דואר במודיעין - בעייה עגומה הדורשת

דואר במודיעין - בעייה עגומה הדורשת

טיפול חודרני מעמיק.

בשבוע שעבר, ביקרתי לצערי שוב בסניף הדואר במלרז.

זה שאני גרה בשמשוני ובדואר מודיעין החליטו שבמקום סניף קיפודן או קייזר, הקרוב יותר לשמשוני,
משייכים אותנו למלרז - זו כבר צרה בפני עצמה. עלינו לחצות חצי עיר לחכות יחד עם כל תושבי מודיעין (כמעט) רק כדי לקבל דואר רשום.
זה ששייכו עוד משכונות רבות נוספות - כולל קייזר (למרות שיש סניף גם בקייזר!) לסניף מלרז -
הפך הבעייה לצרת רבים - שאינה מהווה נחמה - רק עומס רב יותר על מלרז = פוגע בנו התושבים.

זה שעד שמבקרי סניף מלרז (בעל כורחם) לא מקימים זעקה על עובדי הסניף, שיפתחו תור לקבלת רשומים - לא קורה כלום, זו כבר אשמתנו שאנו שותקים.

זה שלמכתב רגיל מאוד לוקח להגיע אלינו עד כחודש(!!) - נראה הגיוני למישהו?
אז צילמתי - צילומים חותכים - והיום אף התקשרתי ללשכת מנכ"ל רשות הדואר ובתכנון לשלוח לו מכתב ממצה ביותר על הנושא +
הבטחה שאם משהו לא ישתנה - נדאג לסיקור תקשורתי הולם.
אגב, מסתבר שהם מודעים - אבל לא עושים עם זה כלום, בטענה שאין מה לעשות עם זה.
אין? ודאי שיש. אם היה זה עסק פרטי - איזה בעל עסק היה מוכן להתנהלות שכזו בעסק שלו?

סדר ה"עולם השלישי" הזה על חשבונינו חייב להיפסק.
(בהודו המצב אפילו סביר הרבה יותר - בדקתי
)

אודה לתגובתכם.

תרצו לצטרף לפניית התלונה - שלחו לי מסר.
תודה רבה - בתקווה לשנות העיוות.

רחלילי

New member
רק איך מוכחים זאת?

שלחתי משם לפני כמה חודשים מכתב חשוב מאד לגורם רשמי מאד, רציתי דואר רשום עם הודעת מסירה/חתימה, הציעו לי שם באותו מחיר ואף פחות לעשות דואר מהיום למחר שלדבריהם הוא כמו רשום.

לקח למכתב להגיע ליעדו יותר משבועיים.
אבל אין לי האפשרות כעת ללכת לאותו גורם (שברור לי שרושם רשמית מתי מתקבל אצלו כל מכתב) ולהביא אישור כתוב לכך.

אפילו בולים-התקשיתי למצוא

רציתי לקנות מעטפות מבויילות
אין
אבל, הייתה לו תושייה, יש לו חבילת מעטפות, הוציא לי משם כמה
ובולים.. איפה הבולים, אין לי בולים
יש לך אולי בולים? - שאל את זו שעובדת איתו
לא. היא השיבה.
בולים..., הלך כמה צעדים לאחור, היה שם בלאגן גדול וגם שק גדול של דואר
בתוך השק הוא מצא כמה בולים, קצת מאלה וקצת מאלה

זה כנראה היה רמז - את לא צריכה בולים, גם ככה המכתבים לא ממהרים להגיע ליעדם.
צבי ישראל..איך נפלו גיבורים.

כל זה קרה השבוע- סניף קייזר מודיעין.

יעלארי

New member
ידוע לי כי נשלח אלי מכתב מגורם רשמי ב - 19.9

עד היום טרם הגיע!!!! מעניין אם ומתי יגיע...
מוכנה להצטרף לכל דבר שצריך על מנת שהמצב הקפקאי הזה של דואר מודיעין יטופל !

