מאוד פשוט
1. קונים פילה אמנון בסופר
(אני קונה במחלקת הקפואים)
2. מפשירים את הדג שוטפים במי ברז, ממליחים במלח רגיל. לכמה זמן? עד שאני מסיימת את שאר הפעולות...
3. חותכים תפו"א לעיגולים בעובי בינוני (כמו לתפו"א בתנור)
4. חותכים גזר לעיגולים
5. פורסת לרצועות גמבה
6. <סעיף למשקיעים> מרתיחה מים ומשרה עגבניות, מקלפת וחותכת לקוביות גדולות
7. שוטפת את הדגים שוב מהמלח
8. שמה בסיר שמן - מחכה שקצת יתחמם
9. מפזרת את התפו"א , את הגזר, את הגמבה והעגבניה
10. מעל הירקות אני מניחה את הדגים
11. מוסיפה מעט מים (שלא יהיה מרק)
12. מטבלת בפפריקה מתוקה (פפריקה מרוקאית)
13. מחכה שיגיע לרתיחה ואז מנמיכה את את האש ומבשת עד שהירקות מתרככים (נועצת מזלג)
גילוי נאות:
כל העיניין של הירקות הוא גמיש, לפעמים אני שמה רק קצת תפו"א וזהו.
פשוט ברגע שיש ירקות זאת ממש ארוחה שלמה