ציוד ורכש לאמצע שבוע

הולכת לעשות סיבוב עגלות היום בבייבי סטאר

אשמח לשמוע המלצות או דיס המלצות לעגלות.
אני גרה בקומה שניה בלי מעלית אז אחד הדברים היותר חשובים לי שהעגלה תהיה קלה ושתתקפל בקלות...
גם אשמח לשמוע אם מישהי קנתה עגלה בלי אמבטיה (התל"מ שלי הוא בתחילת מאי) - הבנתי שאמבטיה חשובה במיוחד למי שיולדת בחורף... אבל אם אין אמבטיה איך התינוק יכול לשכב בעגלה על הבטן?? תמיד יהיה קשור על הגב?

mafe

New member
בסוף יחשבו שאני מקבלת אחוזים מברייטקס :)

יש לי בי אג'יל (אבל הדגם מלפני שנה וחצי, לא מכירה את הדגמים החדשים). עגלה קלה מאוד ומתקפלת ממש בקלות.
גם אני גרתי בקומה שנייה בלי מעלית כשילדתי (עכשיו רק בקומה ראשונה בלי מעלית...). אני מצליחה בלי בעיה להרים את העגלה כולל התינוק בתוכה.
גם אני ילדתי במאי, לא הייתי מוותרת על אמבטיה. האמבטיה של ברייטקס ענקית, זה שימש אותנו בכיף עד חצי שנה. אידיאלי כשהולכים לחברים ואין איפה להשכיב את התינוק לישון. אצלנו היא גם הייתה קבוע בסלון והעגלה עצמה לרוב בבגאז' באוטו. לפעמים הוא היה נרגע באמבטיה בבית עם מובייל, כך שהיא לא שימשה רק בחוץ.
מה שכן, העגלה + אמבטיה קצת יותר מסורבלת, אז יצא שהשתמשתי בגיל חודש בטיולון כי לא היה לי כוח להוריד את האמבטיה לטיול קצר. זה אפשרי, אבל הרבה פחות נוח לתינוק, וכמו שאמרת - רק על הגב. אם את אוהבת לטייל הרבה, לכי על אמבטיה.

LolliP0p

New member
לנו יש את האויסטר

וזו עגלה מושלמת, באמת אין לי חצי תלונה לגביה או משהו שהייתי רוצה שישנו בה..
אבל...
אם את גרה בקומה שניה בלי מעלית והכוונה שלך להעלות ולהוריד אותה לבד+תינוק אני לא חושבת שתצליחי.. ( אני לפחות לא מצליחה)
במקרה כזה אני מציעה לך מאוד לנסות למצוא פתרון לתקופת האמבטיה ( להלוות מחברה, להשכיר..) ולהשקיע בטיולון קל וטוב, אפשר גם לקנות מלכתחילה טיולון נשכב ל180.. (ממליצים פה הרבה על המדריד של ד״ר בייבי) ובכך לתפור את הבעיה.
כי כל העגלות המשולבות אפילו הכי קלות תמיד יהיו כבדות ומסורבלות יותר מטיולונים ייעודיים..
והטיולון הוא בעצם עיקר השימוש בעגלה...

