עוגת בננה ואגוזים
מתכון שפורסם היום בxnet
החומרים :
תבנית אינגליש קייק רחבה- 15X 26 ס"מ
2 בננות מרוסקות במזלג
3/4 כוס קורנפלור
1 כוס קמח אורז מלא
1 כוס קמח טפיוקה
1 שקית אבקת אפייה
4 ביצים
1 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
1/4 כוס אגוזי מלך גרוסים גס
ההכנה
1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים את התבנית. כדאי לפזר מעט קורנפלור מעל השמן בתבנית כדי לסייע בהוצאת העוגה המוכנה.
2. מערבבים בחוזקה
את הבננות מעוכות עם הביצים עד לבלילה חלקה כמעט לחלוטין.
3. מוסיפים את הסוכר והשמן ומערבבים.
4. מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול עד להיבלעות הקמח בתערובת. חוזרים על הפעולה עם הקמחים הנוספים. יש להימנע מהוספת כל הקמחים ביחד- הדבר ייצור תערובת גושית מדי, קשה לערבוב ויקשה על איחוד הבלילה.
5. כאשר הבלילה אחידה, מוסיפים את האגוזים ומערבבים בעדינות.
6. שופכים את הבלילה לתבנית ואופים כשעה עד להשחמה והתייצבות.
נראה מעולה, אני בטוח אנסה
מתכון שפורסם היום בxnet
החומרים :
תבנית אינגליש קייק רחבה- 15X 26 ס"מ
2 בננות מרוסקות במזלג
3/4 כוס קורנפלור
1 כוס קמח אורז מלא
1 כוס קמח טפיוקה
1 שקית אבקת אפייה
4 ביצים
1 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
1/4 כוס אגוזי מלך גרוסים גס
ההכנה
1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים את התבנית. כדאי לפזר מעט קורנפלור מעל השמן בתבנית כדי לסייע בהוצאת העוגה המוכנה.
2. מערבבים בחוזקה
את הבננות מעוכות עם הביצים עד לבלילה חלקה כמעט לחלוטין.
3. מוסיפים את הסוכר והשמן ומערבבים.
4. מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול עד להיבלעות הקמח בתערובת. חוזרים על הפעולה עם הקמחים הנוספים. יש להימנע מהוספת כל הקמחים ביחד- הדבר ייצור תערובת גושית מדי, קשה לערבוב ויקשה על איחוד הבלילה.
5. כאשר הבלילה אחידה, מוסיפים את האגוזים ומערבבים בעדינות.
6. שופכים את הבלילה לתבנית ואופים כשעה עד להשחמה והתייצבות.
נראה מעולה, אני בטוח אנסה