dead star הוא אחד ממשחקי הפלוס של אפריל

dead star הוא אחד ממשחקי הפלוס של אפריל

זה רשמי מפתחת המשחק מבטלת הזמנות מוקדמות למשחק כי הם הולכים לחלק אותו בפלוס לPS4 בחודש הבא.

מאכזב ביותר. אני אחד שאוהב shoot em up מאוד, אבל זה שוטמאפ מולטיפלייר
WTF ? ??

אין קמפיין וגם חוץ מזה הוא דומה מדי לgalak z שכבר יש לו עלילה וסינגל אז מה הקטע?

בעע.... הדבר היחיד שאנחנו יכולים לסמוך בו על הפלוס, זה שתמיד נצא ממנו מאוכזבים פלוס.

התאוריה שלי שסוני תתן בעיקר משחקים עם דגש מולטיפלייר כדי שנמשיך להיות מנויים מצדיקה את עצמה.

לאור זה, אני ממשיך להגיד שאם נראה השנה משחק AA/AA בפלוס זה יהיה משהו בסגנון קילזון או גילטי גיר, ששניהם כבר חולקו בפלוס היפני בעבר, וגם הם כמובן
מתרכזים במולטיפלייר.

אתם יודעים איך זה, לjust cause יש סיכוי להגיע השנה... יש לו מולטיפלייר.

6 דקות מהאלפא של nioh שהוצגה בTGS בדלתיים סגורות.

זו גרסת אלפא אז תהיו עדינים.
זה מעניין, לדעתי הרבה אנשים ציפו מבלאדבורן להיות כמו המשחק הזה.

הוא בעצם, משחק סטייל משחקי הסולס עם מערכת קרב זורמת שמזכירה האק אנד סלאש.

בלעדיי לPS4 כמובן.

V Has Come To

New member
פרטים חדשים לגבי העלילה של Gears 4...

המשחק יתרחש כמעט 25 שנה אחרי האירועים של המשחק ה3 והכוכב הראשי של הסיפור יהיה JD פיניקס הבן של מרקוס ויהיו עוד 2 דמויות נוספות שהשחקן ישלוט בהן...הוסיפו גם כמובן אלמנטים חדשים לגיימפליי ולסביבה...
למרות התצוגה העלובה בE3 יש לי עדיין ציפיות ותקוות מהמשחק הזה...
http://www.ign.com/articles/2016/03/08/gears-of-war-4-story-gameplay-details-revealed

מישהו 2

New member
אתה עדיין אופטימי מידי

ש Just cause יגיע השנה? שבכלל עוד נקבל משחקי AA בעתיד?
אל תצפה ליותר מאינדי בכל חודש

לא אופטימי כלל פשוט הבנתי לאן סוני

חותרים. אם יהיה איזשהו משחק aaa שיכול לגרום למנויים לחדש את הפלוס כל חודש הם יתנו אותו.

אני הרבה יותר פסימי משלילי
אני אומר בעצם שכל משחק שהוא רק משחק סינגל או בעיקר סינגל לעולם לא יגיע לפלוס.

PlayGirl3

New member
אם זו הגישה הייתי מצפה שיתנו משחקים נורמלים ל-ps3 ולויטה

שם הפלוס לא חובה בשביל אונליין.
ותראה מה קיבלנו החודש (או כמעט כל חודש בשנה האחרונה). משחק הפלוס האחרון שהורדתי הוא יאקוזה 4 שקיבלנו בפברואר 2015! מאז לא היה שום דבר מעניין.

כי המטרה היא להרוג את הPS3

יאקוזה 5 היה בדרך למערב אחד ממשחקי הPS3 האחרונים וסוני רצתה לקדם אותו על חשבון מנוי הפלוס.

כשהאינטרס של סוני נגמר הם חזרו לזלזל במנויי הPS3 המטרה ברורה.

ככל שיותר בעלי PS3 ישדרגו לPS4 ככה יהיו יותר מנויי פלוס בתשלום. לפחות חצי מבעלי הPS3 שישדרגו יעשו מנוי לאונליין.

הכול מתחבר, זו הסיבה שקיבלנו מEA את המשחק צמחים נגד זומבים במתנה,
הכול ניסיון שנחדש את הפלוס שלנו שוב ושוב, בגלל זה גם קיבלנו את המשחק
מכות של ליגת הצדק.