poly1982

New member
בדיוק שאלתי את המנהלות אם יהיה שרשור עגלות מתישהו

זה נשמע ממש לא נחמד אבל אני מרגישה חובה להזהיר מהעגלה שקנינו, בגלל שהיא פשוט מבאסת! (סורי mafe - בסוף את תחשבי שאני מקבלת אחוזים מהמתחרים של ברייטקס)
מה שכתבתי בפורום הורים לתינוקות, לשימושך:
קנינו אותה כי רציתי משהו לא מאוד יקר והבייבי ג'וגר לא נראתה לי, אבל אני ממש מרגישה חובה לציין עד כמה אנחנו לא מרוצים מהעגלה הזו.
יכול להיות שבדגמים הישנים שלה אין בעיות, אבל הדגם החדש וה"משופר" (בי אג'ייל פלוס) שאנחנו קנינו - ממש לא מוצלח!
נתחיל מזה שהחלק של האמבטיה אחרי שימוש של ממש כמה ימים קיבל שיפוע - עם הראש מעט נמוך יותר מהרגליים. זה פשוט חירפן אותי כי ראיתי שלתינוק זה לא נוח (תנסי לדמיין מצב שבו את ישנה בשיפוע כשהראש שלך נמוך יותר) וגם כי זה יצר מצב שכל קפיצה בדרך היתה מאוד מורגשת בעגלה - כמו לנסוע באוטו בלי בולם זעזועים.
היינו עם זה אצל החנות ששלחה לתיקון, זה חזר עם "חיזוקים" של איזה בורג או משהו, החזיק מעמד בדיוק שלושה שבועות וחזר למצב הבעייתי.
ראיתי עוד אנשים ברחוב עם העגלה בדגם הזה - הבעיה הזו חוזרת אצל כולם, מה שאומר שזה מובנה בדגם, ולא דפקט חד פעמי בעגלה הספציפית שלנו.
חוץ מזה הגלגלים שלה נשחקו ממש מהר. היינו עם האמבטיה בסך הכל 4.5 חודשים והגלגלים נראים ממש גמורים.
לגבי הטיולון - אני גיליתי לצערי שהוד גמדותו רוצה להיות עם הפנים לאמא ולכן עברתי להשתמש בטיולון מתהפך שקיבלתי מאח שלי, אבל גם אם לא מתייחסים לזה, יש לטיולון של הברייטקס חסרון נוסף - אין לו מוט כזה שאפשר לתלות עליו דברים או שהילד יכול להיאחז בו בשלב מתקדם יותר. במקום זה יש... מגש, עם מקום לבקבוק. כן, כמו במטוסים, שיש שקע לכוס על המגש המתקפל... אני בהתחלה חשבתי שזה נחמד אבל אז קלטתי כמה זה אידיוטי (מה השלב הבא? דיילת צמודה שתשאל את התינוק אם הוא רוצה עוף או בקר??) ובעיקר לא שימושי. מישהי כתבה לי בפורום הורים לתינוקות שדווקא היא משתמשת במגש בשביל לשים עליו כוס, אבל לדעתי היה עדיף מוט רגיל. בפעמים הבודדות שיצאתי עם הטיולון של הברייטקס (לפני שקיבלתי את הטיולון שאנחנו משתמשים בו כרגע) ורציתי לתלות לו פעלולון, גיליתי שאי אפשר. אותי זה ביאס כי הקטן שלי ממש אוהב את זה. גם "סתם" קשת פעילות (כמו אלה של טייני לאב) לא כ"כ נוח לתלות כי המגש די מפריע לה לזוז.
בקיצור: אני ממש לא ממליצה עליה. בדיעבד היה עדיף להשקיע עוד קצת כסף ולקנות משהו יותר טוב. לשיקולך כמובן...
אגב - אם כבר הלכת לבייביסטאר, לחברה טובה שלי (קטניפ איפה את?) יש אויסטר והיא סופר סופר סופר מרוצה ממנה. עגלה ברמה מאוד גבוהה ועולה פחות מבוגבו, סטוקי ושאר עגלות ה"פרימיום".

קטניפ

New member
פה, ממליצה בחום רב על האויסטר

אין לי תלונה אחת על העגלה ובנוסף רק מילים חמות על השירות שקיבלנו בחנות

admhbs1

New member
אנחנו גם עם אויסטר

אבל לדעתי היא לא מתאימה למגבלה של קומה שניה בלי מעלית.
היא אמנם *יחסית* קלה, אבל ממש לא מאלה שאפשר להרים ביד אחת שתי קומות ובטח שלא עם האמבטיה.
נראה לי שבייבי ג'וגר יכולה יותר להתאים לדרישות שלך ואולי ברמת מדריד של ד"ר בייבי שמומלצת פה מאוד.
לגבי שכיבה על הבטן - אם העגלה נשכבת ל-180 מעלות או קרוב לכך אפשר לשים מזרן ועליו התינוק שוכב.

admhbs1

New member
וכמו שמישהי פה כתבה

אם יש לכם אפשרות להשאיר את העגלה למטה או במחסן - אז מצטרפת להמלצות על האויסטר, אנחנו מאוד מרוצים ממנה.

ה-שונית

New member
גם אני בעלים מרוצה של עגלת אויסטר

אני בחרתי אותה, בין היתר, כי בתקופה הרלוונטית היתה לי קומה וחצי לטפס במדרגות.
היתרון שלה הוא שגלגליה האחוריים גדולים ונוח לטפס איתם במדרגות עם הבייבי בפנים ואפילו כשיש סל מלא קניות למטה...

shaya54

New member
בייבי ג'וגר

אין לי אותה אבל היא היתה המועמדת הסזופית יחד על הסולה 2 שבסופו של דבר קנינו.
גם אנחנו גרים בקומה 2 בלי מעלית וממש קשה לי להעלות ולהוריד את העגלה כל פעם...זה ממש מעצבן

