מדריך וינה: מה אנחנו חושבים על... שבדיה?

מור
אובייקטיביות!

אני קורא אותך לסדר...

לא נמחזר פה את מה שכולם יודעים לגבי השיר הזה

Willo the Wisp

New member
שבדיה באירוויזיון היא כמו מלכת הכיתה

כל הילדות האחרות בכיתה מקוות בסתר ליבן שיצמח לה חצ׳קון או שיתפלק לה פוק לפני כולם.

שיר מצויין

שבדיה סוף סוף שולחת שיר טוב ראשון מ-2009 (2011,2013 בסדר) .
שבדיה לא הולכת לנצח אני חושב שלאוסטרליה ואיטליה יש יותר סיכויים השנה ושבדיה הולכת להיות המקום השלישי.
כל שיר טוב יכול להשתתף באירוויזיון לא משנה הגדרתו.
בלי הגימיק,שבדיה יכלה לסיים במקום השמיני או שמונס היה מסיים שני בקדם.
לא סוד קסם,למעט 2013 הנחמד שאני לא זוכר הערצה אליו כל שטות זוכה להצלחה אצל הקהל ובתחרות (למעט 2010 שכמעט עשה זאת) שבדיה היא מדינה שכמעט כולם אוהבים את שירה בגלל התדמית שלה והקדם שלהם וכמו שנאמר במקום אחר "אם שבדיה הייתה שולחת את אירלנד 2008 ואירלנד הייתה שולחת את שבדיה 2008 התוצאה הייתה נשארת אותו דבר".
שבדיה 14 נגד שבדיה 15-השיר מהשנה שעברה הוא אחד השירים המוערכים יתר על המידה,מהרעים ביותר שהשתתפו בעשור האחרון.

schweine

New member
אחח שוודיה שוודיה!

השיר הזה גנוב בכל פרמטר - הלחן, העיבוד, ההופעה. ה-כ-ל!
למרות הנ"ל מדובר ללא ספק באחת ההופעות הכי טובות שיהיו השנה ובשיר ווינר.
לא רואה מצב שזה לא בטופ 3.
ב-2011 שוודיה הפסידה בנקודה לאזר' בטלווטינג והשופטים הורידו אותה כדי לשדרג את איטליה וסיימה 3 בסוף ב 50-50.
השנה השופטים שוב יורידו אותה, אולי כדי לשדרג את איטליה שוב לזכייה.
אם לא היה את איטליה אז הייתי מהמר שזה יסיים 1.
כולי תקווה שלא יהיה מצב שזה ינצח בטלווטינג ואז השופטים יעדיפו שיר אחר (את זה כמובן נדע לפי הפרצוף של המושחת השוודי רגע לפני שההצבעה תתחיל).
&nbsp
למרות שכתבתי על איטליה אבל עוד שיר שיכול להזיק לשוודיה זה נורווגיה: כולנו יודעים איך המאפיה הסקנד' עובדת - מחלקים את הניקוד בינהם אבל מי שמקבלת דוז תקבל דוז מכולן.
נ.ב הייתי בהלוויה של אמא של מישהי מהשכבה שלי וכל ההלוויה המוח שלי שר את נרווגיה 15. זה אחד משירי ההלוויות הטוב ביותר ואצלי הוא ראש בראש עם 2005 במאבק על הנורווגי הכי טוב אי פעם.

Brady

New member
האוסטרלי יותר כריזמטי ממנו וזמר יותר טוב ממנו

ואשכרה משדר כיף וקלילות על הבמה, בעוד מונס נראה כמו תלמיד י"ב מפונק עם גמד תקוע בתחת שעושה תנועות לפי הספר אחרת אמאבא לא יקנו לו סוס פוני. בנישת ה"גבר המקפץ שהוא לא מישראל" לא ברור לי למה מונס אמור לעקוף אותו. את האוסטרלי לא אהבתי בסטודיו, אבל בלייב הוא מפציץ! וגם נותן תחושה יותר עממית ונגישה ממונס.
מצד שני, לשבדיה יש הופעה ויזואלית אדירה ושיר שאני אישית יותר נהנה לשמוע, אז......
&nbsp
מה חטאתי לקבל כאלה 3 פייבוריטים?? איטליה, שבדיה, אוסטרליה.. כל אחד יותר מנומנם מהשני. זה באמת 2011 אול אובר אגיין

&nbsp
דעתי על השיר: שיר טוב, בנאלי אך ממכר מאוד, גם בסטודיו בלבד, ובעצם זה כמו אנדו שנה שעברה. אוהב לשמוע אותו, בטופ15 שלי, אבל עוד חודש אני שוכח ממנו. זה 100% בטופ 5, 75% בטופ3, זכיה - אמן ולא, לא כזה משוכנע שכן, לא אופתע אם כן.

נשגב מבינתי איך אפשר להגדיר את שלושתם

כמנומנמים.
זה הכל חוץ מ-נמנום!!
גראנדה אמורה

Brady

New member
עניין של טעם

מה שכן בשנים האחרונות תמיד היה פייבוריט "אחר" שקצת רענן את הרשימה הרגילה... לורין והסבתות ב12, נורבגיה ב13 וארמניה שנה שעברה. הפעם הם כולם רגילים מדי

GALxp

Well-known member
איטליה, שבדיה ואוסטרליה שירים מנומנמים...

הונגריה 13 שיר ענק. כבר מזמן הפסקתי להבין את ההגיון של בריידי והשורד.

Brady

New member
אז בוא אתקן את עצמי

זה יותר בחירות מנומנמות כפייבוריטים, בטח בפער כזה מהשאר.
הם כולם שירים טובים ומתבלטים השנה, שזה לא קשה לעשות, אבל אין פה בחירה מעניינת או משהו חדש שיוסיף תיבול. מבין השירים האהובים על חובבים השנה (כי אני לא חי בסרט לגבי שירים שרק אני יכול לאהוב), הייתי יותר שמח לראות את נורבגיה, בלגיה או אפילו סלובניה מקבלות יחס כזה.

ועיקר ההסכמות שלי עם השורד הן בתחרויות, באירו אנחנו מאוד שונים, חוץ מהונגריה13

GALxp

Well-known member
בתחרויות אתם מרבים לנקד אותי, אז המשיכו כך!

Eurovision Aces

New member
יש משהו מאוד מאוד סוחף בהופעה

בלי זה נאבד החשק לשמוע אחרי פעם-פעמיים.
אם יזכה יהיה לדעתי כמו דנמרק 2013 מבחינת מצעדים, יצעד גבוה במשך שבוע אחד ע"ס ההופעה ואז יפול לגמרי מהם תוך שבועיים-שלוש. (אלא אם כן ישווקו את זה מעולה, אבל Eh.)

Blue403020

New member
לא ארחיב במילים: שיר אדיר והופעה כובשת. המנצח מבחינתי

L e j l a

New member
על דבר אחד כל מי שבפורום יכול להסכים

וזה שכמעט כל מדינה שמשתתפת באירוויזיון יכולה ללמוד משוודיה איך עושים את זה וזה לא משנה אם אוהבים את השיר או לא - הכל שם מתוקתק וזאת הסיבה שהם מצליח כמעט תמיד. לרוב המדינות יש ממה ללמוד

*לעשות את זה* זה החלק הקל

הבעיה היא שהנציגויות של שבדיה הן לרוב ממוסחרות, קולעות למכנה המשותף הנמוך ביותר וחסרות נשמה.
כאן יש לשבדיה הרבה מה ללמוד ממדינות פחות חזקות כמו (סתם קפצו לי בראש) אסטוניה או פינלנד.

למעלה