antonio44

New member

הרגע סיימתי לראות את גליטר,אין ספק שהמשחק של מאריה מחריד

אבל אני חייב לציין שהקונספט של הסרט נפלא ואולי עם קאסט אחר של שחקנים יכל להצליח יותר
אה כן,והפסקול שמימי

הסרט יפה

אני לא חושבת שמאריה שיחקה מחריד, אבל זה נכון שהיא פשוט לא שחקנית, היא זמרת והלוואי והיא הייתה מתמקדת בזה ולא בכל מה שמסביב...

Mידאס

New member

אני חושב שיש לה יכולות משחק, אבל הבעיה שלה היא שהיא יותר מדי מודעת לעצמה ולמצלמה וזה ניכר בכל תו מתווי פניה. בקליפ של HONEY רואים את זה בקטע שהיא בורחת, לפני שהיא קופצת לבריכה, ובגליטר זה פשוט ALL OVER THE PLACE. ב"פרשס" היא השתכללה ולמדה להיות יותר "היא" ופחות IN CONTROL, אבל עדיין היא רחוקה מלהיות "שחקנית".

antonio44

New member
איזה קטע!

זה בדיוק מה שהבחנתי בו כשראיתי את הסרטים שויטני שיחקה בהם

אה וגם אובר אקטינג

יש הרבה זמרות שהיו רוצות להיות שחקניות

אבל העובדה היא שרובן לא כאלה, לא עולה לי עכשיו לראש זמרת אחת שאני יכולה להגיד עליה שהיא שחקנית מוכשרת.

הסרט היחיד של וויטני שראיתי היה "שומר הראש", וכמוך, גם אני אוהבת קיטש, לכן יש לי את ה-DVD בבית, כמו גם של גליטר.

ועדיין, וויטני, בדיוק כמו מאריה, היא זמרת מדהימה אבל לא שחקנית מוכשרת, אז אומנם שתיהן לא שיחקו גרוע אבל זה גם לא אומר שהן טובות/מוכשרות/מרגשות כמו שחקנים אחרים...

אני חושבת שצריך להבדיל בין שחקנית גרועה/בסדר/מוכשרת באמת...

אהבתי את הסרט, גם אותו יש לי בבית

אני מאוד אוהבת מחזמרים, והסרט היה מאוד מרגש, אבל שוב מדונה רק שרה בסרט הזה, קצת קשה לקרוא לזה משחק, ייאמר לזכותה שהיא בהחלט התעלתה על עצמה שם בשירה ועדיין זו רק שירה ולא משחק...

קח למשל את הסרט "מאמה מיה" אם אתה מכיר, זה גם מחזמר, אחד האהובים עליי, נהניתי לחרוש עליו עשרות פעמים. שם יש לך את מריל סטריפ, שחקנית אדירה לדעתי, אבל להגיד שהיא שרה בסרט בצורה מדהימה/כשרונית זה מגוחך לדעתי, היא שרה נחמד ולא עשתה בושות ל-ABBA, אבל בסופו של דבר היא שחקנית ולא זמרת, כמו שמאריה ו-וויטני הן זמרות ולא שחקניות...

antonio44

New member
בקטעים הקצרים שהיא שיחקה היא הייתה

מאוד משכנעת
מאריה ו-ויטני הן אכן לא שחקניות

המשפט היחיד שנאמר שם בדיבור ולא בשירה

היה כשפרון אמר לה שהיא גוססת...

בכל אופן אני לא באה להשוות כאן בין כישורי המשחק של מדונה/וויטני/מאריה, מה שניסיתי להגיד זה שהכישרון שלהן הוא שירה, או במקרה של מדונה entertainment בכללותו כי היא לא ווקאליסטית...

לעומת שחקנים שבאמת יש להם כישרון משחק אמיתי כמו שלמאריה ו-וויטני יש כישרון ווקאלי אמיתי...

אז כמובן שכל השלושה הנ"ל יכולות גם להופיע בסרטים אבל זה עדיין לא אומר שהן שחקניות מוכשרות...

antonio44

New member
בעיקרון מסכים

אבל ההבדל בין שלושתן הוא שמדונה היא גם שחקנית בחיים האמיתיים

על זה אני לא יכולה להגיב

ראיתי את מדונה רק באוויטה, ושם היא רק שרה כך שאני לא יכולה להביע דיעה על כשרון המשחק שלה...

ForeverMC

New member
מדונה שחקנית מוכשרת?

אוויטה הוא סרט מוזיקלי שכל משפט בו נאמר בשירה - היא עשתה שם עבודה לא רעה (למרות שבאופן אישי די השתעממתי מהסרט הזה), אבל היא רחוקה מלהיות שחקנית. היו לה כמה אפיזודות נחמדות בקולנוע כמו "דיק טרייסי" ואולי גם "סוזאן סוזאן" המשעשע בתחילת הדרך. אבל כמעט כל השאר היה די גרוע.

זמרות שהן שחקניות: קודם כל שר וכמובן גם ברברה סטרייסנד.

antonio44

New member
לטעמי כן,עניין של טעם

ברברה באמת שחקנית יוצאת מן הכלל,הכי אהבתי את המשחק שלה ב"נסיך הגאות והשפל"

Mידאס

New member
אני דווקא מאד לא מתחבר לברברה

גם לא כזמרת, ד"א (למרות שיש לה כמה הברקות. אני מאד אוהב את אלבום הדואטים שלה).

שר! איך שכחתי ממנה? היא באמת שחקנית מצויינת וגם זמרת מעולה.

antonio44

New member
שררררררררררררררררררררררר

חחחחחח האישה הזאת לגמרי לא נורמלית

למעלה