אביבקיץ

New member
מכתב שהגיע אחרי פחות מחודש - היה לך מזל

מכתב מירושלים הגיע אלינו אחרי חודש וחצי

מכתב של "תוך 24 שעות" הגיע אחרי שישה ימים

לגבי חבילות אנחנו כבר מזמן מוסרים את הכתובת של העבודה ולא בבית

מאמיה

New member
אני התייאשתי מהם

מנהל הסניף במרלז הבהיר לי בהתנהגותו שאין למה לצפות
פניות חוזרות ל"פניות הציבור" הבהירו לי שגם שם נערמים המכתבים ולא מגיעים ליעדם.
הם איבדו לנו חבילה של דואר רשום שעלתה 100$ אחרי ששלחו הודעה שהיא הגיעה. מנהל הסניף הבהיר שהיא לא הגיעה גם אם נשלחה הודעה וברישומים רשום שהגיעה.
העיקר הפרטה

מספר הטלפון של ארז האחראי על דואר מודיעין

054-2260397
אולי כדאי להציף אותו בתלונות האלו במקום לפרוק אותם כאן?
קיבלתי אות המספר מפקיד הדואר אחרי שכתבו על הודעת הדואר הרשום שקיבלתי סניף דואר אחד ואחרי שחיכיתי בו למעלה מחצי שעה הסתבר שדבר הדואר נמצא בסנף דואר אחר. ואותו דבר בדיוק קרה גם לפני כחודשיים. הזלזול וחוסר המקצועיות שלהם עוברים כל גבול!
בנוסף אנחנו מקבלים מעטפות פתוחות והודעות "לא הייתם בבית" גם כשאנחנו בבית.
אשמח להצטרף לפניית תלונה (רק אל תשלחי אותה דרך הדואר
)

מאמיה

New member
דיברתי עם ארז היום

אחרי עוד יום שבזבזתי בהמתנה לחבילה ולא נתנו לי אותה כי לא באתי עם ייפוי כוח מבעלי (צריך לזכור להזמין חבילות על שם מי שיש לו זמן!!)
התקשרתי לארז בטלפון שנתת
והופתעתי לדבר עם אדם קשוב וסבלני שהשקיע המון אנרגיה בלדבר איתי למרות שהיה בבית עם משפחתו.
הבנתי שהוא המנהל של סניף הדואר במרלז, האדם שתמיד היו לי רק דברים רעים להגיד עליו.
יצאתי מהשיחה אופטימית, קודם כל כי מסתבר שהוא כן מקשיב ושומע את רחשי הציבור, ומסתבר שהוא כן מחפש פתרונות,
וכשיש מישהו שמקשיב ומנסה לשנות - הדברים בהכרח משתנים!

אלונה יקירתי...

למה לחכות עוד רגע אחד נוסף ? תפנו לתכנית "יהיה בסדר " בגלי צה"ל, כבר המלצתי על כך לפני פחות משבועיים. רק אם גורם חיצוני, תקשורתי יתערב יהיה לזה הד, יהיה מעקב, ותהיה התיחסות רצינית לסבל הזה של כולם.

zviaran

New member
תשמעו, אני קוראת את תגובותיכם החוזרות ונשנות

וממש כואב הלב.

אפשר לעשות אחרת: סניף הדואר ברעות עובד בצורה נפלאה.
מנהלת הסניף מנהלת אותו כמו עסק, נכון, יש לנו מרכז חלוקת
דואר ולא דואר בבתים. לדעתי זה מאד נוח כי כל אחד מאיתנו
מגיע לפחות פעם בשבוע במרכז המסחרי.
אז מי שאומר לכם שאין מה לעשות מורח אתכם.
זאת שערוריה מה שאתם עוברים
ואולי הגיע הזמן שהדברים יגיעו כבר לשר התקשורת.
בהצלחה.

שקדי122

New member
רק מי שגר בבוכמן שייך לרעות אני שלחתי בקשה

להעברה לסניף ברעות ואין התייחסות לעניין. אני גרה ביצחק רבין בזוגי ולא מוכנים להעביר אותי. כל פעם שיש דואר לקחת יש הימור יהיה תור מיוחד או לא וכמה דלפקים יעבדו . ככה זה כבר הרבה שנים.