בגלל זה היה לסוני חשוב שSF5 יהיה בלעדי לPS4 כי גם הוא מעודד רכישת מנוי לפלוס באופן קבוע.

לפי ההגיון הזה, סדרת AC
Shadow of Mordor מקס הזועם, ועוד הרבה משחקים שהיינו מצפים שיהיו בפלוס
אין להם סיכוי להגיע.

הייתי אומר שלfar cry4 למשל יש סיכוי להגיע, או לרימאסטר של the last of us או
כמובן כמו שאמרתי just cause, אבל ללא ספק משהו שימשוך אנשים לחדש מנוי.

טריילר השקה לקוונטום ברייק (די רע לדעתי.)

אך תשפטו אתם.
אני מתלהב מאוד מהגיימפלי מערכי ההפקה, מרמת הליטוש, אבל אף אחד עוד לא הצליח לשכנע אותי שמבחינה עלילתית יש פה זהב, או אפילו סתם "סיפור מעניין"

evilplate

New member
גם לי יש תחושה שהסיפור יהיה נפילה

לפחות אפשר לקוות שהוא יהיה מבדר בדרכו הטראשית אבל אפילו זה עושה רושם שלא הולך לקרות, סתם נראה כמו ממבו ג'מבו שלוקח את עצמו יותר מדי ברצינות, זה לא מביך מדי בצורה משעשעת כמו TR לפרקים, סתם משעמם :/

ככה זה הפחד שלי ממבו ג'מבו עם ז'רגון אידיוטי ולא מובן.

אני יודע שאנשים יגידו "מה כבר ראית ממנו" אבל לא יודע כל משחק שאהבתי את העלילה שלו, נגיד TLOU ראיתי כבר מהטריילרים שזה משהו שיסחוף אותי.

אם נוסיף את זה שהמשחק בונה על איזו סדרת טלווזיה וזה שספנסר אמר שהוא אהב את העלילה של המשחק (אם היא כזו טובה למה אתה מייחצן לנו אותה, ספנסר?"

להגנתם של רמדי אני חייב להגיד שתמיד העלילות שלהם היו טראשיות עם אחלה גיימפלי אבל כמו שאמרת אני גם כן צופה שאיפלו עינוג טראשי לא צפוי לנו פה.

evilplate

New member
מה אני אגיד לך

אני מחזיק להם ידיים שהמשחק יהיה הצלחה גדולה גם אם לא אשחק בו, האינטרס של שחקנים כמונו זה שקודם כל חוויות סינגל שכאלו יצליחו בגדול ושהמפיצות יקבלו מסר שמשחק שמתרכז בקמפיין יחיד ולניארי כן יכול להצליח בגדול בימינו וששווה להשקיע כסף גם במשחקים כאלו.
&nbsp
מייק בכל מקרה כבר הפסידה את הדור הזה, ככה שהצלחות גדולות של המשחקים של ה ONE לא מהווים איזשהו איום עקיף עלינו (אתה יודע איך זה, המתחרה תצליח יותר מדי, יחתמו איתם על יותר עסקאות של בלעדיות, יותר DLC בלעדיים וכו', כשהפס4 שולטת ככה אף מפיצה נורמלית לא תעז לוותר על הקונסולה שלנו לא משנה כמעט כמה כסף מייק תציע- תסריט כמו שקרה עם TR כנראה כבר לא הולך לחזור בדור הזה) ולכן אני באמת מאחל להם כמה שיותר הצלחה, לפחות לכל משחקי הסינגל כמו QB, גירס, RECORE וכו'.

לקפקום יש 150 מליון דולר בקופה אם אני לא טועה, זה קצת.

צריך לבדוק את המקור, כך או אחרת אני ואתה מסכימים שקפקום בקרשים וגם אם לקפקום יש עוד איזה 50 מליון מעל הסכום הזה, מספיק להיזכר בתקציבים של MGS 5 והמכשף 3 כדי להיזכר שלקפקום אין הרבה כסף.

מה שאומר שיש מצב לא רע שנראה בלעדיים ממייק לONE ולחנות של מייק מקפקום.
רואים בזמן האחרון שמייק סוגרת עוד ועוד פנימים של הOne וספנסר רומז שלא בא להם, לפתוח צוותים חדשים מקסימום הם יקנו צוותים קיימים, כמו שהם קנו את הצוות של מינקראפט.

