בדיוק שאלתי את המנהלות אם יהיה שרשור עגלות מתישהו
זה נשמע ממש לא נחמד אבל אני מרגישה חובה להזהיר מהעגלה שקנינו, בגלל שהיא פשוט מבאסת! (סורי mafe - בסוף את תחשבי שאני מקבלת אחוזים מהמתחרים של ברייטקס)
מה שכתבתי בפורום הורים לתינוקות, לשימושך:
קנינו אותה כי רציתי משהו לא מאוד יקר והבייבי ג'וגר לא נראתה לי, אבל אני ממש מרגישה חובה לציין עד כמה אנחנו לא מרוצים מהעגלה הזו.
יכול להיות שבדגמים הישנים שלה אין בעיות, אבל הדגם החדש וה"משופר" (בי אג'ייל פלוס) שאנחנו קנינו - ממש לא מוצלח!
נתחיל מזה שהחלק של האמבטיה אחרי שימוש של ממש כמה ימים קיבל שיפוע - עם הראש מעט נמוך יותר מהרגליים. זה פשוט חירפן אותי כי ראיתי שלתינוק זה לא נוח (תנסי לדמיין מצב שבו את ישנה בשיפוע כשהראש שלך נמוך יותר) וגם כי זה יצר מצב שכל קפיצה בדרך היתה מאוד מורגשת בעגלה - כמו לנסוע באוטו בלי בולם זעזועים.
היינו עם זה אצל החנות ששלחה לתיקון, זה חזר עם "חיזוקים" של איזה בורג או משהו, החזיק מעמד בדיוק שלושה שבועות וחזר למצב הבעייתי.
ראיתי עוד אנשים ברחוב עם העגלה בדגם הזה - הבעיה הזו חוזרת אצל כולם, מה שאומר שזה מובנה בדגם, ולא דפקט חד פעמי בעגלה הספציפית שלנו.
חוץ מזה הגלגלים שלה נשחקו ממש מהר. היינו עם האמבטיה בסך הכל 4.5 חודשים והגלגלים נראים ממש גמורים.
לגבי הטיולון - אני גיליתי לצערי שהוד גמדותו רוצה להיות עם הפנים לאמא ולכן עברתי להשתמש בטיולון מתהפך שקיבלתי מאח שלי, אבל גם אם לא מתייחסים לזה, יש לטיולון של הברייטקס חסרון נוסף - אין לו מוט כזה שאפשר לתלות עליו דברים או שהילד יכול להיאחז בו בשלב מתקדם יותר. במקום זה יש... מגש, עם מקום לבקבוק. כן, כמו במטוסים, שיש שקע לכוס על המגש המתקפל... אני בהתחלה חשבתי שזה נחמד אבל אז קלטתי כמה זה אידיוטי (מה השלב הבא? דיילת צמודה שתשאל את התינוק אם הוא רוצה עוף או בקר??) ובעיקר לא שימושי. מישהי כתבה לי בפורום הורים לתינוקות שדווקא היא משתמשת במגש בשביל לשים עליו כוס, אבל לדעתי היה עדיף מוט רגיל. בפעמים הבודדות שיצאתי עם הטיולון של הברייטקס (לפני שקיבלתי את הטיולון שאנחנו משתמשים בו כרגע) ורציתי לתלות לו פעלולון, גיליתי שאי אפשר. אותי זה ביאס כי הקטן שלי ממש אוהב את זה. גם "סתם" קשת פעילות (כמו אלה של טייני לאב) לא כ"כ נוח לתלות כי המגש די מפריע לה לזוז.
בקיצור: אני ממש לא ממליצה עליה. בדיעבד היה עדיף להשקיע עוד קצת כסף ולקנות משהו יותר טוב. לשיקולך כמובן...
אגב - אם כבר הלכת לבייביסטאר, לחברה טובה שלי (קטניפ איפה את?) יש אויסטר והיא סופר סופר סופר מרוצה ממנה. עגלה ברמה מאוד גבוהה ועולה פחות מבוגבו, סטוקי ושאר עגלות ה"פרימיום".