מדריך וינה: מה אנחנו חושבים על... שבדיה?

Princess Lotta

New member

גם כחובבת שבדיה, הייצוגים שלהם בדרך כלל בינ"ל, חסרי זהות או צבע מקומי, ואין בהם הרבה ייחוד. אז שנה שעברה גניבה ממיילי סיירוס והשנה מגואטה, שני שירים חביבים מאוד שדירגתי גבוה אבל אין באמת ייחוד. השבדים בחיים לא יבחרו משהו שבדי כמו קום של טימוטיי ובחיים לא יפרגנו אפילו לשלאגר שמושר בשבדית. יש להם שפה נהדרת ופה ושם יש במלודי דברים מיוחדים או לפחות מעניינים, ועדיין שבדיה הולכת על הכי בינ"ל, הכי מסחרי, שיר שיכל לצורך העניין לייצג כל מדינה אחרת, והוא אמריקאי יותר מאירופאי אניוואי.

Colfax

New member
never say never

ב- 2009 "Snälla snälla" כמעט וניצח. השנה יון עם שיר היוייק שלו היה זוכה אם מונס לא היה מחליט לחזור שוב לתחרות.

כעוכר שבדיה, אני חייב לציין שהשיר מעולה!

האימפקט הראשוני שלו היה אדיר בעיני. ההימורים צודקים הפעם - זה השיר שיזכה בתחרות. מקווה שישמיעו אותו ברדיו.

האם שבדיה בדרך לנצח באירוויזיון 2015 עם הלהיט הממכר של מונס - או שדווקא איטליה/ מדינה אחרת תהיה זו שתיקח את כל הקופה השנה? שבדיה לוקחת.
השיר השבדי הוא אחד השירים הכי עדכניים השנה. האם אתם בעד שילוב שירים עכשויים בתחרות או שייחודה הוא בכך שהיא מעט מיושנת? שבדיה היא לגמרי אחד העדכניים השנה. אני בעד שירים עכשוויים. רק כך התחרות הזו תשרוד.
האם מונס זקוק לדמות המצוירת כדי לזכות או להתברג גבוה - או שהשיר עושה את העבודה גם בלעדיו? האם הגימיק בעצם מכסה על שיר לא מרשים? הדמות המצוירת הוסיף המון, מקווה שגם בלעדיו ההופעה תהיה חזקה. השיר טוב בבסיסו.
איך שבדיה מצליחה להפוך לאחת המדינות המועמדות לזכייה כמעט מדי שנה? מה סוד הקסם שעל מדינות אחרות ללמוד ממנה? ההייפ של הציבור סביב הקדם שלהם.
מה עדיף: בלדה עוצמתית וזועקת בתוך כלוב אורות או להיט שלא יוצא מהראש בליווי דמויות מצוירות? 2015

Uri04

New member
קיטש ללא גבולות

ואני לא חושב שאפשר בשלב הזה לקחת את הניצחון מאיטליה. הם הסנסציה השנתית ומובילים בבאז שהשיר שלהם יצר על כל מדינה אחרת.

למעלה