בנוגע לקפקום אל תשכח שיש לנו גם את הNX באופק, ושנינו זוכרים שלנינטנדו יש אחלה קשר עם קפקום, כל כך חזק שקפקום פיתחה בשבילה משחקי זלדה בעבר.
(למי עוד נינטנדו נתנה לגעת ככה בIP דגל שלה?)

אני מזכיר גם שנינטנדו רדפה אחרי חברות צד ג' לבלעדיים לWII U בזמנו, אבל כמעט אף מפתחת לא רצתה לפתח לו אקסקלוסיבים בגלל הבדלי הכוח.

אם הNX יהיה בכוח סביר ונינטנדו תחזיר את עצמה למירוץ הקונסולות אז בהחלט
יש מצב שגם היא תריב לנו על אקסקלוסבים, במיוחד מקפקום.

זוכר שלפני כמה ימים שנינו הסכמנו שנינטנדו לא במצב לקבל בלעדי כמו פפ7 ?
זה עדיין נכון אבל קפקום כן במצב שהיא יכולה לתת לנינטנדו בלעדי זמנית.

דבר אחד שאני מסכים איתך בפה מלא, זה שהPS4 עוצמתי מדי מכדי להפסיד משחקים לתמיד, המקסימום שיקרה זה בלעדיים זמנית.
וסקוור התחייבו שאצלם אפילו בלעדי זמנית לא יהיה יותר.

Insomniac היא גם אחת החברות שיכולה להפיל עלינו איזה בלעדי אמיתי בהמשך הדור.
יש להם איזה 4 צוותים, הם תכף מסיימים עם R&C והם כבר הבהירו שאין להם שום עניין לחזור לסדרת Resistance

איתם זה 50 50% אין להם שקל על התחת והם מאוד מוכשרים ככה שהם חייבים את מייק סוני או נינטנדו, אז או שהם יעשו לנו משחקי R&C כל הדור
(קשה לי להאמין)

או שסוני מייק או נינטנדו יוציאו מהם משחק AAA בלעדי.

מה שבטוח אנחנו מסכימים על דבר אחד הרוב המוחלט של המשחקים יגיעו לPS4 בשלב כזה או אחר.

evilplate

New member
מעניין אותי אם עכשיו

ל MS עדיין יש מוטיבציה לעשות עסקאות של בלעדיות אחרי שהיא החליטה לאחד את ה XB וה PC והאינטרס הראשון שלה הוא כבר לא לכבוש את שוק הקונסולות מידי סוני אלא להרחיב את המשתמשים שלהם על פני 2 הפלטפורמות.
&nbsp
אני משער שכל עסקה עתידית שכזו, כמו RE7 מצד MS, זה אומר שלפחות המשחק יהיה זמין גם ל PC, ככה שהנזק הפוטנציאלי לא נורא כל כך מבחינתי.
&nbsp
קשה לי עדיין להאמין שקאפקום תחזור על הטעות שעשתה בזמנו עם הקיוב ותחתום על בלעדיות עם ה NX ל RE, אלא אם כן נינטנדו ממש תממן את כל הפיתוח ותפצה אותם בסכום עתק ככה שלא יהיה אכפת להם שהמשחק יהיה כישלון על הקונסולה של נינטנדו.
&nbsp
בקשר לאינסומניאק, הם יחתמו עם מי שירצו, הם עושים גם משחק בלעדי לאוקולוס, שזה עוד יותר נישתי מקונסולה של נינטנדו נכון לרגע זה, ככה שאם נינטנדו ישלמו אז ברור שזה אפשרי.
&nbsp
מצד שני למה שנינטנדו תצטרך את אינסומניאק שלא מדגדגים את הכישרון של נינטנדו בז'אנר הפלטפורמות? לנינטנדו יש את צוותי הפיתוח הטובים בעולם כשזה נוגע לז'אנר הזה.

יש להם, עובדה שHALO 5 לא מגיע בנתיים לPC

אז זה סימן שהם כן מנסים לשמר איזה ערך לאקסבוקס.בנוגע לרזי 7 אני גם חושב שקפקום לא תחזור על הטעות עם נינטנדו, הם ירצו שהIP הכי חזק שלהם ימכור הכי טוב שאפשר על כל הקונסולות.

