מדריך וינה: מה אנחנו חושבים על... שבדיה?

E u r o b o y

New member
מדריך וינה: מה אנחנו חושבים על... שבדיה?

שבדיה 2015

Måns Zelmerlöw - Heroes

חצי גמר 02
שיר 13

3 שנים חלפו מאז הניצחון האופורי ההוא, ושוב שבדיה היא בין המדינות שמהמרים שיזכו השנה באירוויזיון: הפעם תורו של הלהיט התורן הבא מהמדינה הסקנדינבית המצליחה, העונה לשם "Heroes". עם גמד או בלי, נראה שהמבצע של השיר, שניסה לייצג את מדינתו בתחרות כבר לפני 8 שנים, מבצע את השיר העדכני והקליט למדי שלו לעילא - ואם הכל יעבוד כמו שצריך (כולל הילד והבלון שיחליפו את הגמד והמטריה) - יש סיכוי לא קטן בכלל שמונס ייקח אותנו לאירוויזיון בארץ הבלונד בפעם השישית. אז האם שבדיה תחגוג השנה עוד ניצחו-או-או-או-או-ווןן? או-וו-או-וו-או-אוווו!

האם שבדיה בדרך לנצח באירוויזיון 2015 עם הלהיט הממכר של מונס - או שדווקא איטליה/ מדינה אחרת תהיה זו שתיקח את כל הקופה השנה?
השיר השבדי הוא אחד השירים הכי עדכניים השנה. האם אתם בעד שילוב שירים עכשויים בתחרות או שייחודה הוא בכך שהיא מעט מיושנת?
האם מונס זקוק לדמות המצוירת כדי לזכות או להתברג גבוה - או שהשיר עושה את העבודה גם בלעדיו? האם הגימיק בעצם מכסה על שיר לא מרשים?
איך שבדיה מצליחה להפוך לאחת המדינות המועמדות לזכייה כמעט מדי שנה? מה סוד הקסם שעל מדינות אחרות ללמוד ממנה?
מה עדיף: בלדה עוצמתית וזועקת בתוך כלוב אורות או להיט שלא יוצא מהראש בליווי דמויות מצוירות?

L e j l a

New member
שוודיה השיגה את התהילה שלה בצדק

אם אנשים אוהבים או לא זאת שאלה אחרת אבל הרבה מדינות יכולות ללמוד מהם איך עושים אירוויזיון

nit li

New member
מה לא חושבים על שבדיה

האם שבדיה בדרך לנצח באירוויזיון 2015 עם הלהיט הממכר של מונס - או שדווקא איטליה/ מדינה אחרת תהיה זו שתיקח את כל הקופה השנה? איטליה תזכה, אבל אם לא היא- אין לי בעיה שמונס יקח את כל הקופה. שיר נהדר ולהיט ממכר שיביא לאירוויזיון עדכני יותר בשנה הבאה.
השיר השבדי הוא אחד השירים הכי עדכניים השנה. האם אתם בעד שילוב שירים עכשויים בתחרות או שייחודה הוא בכך שהיא מעט מיושנת? מעולה שיש שירים עדכניים כל עוד הם יפים...
האם מונס זקוק לדמות המצוירת כדי לזכות או להתברג גבוה - או שהשיר עושה את העבודה גם בלעדיו? האם הגימיק בעצם מכסה על שיר לא מרשים? בעקרון הוא מספיק מרשים וכריזמתי גם בלעדיו (מונס כזמר והשיר כ...שיר). ההופעה משדרגת, ללא ספק, אבל מונס הוכיח את עצמו כמספיק מוצלח לבד. הוא יכול להחזיק את השיר וההופעה, בקיצור.
איך שבדיה מצליחה להפוך לאחת המדינות המועמדות לזכייה כמעט מדי שנה? מה סוד הקסם שעל מדינות אחרות ללמוד ממנה? אמממ... שירים טובים? הופעות מושקעות? השקעה בתחרות ואכפתיות?
מה עדיף: בלדה עוצמתית וזועקת בתוך כלוב אורות או להיט שלא יוצא מהראש בליווי דמויות מצוירות? אוי זאת שאלה טובה. אני חושבת שמונס. שני שירים אדירים!

amit0423

New member
שבדיה (מונס)