היתרון של הבייבי ג'וגר בעיניי היא שאם אני לא טועה היא העגלה היחידה שמתקפלת ביד אחת, ורק עכשיו אני קולטת כמה זה קריטי כשאין לך מעלית!
הסולה גם מתקפלת מאוד מאוד בקלות אבל מה אני אמורה לעשות בזמן הזה עם התינוקת?!?!
עם הבייבי ג'וגר את יכולה להחזיק ביד אחת את התינוק וביד השניה לקפל את העגלה. היא לא הכי קלה אבל גם לא נוראית נראה לי....
החסרונות שלה הם שגב העגלה לא יציב וזה קצת מעצבן וגם שהטיולון לא מתהפך.....
אם מה שחשוב לך זה להעלות את העגלה הביתה הייתי שוקלת את הבייבי ג'וגר
אם חשובים לך דברים אחרים ואת יכולה אולי איכשהו להשאיר את העגלה למטה (משהו שאנחנו עושים יותר ויותר.....) אז אני ממליצה ממש על הסולה 2!

עגלות מתהפכות בד"כ

לא בגלל זה שיש תינוקי בעגלה
אלא בגלל שיש תיק כבד מאוד שתלוי על ידיות העגלה ומפרות את האיזון של העגלה
לכן רצוי לבחור בעגלה שיש לה סל רחב, שבה אפשר - או להכניס את כל התיק לשם
או לאחסן את הציוד הכבד ולדאוג שיהיה תיק מאוד קל תלוי (אם בכלל)
&nbsp

מסקנות מבילוי של ערב שלם בחנות.. חח

אז ככה:
חוץ מזה שהחנות ממוקמת בחור בבני ברק (היה לי מרחק הליכה מהאולטרסאונד.. אז לא נורא
)
היא ממש זולה, והיחס פשוט מקסים, סבלני ומקצועי.
בסוף התלבטתי בין הבייבי ג'וגר לבין דגם חדש שלא ידעתי על קיומו בכלל - עגלת Tay Tay של Biba
הטאי טאי מאוד דומה לבייבי ג'וגר, מתקפלת גם ביד אחת (חוץ מאיזה סוגר שצריך להרים בצד ברגע הקיפול הראשון ואח"כ שאר התנועה לגמרי ביד אחת).
היא קלה ממש!!!!!!!! אבל ממש!!!!!!!! כל מי שגרה בקומה שניה והלאה בלי מעלית נראה לי שזו העגלה היחידה שאפשר להרים בלי לשבור את הגב.....
כבר אמרתי שהיא קלה ממש?? חח

מה שכן, נראה לי הקיפול של הבייבי ג'וגר בכל זאת יותר נוח - תנועה אחת ובום הגלה מקופלת.... אבל היא כבדה יותר מהטאי טאי.....
אז עכשיו אני מתלבטת מה יותר חשוב - הקיפול או המשקל?? מה אתן אומרות?
דרך אגב - המחירים: בייבי ג'וגר 2500 ש"ח כולל אמבטיה
טאי טאי 2200 ש"ח כולל אמבטיה

LolliP0p

New member
לדעתי המשקל יותר חשוב

עם נוחות אפשר לשרוד, כלומר ככל שתקפלי את העגלה יותר המיומנות שלך תשתפר ותצליחי לעשות זאת יותר בקלות..
לעומת זאת, המשקל של העגלה לא ישתנה.. ועם הזמן התיק נהיה יותר כבד והתינוק גם כן...
לכן לדעתי אם את מתכוונת להעלות את העגלה שתי קומות לבד ברגל לכי על העגלה הקלה יותר..

admhbs1

New member
רגע

אבל איך העגלה מתקפלת עם האמבטיה? לא צריך לפרק? כי אם כן אז זה קצת מפספס את הפואנטה של הקיפול...
&nbsp
ההבדל במחיר זניח ביותר. אם אפשר לקפל את שתיהן ביד אחת אז לכי על הביבה (אבל מציעה לקרוא עליה עוד חוות דעת, אני אישית לא מכירה אותה).

אף עגלה לא מתקפלת עם אמבטיה

הקיפול ביד אחת המשמעותי זה עם הטיולון....
בכל עגלה עם אמבטיה צריך לפרק את האמבטיה ואז לסחוב גם את השלד....
או לסחוב את כל העגלה כמו שהיא למטה/למעלה.
הקיפול בא לידי ביטוי בנוחות כהטיולון מורכב על העגלה...

admhbs1

New member
אבל

באמבטיה משתמשים כמה חודשים טובים
אם הקיפול מורכב (ואני יודעת שצריך לפרק) אז מה הטעם באמבטיה? מה תעשי במשך אותם חודשים?

LINKING5

New member
פג םרגו בוק פופ אפ לא צריך לפרק את המאבטיה...

וזה הדגם היחיד בשוק שלא דורש לקפל בנפרד

למעלה