סמייילי

New member
מילה טובה ומילה רעה

מילה טובה:

לסניף הדואר ברעות - ממש ההיפך ממה שאתם מתארים על הסניפים במודיעין
הסניף שם עובד מעולה והשירות טוב ומהיר, חבילות מגיעות מחו"ל תוך שבוע עד שבועיים וכבר היו לי הפתעות שדברים הקדימו וכבר היו בסניף.

מילה רעה:

מרכז החלוקה במכבים - תיבות הדואר עצמן
כבר שלחתי מספר מכתבי תלונה ולא עשו כלום
התיבות מוזנחות, חלקן פרוצות ועקומות
אין תאורה בצד אחד
עשיורד גשם כל הדואר נרטב בתוך התיבה..
חייבים לתחזק שם..

אמנה37

New member
לפחות תשמחי שאת לא בסניף בקייזר...

לא ייאמן הפרימיטיביות ותת-השירות בסניף הזה! הגעתי אתמול בחלון זמן קטנטן שהיה לי לסניף של קייזר. לא היתה לי ברירה, כי הגיעה לי חבילה רשומה לשם, אחרת לא הייתי מתקרבת למקום מניסיוני הקודם. כשהגעתי היו לפניי 10 אנשים בתור, ובמהלך חצי השעה שחיכיתי בתור הצטברו מאחוריי עוד 15!! איש. את כולם שירתה פקידה אחת!! כשהעזתי להתלונן אמרו לי אנשים שבעל המקום לא מרגיש טוב. מעניין את הסבתא שלי! חוצפה! שייקח מישהו ב-25 ש"ח לשעה וייתן שירות מינימלי לאנשים! פשוט לא ייאמן שבימינו, כשמשרד הפנים כבר התאפס והשפר פלאים, משרד התחבורה השתפר ואפילו קופות החולים עברו מתיחה רצינית, מתקיימים איי-חוצפה וניצול של הלקוחות כאלה - מצטערת בעיניי זה ניצול שאני משויכת לאזור מסוים ונתונה בידיהם בכל הנוגע לחבילות וכו'. פשוט גועל נפש ואני בהחלט מתכוונת להתלונן ולחכות שיחליפו את האדון שקיבל זיכיון ושם עלינו...

מסכימה איתך אבל גם אם יחליפו אותו זה לא בטוח

יעזור.
הסניף לא השתנה גם שניהלה אותו האישה שלפניו...
תמיד הוא היה כך- פקידה אחת והרבה עומס.

זה כבר מעבר לשערורייה יקירתי

זה כבר זוועות, אנחנו שייכים למרל"ז והדואר פשוט מאחר באופן קבוע. בעבודה המסמכים של משרד החינוך פשוט מגיעים חודש מאוחר יותר, לרוב אחרי שכבר הייתי צריכה להגיש את הכל. כבר למדתי ללחוץ על שימוש באינטרנט, אבל יש דברים שהם מתעקשים על מסמך מקורי ובזה אני תמיד נופלת. בתקופה האחרונה פשוט נסעתי למשרד החינוך כל פעם שהייתי צריכה להעביר מסמכים, מה לעשות? אני פשוט לא סומכת עליהם !!
מוכנה בכיף לעזור בתלונה, יש לי הרבה מה להגיד..

לינור20

New member
בואו נתאגד להגשת תלונה או נפנה לתקשורת

הזמנתי נסח טאבו חתום מאתר של הדואר - עלה לי 80 שח. ב- .29.7.2012
עד היום לא קיבלתי אותו.
נהדר.

amitzahavi

New member
דואר שליחים - ביזיון

ביום רביעי הונח בת"ד שלי , ללא שהתקשרו או תיאמו מראש , שממתינה לי חבילה.
ביקשו לתאם טלפונית.
התקשרתי - הם לא מוכנים למסור לכתובת חלופית במודיעין, לא מוכנים להעביר את החבילה עיר ולא מוכנים שמישהו אחר יקבל אותה.
קבעו בין 9-11 להיום. שהתקשרתי נאמר לי שזה יהיה בין 9-12. אי אפשר לדבר עם השליח, אי אפשר לדעת מה הסדר חלוקה שלו, אי אפשר כלום.
בפועל - נשרף היום בלהמתין בבית, איו חבילה, אין עם מי לדבר.

למעלה