמה שאלות לי אלייך:

1. בארנה יש דורותי פרקינס? הייתכן??
2. אשמח לקבל התרשמות לגבי הג'ינס של צ'יפ מנדיי, זה שפוסט האחרון. איך הוא מבחינת מידה (רמת הדיוק), גזרה ונוחות.
3. אותו הדבר לגבי הג'ינס של נויזי מאי- כבר כמה זמן, שממש בא לי עליהם, אבל אני מתלבטת. בדיוק מהסיבות שציינת- מעולם לא קניית ג'ינס ברשת. זהו פריט שנראה לי בעייתי מאוד לקנות בלי למדוד.

אוקיי, אז על השאלה הראשונה

אני יכולה לענות:
אכן כן, יש דורותי פרקינס בארנה! אמנם בסניף שלהם בהוד השרון המבחר גדול יותר, אבל לפעמים דווקא בארנה יש מציאות שוות. אם יוצא לך, ממש ממש כדאי להגיע לשם עכשיו כי יש להם מבצע 2+2 בנוסף ל-50% הנחה, וזה אומר שבתכלס אפשר לקנות ארבעה פריטים במחיר של פריט אחד.
מצרפת לך תמונה לדוגמא של אחת השמלות שקניתי. יש להם את הדגם הזה בהמון הדפסים חמודים. מבחינת מידות נשאר בעיקר את הקצוות - 6 ו-8 ו-18-20 בריטי.

לגביי הג'ינסים אני אצטרך לענות לך בהזדמנות אחרת כי עוד לא הספקתי אפילו למדוד אותם, שלא לדבר על ללכת איתם ולבחון את העמידות והנוחות.

באופן עקרוני מסכימה שלקנות ג'ינס ברשת זה הימור יותר גדול משמלה או חולצה, וזה באמת הפריט היחיד עד עכשיו שהחזרתי לאסוס מטעמי חוסר התאמה. מקווה שהשניים האלו יהיו מוצלחים. אני אעדכן בהמשך...

נכון שאם אני אעלה את התמונה שוב

אז גם הקודמת תופיע?

רק למקרה שכן, הנה אחת מהשמלות האחרות מדורותי פרקינס!

משקולת

New member
תודה רבה על המידע!

מזמן לא הייתי בארנה, אבל בהחלט הגיע הזמן.
מוזר שישי שם דורותי ולא ידעתי/לא זכרתי

קצוות זה טוב.לא לגעת לי במידה 6!!

אני מניחה שאמצא, אבל את זוכרת היכן- בקומה הראשונה? באזור של טופ שופ וגאפ?

לגבי הג'ינסים-תודה! אחכה לעדכון ממך. ממש מעניין אותי לדעת לגבי המידות והדיוק, כי אני בהחלט שוקלת...

בכיף!

דורותי פרקינס בארנה נמצא בקומה הראשונה, ממש בפינה הצפונית ליד המדרגות הנעות/Better Price/סטימצקי.

אני לקחתי (כמעט) את כל ה-8, אבל ב-6 לא נגעתי לך, מבטיחה!

למעלה