וההוצאה של הפורטים של רזי, זירו, ריימיק, רזי4-5-6 לכל הקונסולות מרמזות שהסדרה נשארת מולטיפלטפורום כרגע.

אבל לך תדע מה נינטנדו תעשה כדי לעניין אותנו בקונסולה שלה, אם זה נכון שהNX הנייחת חזקה, אז למה שנינטנדו לא תפנה לקפקום למשחקים בלעדיים?

עד היום שדיברנו על קפקום, תמיד דיברנו על זה שמייק וסוני ילחמו עוםל אקסקלוסיבים
מי חשב שיש סיכוי שאולי נינטנדו תחזור למירוץ? זה משנה את התמונה לגמרי.

כגיימר, אני יכול להשלים עם כל בלעדי זמנית שמייק ונינטנדו יקבלו חוץ מSF ורזי.
אז אם נינטנדו תעזור עם dmc או השד יודע מה ואנחנו נרוויח משחק בעתיד, לא מזיז לי.

רק שפאקינג רזי 7 יגיע לכולם ביום ההשקה, מצדי שסוני מייק ונינטנדו יממנו אותו ביחד.

בקשר לאינסומניאק חחחח אתה צודק שהם נראים איכרים ליד המפתחים של נינטנדו, אבל תסתכל נגיד על סאנסט אוברדרייב, זה נראה שוטר שמתאים לפלטפורמות של נינטנדו. יש בו צבעוניות אווירה קלילה מבדרת כזו, בדיוק מה שעולה
לאנשים שהם חושבים על נינטנדו.

ומצד שני נינטנדו לא טובה בשוטרים ומשחקי פעולה אז אאינסומניאק טובה להם :)

נראה כל כך טוב, אני ממש מכריח את עצמי לא לצפות בהכול.

זה לא אמיתי כמה המשחק נראה יותר טוב מהמשחק המקורי (שהוא רימיק שלו כמובן)
נראה מיקס מעולה של אקשן ופלטפורמה כמו שהסדרה הזו תמ יד היתה.
והכי טוב? לא נגעתי בסדרה בדור הPS3 אז אחרי הרימיק יהיה לי המון משחקים לשחקוסביר להניח שאראה גם את הסרט כמובן.

הפס4 וfar cry Primal שולטים במכירות של חודש פברואר.

אז סוף סוף יש לנו נתונים למכירות בארצות הברית בחודש שעבר.

Far Cry: Primal (PS4, Xbox One)
Call of Duty: Black Ops III (Xbox One, PS4, 360, PS3, PC)
Grand Theft Auto V (PS4, Xbox One, 360, PS3, PC)
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm (PS4, Xbox One)
NBA 2K16 (PS4, Xbox One, 360, PS3)
Lego Marvel Avengers (PS4, 360, Xbox One, Wii U, PS3, 3DS, Vita)
Street Fighter V (PS4)
Minecraft (360, Xbox One, PS4, PS3)
Fire Emblem Fates: Birthright (3DS)
Fallout 4 (PS4, Xbox One, PC)

מעניין מאוד לראות שאחרי שאנחנו גיימרי הארדקור קיבלנו את far cry החדש בפנים קרות, הקהל הרחב דווקא לא הרגיש כמונו וקפץ על המשחק כמוצא שלל רב.
לא שאני מצפה שהקהל הרחב יחלוק איתנו את אותו הטעם, אבל קיוויתי שהם קצת פחות מטומטמים.

סטריט פייטר 5 מאכזב גם בארצות הברית בחודש ההשקה, שהמכירות שלו הן סביב ה450 אלף עותקים, מכאן המכירות רק יצנחו, שוב עדות שהרבה שכל אין לקהל האמריקאי.

הדבר הכי מעניין ופיקנטי ברשימה הזו, היא שפייר אמבלם בעצם במקום 3, אם
מחשבים את 3 הגרסאות שלו כמשחק אחד. ככה שלאמיתו של דבר פייר אמבלם עקף את רוב המשחקים ברשימה הזו.

הPS4 כרגיל שולט במכירות ואפשר לראות בטבלה שרוב המשחקים נמכרים הכי טוב עליו גם כן, פאר קרי נמכר הכי טוב עליו, GTA נארוטו וכו'.