האם שבדיה בדרך לנצח באירוויזיון 2015 עם הלהיט הממכר של מונס - או שדווקא איטליה/ מדינה אחרת תהיה זו שתיקח את כל הקופה השנה?
אני לא כלכך מתעסקת בזה בינתיים , כשנגיע לגמר אז ...
אבל מבחנתי ברור שזה השיר המנצח של התחרות השנה ולא משנה מה יגידו
השיר השבדי הוא אחד השירים הכי עדכניים השנה. האם אתם בעד שילוב שירים עכשויים בתחרות או שייחודה הוא בכך שהיא מעט מיושנת?
ברור שצריך שירים עכשויים בתחרות . אי - אפשר להיתקע בעבר . כל העולם מתקדם
אין סיבה שהתחרות הזאת תישאר בעבר ותהיה מיושנת . זה גם מה שיכול לגרוע ממנה ולהפיל אותה
אם לא יהיה עכשוויות מסויימת . שלא לדבר על רמת העניין שזה יוצר ומה היה לולא התחרות הייתה מיושנת ונתקעת בעבר
האם מונס זקוק לדמות המצוירת כדי לזכות או להתברג גבוה - או שהשיר עושה את העבודה גם בלעדיו? האם הגימיק בעצם מכסה על שיר לא מרשים?
לדעתי השיר עושה את העבודה גם בלעדיו מצוין , הענין פה שמונס סיפר באחד הראיונות למה הדמות הזאת מתקשרת אליו
ולכן הדמות היא חלק מהתמונה הכוללת . שכוללת גם את השיר שמקבל משמעות הרבה יותר חזקה גם את ההופעה עצמה
וגם את הדמות עם רק אנשים היו מפנימים את מילות השיר בעיקר את הפזמון היו מבינים שזה השיר האחרון שאפשר להגיד עליו שהוא "סתמי"
אבל האחרון , בעידן של היום אין משהו שלא ישמע לנו דומה או שלא ישמע לנו מועתק אבל נוח להם להיתפס למקום הזה של "החיקוי"
וזאת גם לא בעיה גדולה להעצים את זה אם ממש רוצים להוריד מהערך שלו . עליי זה ממש לא עובד
השיר הזה עדכני , השיר הזה עושה לי כיף ,השיר הזה מספיק מיוחד בעניי ומספיק בעל משמעות ,
זה מה שהתחרות הזאת צריכה גם השנה וגם בכללי , אז מבחנתי זה הזוכה האולטימטיבי .
איך שבדיה מצליחה להפוך לאחת המדינות המועמדות לזכייה כמעט מדי שנה? מה סוד הקסם שעל מדינות אחרות ללמוד ממנה?
זה דיי ברור אני חושבת ,
הם פשוט משקיעים בתחרות הזאת יותר מאשר כל מדינה אחרת .
החל מהתחרות שלהם (המלודי) שמתפרסת על פני חודש וחצי ועד להופעה עצמה בבימת האירו'
מה עדיף: בלדה עוצמתית וזועקת בתוך כלוב אורות או להיט שלא יוצא מהראש בליווי דמויות מצוירות?
השנה . חד משמעית
סאנה טובה והשיר שלה גם מצויין אבל השנה הרבה יותר

שבדיה ממשיכה לאיים גם השנה... אבל היא כבר

זכתה לא מזמן לכן מגיע למדינה אחרת השנה לזכות במיוחד שהשנה מפוצצת שירים חזקים.

לא רוצה זכיה שוודית. לא רוצה את פטרה. לא חושב שזה מה שצריך

לזכות.
כן מדובר בשיר טוב עם הופעה מהפנטת.
טופ 3 על בליינד!
הלוואי ואיטליה תעקוף אותם בסיבוב!

ESCme

New member
שוודיה המעולה

האם שבדיה בדרך לנצח באירוויזיון 2015 עם הלהיט הממכר של מונס - או שדווקא איטליה/ מדינה אחרת תהיה זו שתיקח את כל הקופה השנה? שוודיה, איטליה ואוסטרליה יאבקו, נטיה קלה לאיטליה אם כי לכל השלוש סיכוי רציני.

השיר השבדי הוא אחד השירים הכי עדכניים השנה. האם אתם בעד שילוב שירים עכשויים בתחרות או שייחודה הוא בכך שהיא מעט מיושנת? ככל שהשירים עדכניים יותר קרנה של התחרות עולה, אז אני בעד.

