קציצות בשר חמוצות עם גבעולי המנגולד

קציצות בשר חמוצות עם גבעולי המנגולד

אצלי לא זורקים אוכל (חבל) מכל דבר שנשאר אפשר להכין משהו כזה הוא המתכון הבא ,
תמיד שאני מכינה את פשטידת המנגולד אני לא זורקת את החלק הלבן אני מכינה מהם את הקציצות האלה .

קציצות בשר חמוצות
החומרים -

הגבעולים הלבנים של המנגולד
500 ג' בשר טחון - משתמשת בשוק הודו מפורק טחון
ביצים
מלח
פלפל שחור
מיץ לימון

ההכנה -

את הגבעולים לחתוך לרצועות צרות ולבשל במים ומעט מלח עד שהם רכים.
לסנן את הגבעולים מהמים ולקרר.
לחלק את כמות הגבעולים ל2 קבוצות - את הקבוצה הראשונה נקצוץ ואת הקב' השניה נשאיר שלמים ,בשביל המצע שעליהם יבושלו הקציצות.
להוסיף את הגבעולים הקצוצים לבשר .
להוסיף את שאר החומרים .
ליצור קציצות ולטגן.
בסיר להניח את גבעולים ומעליהם את הקציצות ,לבשל את הקציצות במים מלח ומיץ לימון.
 
למעלה