אביתר777777777777777
New member

אחרי שפליקסר פתר בהצלחה את החידה הקודמת ואחרי שהאינטרנט חזר אליי לאחר החלפת הראוטר הישן, הנה חידה חדשה להיום:
בתמונה הבאה נראים אוטובוסים של אגד ליד הבנין. מתי צולמה התמונה והיכן נמצא במדוייק הבנין הגדול שממול?
וללא קשר לחידה: תמונה מדהימה של יונייטד טורסחידה חדשה ליום 26.02.2014:![]()
אחרי שפליקסר פתר בהצלחה את החידה הקודמת ואחרי שהאינטרנט חזר אליי לאחר החלפת הראוטר הישן, הנה חידה חדשה להיום:
בתמונה הבאה נראים אוטובוסים של אגד ליד הבנין. מתי צולמה התמונה והיכן נמצא במדוייק הבנין הגדול שממול?
יש מצב שזו התחנה המרכזית הנוכחית של רמלה?חידה חדשה ליום 26.02.2014:![]()
לא רמלה, לא שלהי שנות ה-90. נסה שוב.יש מצב שזו התחנה המרכזית הנוכחית של רמלה?
(יחד עם קריית הממשלה והקניון הנלווה)
מתי צולם במדוייק אין לי מושג אך זה אמור להיות בשלהי שנות ה90 אם אכן זאת התשובה
זה נראה כמו הבניין של משרד הפניםלא רמלה, לא שלהי שנות ה-90. נסה שוב.
אם כבר, אז בניין משרד החינוך בירושליםזה נראה כמו הבניין של משרד הפנים
ברחוב קפלן בירושלים ,
שלילי אימתני אחינו הג'ינג'י !אם כבר, אז בניין משרד החינוך בירושלים
אבל הוא לא כזה ישן
אביה, שים לב לשעות כתיבת התגובות שלישלילי אימתני אחינו הג'ינג'י !![]()
נסה מזלך שוב !
או.קיי.אביה, שים לב לשעות כתיבת התגובות שלי![]()
תגובתי הראשונה נכתבה בהמשך השרשור ובה כתבתי שגוגל גילה לי שלא הייתי שם.
התגובה שלי אליה הגבת כאן למעלה נכתבה לאחר שכבר ידעתי את הפתרון בעזרת ר' גוגעל וטרם שכתבו זאת כאן בשרשור.
את בניין משרד החינוך בירושלים אני מכיר היטב וכן את מאבטחיו המונעים לצלם אותו ואת סביבתו כאילו זה מתחם טילים גרעיניים.
מצורפת תמונה שצילמתי לא מזמן ברחבת הבניין
בניין משרד החינוך (בבערך מרכז) בירושליםאם כבר, אז בניין משרד החינוך בירושלים
אבל הוא לא כזה ישן
שלילי בזנאט אחינו היקר !זה נראה כמו הבניין של משרד הפנים
ברחוב קפלן בירושלים ,
אנטבה? (ניחוש פרוע)חידה חדשה ליום 26.02.2014:![]()
ממש לא בכיוון. נסה שוב.אנטבה? (ניחוש פרוע)
לדעתי סוף שנות ה-60 בירושלים אבל אני לא בטוחחידה חדשה ליום 26.02.2014:![]()
לא ירושלים ולא סוף שנות ה-60 מנהלנו איש הב-לדעתי סוף שנות ה-60 בירושלים אבל אני לא בטוח
היכן...
צודק, גם הבטן שלי מחכה לבורקסיםלא ירושלים ולא סוף שנות ה-60 מנהלנו איש הב-
איש הבורקס הטריים. נסה שוב.
מתי כבודו בא לחסל איתי שוב 35 בורקסים רותחים??? מתי ת'בא כבר ???
דווקא לא ירדתי. בשבוע שעבר זה נגמר ב-42צודק, גם הבטן שלי מחכה לבורקסים
לפני מספר ימים הפשרתי בתנור כמה מיני-בורקסים שאפשר להשיג כאן בניכר, זה פשוט לא זה.
אגב מה קרה שירדת מ-40 ל-35?![]()
![]()
![]()
חשבתי על מקום שהייתי בוחידה חדשה ליום 26.02.2014:![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.