הגדר החדשהקצר מהעבודות על תחנת "יהודה הלוי"
3 שבועות אחרי, נראה שמתחילים לעבוד ביותר רצינות
חשבתי שהמדרכה תצומצםקצר מהעבודות על תחנת "יהודה הלוי"
תודה, אלון!חשבתי שהמדרכה תצומצם
בינתיים נשארה ללא שינוי.
עד כאן
משהו קטן בשבילך.תודה, אלון!
המדרכה לא אמורה להצטמצם.חשבתי שהמדרכה תצומצם
בינתיים נשארה ללא שינוי.
עד כאן
זוכר שראיתי את בעלי העסקים שם מצביעים על המדרכה...המדרכה לא אמורה להצטמצם.
שטח התחנה יושב בגבולות הכביש. ולכן כל הדיפונים יבוצעו על חשבון הכביש ולא על חשבון המדרכה.
זה הזמן של החניות להתפרס על פני המדרכה. ולהפוך את היותם קרובים לתחנות ליתרון.
בסך הכל סביב לתחנות הולך להווצר בועה שקטה. שאין בו תנועת מכוניות ואוטובוסים. וקל לטייל שם על שטחים נרחבים.
עם קצת מיתוג ופרסום, האיזורים יפרחו כמדרחוב עד לסיום העבודות בעוד 6 שנים.
הייתי צריך לעבור היום כמה פעמים סביב אזור העבודותקצר מהעבודות על תחנת "יהודה הלוי"
והחולדות לא מציפות את המדרכות?הייתי צריך לעבור היום כמה פעמים סביב אזור העבודות
ובינתיים הסדרי ההליכה להולכי רגל מעולים. יותר נחמד ללכת באיזור הזה מאשר קודם, יש מעברים נוחים בין אזורי העבודות, ויש הרבה פחות תנועת רכבים מאשר לפני תחילת העבודות: חלק מיהודה הלוי צומצם לנתיב אחד, ויבנה הפך לרחוב ללא מוצא כמעט בלי תנועה כלל.
גם אני הייתי בהלםוהחולדות לא מציפות את המדרכות?
בואו נהיה הוגניםוהחולדות לא מציפות את המדרכות?
פחחחחבואו נהיה הוגנים
הם אמרו שהחולדות יתחילו לצאת כשיתחילו לחפור לעומק. בינתיים רק מזיזים תשתיות. אז יש עוד כמה חודשים עד שהאימה תתחיל (אולי) להשתולל.

יאי, כפתור ה"פרסם" חזר לתגובה המהירה.
בואי נהיה עוד יותר הוגניםבואו נהיה הוגנים
הם אמרו שהחולדות יתחילו לצאת כשיתחילו לחפור לעומק. בינתיים רק מזיזים תשתיות. אז יש עוד כמה חודשים עד שהאימה תתחיל (אולי) להשתולל.

יאי, כפתור ה"פרסם" חזר לתגובה המהירה.
בדרך כלל עבודת בנייה ממוקדת במקום אחדבואי נהיה עוד יותר הוגנים
בכל עבודת בנייה יש חפירה לעומק. זה לא שונה בהרבה.
אני יכול להבטיח לך שהTBM לא יפגוש אף חולדה בדרכובדרך כלל עבודת בנייה ממוקדת במקום אחד
ולא בכמה נקודות לאורך העיר + לעומק גדול מהרגיל + TBM שזוחל לו בקרקע.
הם דיברו על הרעש שהעבודות יוצרותאני יכול להבטיח לך שהTBM לא יפגוש אף חולדה בדרכו
גם העבודות בתחנות מצטמצמות למספר נקודות, בדיוק כמו עבודות בנייה בכמה אתרים שונים בעיר ובשטח די דומה. מישהו (אולי בעל חברת הדברה ממולח) החליט לקשקש על חולדות שייצאו מהחפירות ויציפו את העיר והתקשורת הישראלית, שאוהבת סיפורי אלף לילה ולילה ולעזאזל העובדות, עטה על הסיפור הזה בשקיקה.
אני רק אניח את זה כאן...והחולדות לא מציפות את המדרכות?
יצאו קצת להתאוורר, מה אתה רוצה?
היות שה-TBM אפילו לא קרובים להתחיל לעבוד
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.