הבלוגיה ליום שני באוכל כשר

לינדה7

New member
הבלוגיה ליום שני באוכל כשר


העלתם רשומה חדשה בבלוג בואו ספרו שתפו|


קבלתם קשירו לאתר או בלוג מענין רוצים לספר לפרגן שתפו.


יום מקסים
לינדה
 
הכנת במיה לקראת הקפאה

כידוע, עונת הבמיה היא כעת, אבל העונה די קצרה. רוב השנה אין בנמצא במיה, למעט במיה מוקפאת, שלעניות דעתי,לא דומה לבמיה טריה. לכן אני רוצה להציע לכם שיטה להקפאת במיה טריה, כדי שתהיה לכם זמינה כל השנה.
אז ככה, לאחר שמנקים, שוטפים ומייבשים היטב את הבמיה, מטגנים בשמן עמוק או מייבשים בתנור אפיה, מחלקים למנות ומקפיאים. וכאשר רוצים להכין במיה, מוציאים מהמקפיא, מכניסים לרוטב ומתענגים..
אז הנה קישורים להכנת במיה להקפאה ולבישול במיה בבלוג שלי: "חברות מבשלות"
 

לינדה7

New member
תודה לחברות מבשלות ..


רעיון מעולה ..


אני מאוד אוהבת במיה ..

הרעיון להקפיא מצא חן בעיני ..תודה על השיתוף ועל הרשומה.

לינדה
 
למעלה