COD מוכר במפתיע הכי טוב על הONE

evilplate

New member
ה PS4 ממש שולט

הוא עלה בכמה אחוזים טובים ביחס לפברואר בשנה שעברה (לא מצויין בכמה, רק שהם מכרו גבוה יותר משנה שעברה), זאת אומרת הוא רק מתחזק, בעוד שמכירות החומרה בכלליות בירידה, ככה שבעצם ה WIIU וה ONE כנראה ממש צללו והפס4 עצמו רק ממשיך להתחזק, זה ברור שזה דור הפס2 של סוני מה שהולך פה וזה רק הולך להחמיר לטעמי מבחינת המתחרים (לא לשכוח שעוד לא יצא המורפאוס שבעל פוטנציאל להפוך את התחרות ללא רלוונטית בכלל אם ה VR יתפוס והוא יתומחר במחיר טוב- הפס4 יהיה בעל פוטנציאל גבוה להפוך למכונת VR זולה ואיכותית ביחס למתחרים שדורשים מחשבי על ותוספים בשווי 600$ (אוקלוס) או 800$ (VALVE))

התקווה היחידה זה שנינטנדו תגנוב קצת מהברק של סוני עם ה NX, אבל קשה להאמין שהיא יכולה לעשות משהו חוץ מלגנוב קצת, הניצחון של הדור הזה עבור סוני סגור והוא יהיה כנראה בפער ענק מהשאר.

בקשר למכירות, מאוד מופתע מההצלחה של FC, ידעת שהוא פתח יותר טוב מ FC4!? מי היה מאמין שהדבר הזה ימכור יותר טוב ממשחק ראשי בסדרה, אני חזיתי לו סוג של כישלון בתכל'ס, אבל יובי כנראה חכמים יותר מאיתנו.

אם כבר מדברים על מכירות, לא יודע אם התעדכנת אבל ה DIVISION הוא המשחק עם ההשקה הכי גבוהה של יובי בכל הזמנים!
כן יותר מ AC, מ WD וכל מותג ענק אחר שהיה להם.

עוד לפני שיצא אחרי ששיחקנו בבטא היה ברור לנו שמדובר בלהיט, משחקים כאלו סטייל דסטיני ובורדרלנדס הם הדבר הכי חם עכשיו, גם עולם פתוח, גם מולטי פלייר שיתופי עם חברים, אנשים מתים על זה והדיויז'ן בהחלט עושה רושם של משחק איכותי בסגנון הזה (שלא ממש מדבר אלי בכנות), ככה שלא מפתיע שהוא הצליח אבל לא ציפיתי להצלחה בסדר גודל של המשחק הכי מצליח של יובי אי פעם.

בקשר ל SF5, פתיחה מאוד עגומה, שים לב שנארוטו בגרסת ה PS4 מכר יותר מ SF5 בגרסת ה PS4, כן, אשכרה נארוטו כרגע הוא משחק מכות יותר גדול מ SF5 :/

מישהו 2

New member
משחקי נארוטו צוברים כל הזמן שחקנים חדשים

אבל הפתיחה העגומה של SF5 זה אשמתם הבלעדית של הגופים האחראיים עליו. הוא לא גרם לשחקני סטריט פייטר לערוק לנארוטו חח

evilplate

New member
לא אמרתי שנארוטו אשם במשהו

רק תיארתי מציאות שזה קצת עצוב שהגענו ליום שנארוטו מצליח יותר מ SF, ברור לי ששחקני SF לא עברו לנארוטו כמשחק המכות הרציני שלהם.

ברור לי גם שאתה מבסוט מזה שנארוטו מצליח, אבל לי אישית קצת עצוב אם SF לא תשרוד ובכלל, אני רוצה בהצלחה של קאפקום כשהם עושים משחקים טובים, החברה הזאת בקשיים וחשוב לי שהיא תצליח לשרוד, כישלון של SF ואחריו אם יהיה כישלון של RE7 והחברה ממש בסכנה מוחשית, כבר עכשיו היא בקושי מתפקדת ואת כל הדור היא מעבירה על אש נמוכה וללא הרבה סיכונים כדי לשרוד איכשהו.

למעלה