הכנת במיה לקראת הקפאה
כידוע, עונת הבמיה היא כעת, אבל העונה די קצרה. רוב השנה אין בנמצא במיה, למעט במיה מוקפאת, שלעניות דעתי,לא דומה לבמיה טריה. לכן אני רוצה להציע לכם שיטה להקפאת במיה טריה, כדי שתהיה לכם זמינה כל השנה.
אז ככה, לאחר שמנקים, שוטפים ומייבשים היטב את הבמיה, מטגנים בשמן עמוק או מייבשים בתנור אפיה, מחלקים למנות ומקפיאים. וכאשר רוצים להכין במיה, מוציאים מהמקפיא, מכניסים לרוטב ומתענגים..
אז הנה קישורים להכנת במיה להקפאה ולבישול במיה בבלוג שלי: "חברות מבשלות"