האם מונס זקוק לדמות המצוירת כדי לזכות או להתברג גבוה - או שהשיר עושה את העבודה גם בלעדיו? האם הגימיק בעצם מכסה על שיר לא מרשים? כדי להצליח - לא. כדי לזכות - כן.

איך שבדיה מצליחה להפוך לאחת המדינות המועמדות לזכייה כמעט מדי שנה? מה סוד הקסם שעל מדינות אחרות ללמוד ממנה? אימפריית פופ שלוקחת את העניין ברצינות ובאהבה.

מה עדיף: בלדה עוצמתית וזועקת בתוך כלוב אורות או להיט שלא יוצא מהראש בליווי דמויות מצוירות? סאנה מהממת אבל מונס הביא משהו חדש ולוקח בקלות.

צוות Kuss

New member
שיר גרוע, ה״פינלנד״ שלי

בדיוק כמו שרבים פה לא מצליחים להבין איך אפשר לאהוב את השיר של פינלנד, וסבורים שזה בכלל לא שיר אלא פיסת דרעק - אלו הם בדיוק התחושות שלי כלפי גיבורים (כאשר פינלנד נמצאת אצלי במקום הראשון). לדעתי אין למונס שום סיכוי לנצח, אבל בגלל ההופעה המוצלחת יש סיכוי להתברג גבוה מאוד, בטופ 7.

זו בדיוק ההופעה שתביא אותו לטופ 3

ואם לאיטליה\ אוסטרליה תיהיה הופעה מספיק טובה הם יעקפו אותו. אם לא- גיבורים ימצא את עצמו בדיוק כמו אופוריה...

E u r o b o y

New member
תרצו או לא - מדובר במכלול הכי מנצח השנה

&nbsp
השיר - ממכר ברמות אחרות, אני לא מפסיק לשמוע את זה!
ההופעה - מגרה את הצופה משנייה הראשונה ומותירה אפקט "וואו"
המבצע - כריזמטי, מבצע את השיר בלייב פשוט מצוין
&nbsp
הכל מתוקתק, השיר מהודק - ומגיע לזה לגמרי לזכות! עזבו עכשיו שבדיה לא שבדיה, המכלול הזה מוצלח וממש לא משנה לי מאיזו מדינה הוא מגיע. ללא איטליה והגימיק שנקרא אוסטרליה, זה היה זוכה ודאי.
&nbsp
לא סתם השיר במקום הראשון שלי. מזמן לא חרשתי כל כך על שיר ופשוט לא נמאס! מעניין אם הניצחון הסוחף של מונס במלודי (בדומה ללורין בזמנו ואפילו יותר ממנה) מנבא גם את הזכייה בווינה. הלוואי.

הלוואי שלא

לא מסוגל לראות את שוודיה זוכה שוב. וכן - זה כבר מעורר אנטגוניזם....
ומה שהכי מעצבן בכל הסיפור זה
שאתה לגמרי צודק בניתוח המכלול...
מזל שיש לנו את איטליה ואוסטרליה השנה, שיכולים למנוע משוודיה את הנצחון...( ובלי קשר הם גם שירים יותר טובהים בעיני...!)

Colfax

New member
השיר הזה לא ממכר ולא נעליים

הוא סתם שיר. ועוד לא ראינו את ההופעה.

הוא סופר ממכר

בגלל ההופעה.
נטלת ממנו את ההופעה- לקחת ממנו הכל.
וכמו שנאמר פה ללא ההופעה הוא גם לא היה זוכה במלודי- ואתה יודע את זה הרבה יותר טוב ממני

Colfax

New member
אם היה טלווטינג מלא אז כנראה ששבדיה היתה שוב זוכה

הביאו את השופטים כדי לתת הזדמנות גם למדינות אחרות לזכות, כמו איטליה, שאיש לא יחלוק עליי כמגיע להם לזכות באופן כללי וגם באופן ספציפי. כך שיכול להיות שאירופה שומעת בלופים אינסופיים על בסיס יומי את Heroes, אבל שבדיה לא תזכה.

E u r o b o y

New member
אני ממש לא מסכים

&nbsp
השיר ממש מחזיק בפני עצמו - הוא פשוט טוב! וגם בהופעות ללא הגמד, מונס היה אדיר.

למעלה