טוב
קאפקיקס:
2 כוסות קמח
כוס סוכר
כפית אבקת אפיה
חצי כפית baking soda
טיפול לפי הטעם (אני שמתי קינמון, allspice, וnutmag.)
מערבבים הכל.
בקערה נפרדת מערבבים:
כוס גרידת דלעת (אצלנו מוכרים בפחיות, אפשר להרתיח דלעת ושים במעבד מזון)
כוס חלב קוקוס
חצי כוס שמן
2 כפיות חומץ
כף וניל
מערבבים את שתי הלילות יחד ואופים ב350 מעלות פרנהיט לבערך 20 דקות (אני שמתי לקצת יותר, אבל שימי לרבע שעה ותראי איך הולך)
לדעתי המתכון של הציפוי לא היה מוצלח. מציעה להכין אחד עם פודינג וניל ושמנת טבעונית. בכל מקרה המתכון הוא:
לעבד במיקסר כוס מרגרינה לא מלוחה. כשהיא אורירית, להוסיף 3 כוסות סוכר שטחון דק (הסוכר הזה ששמים כזה לקישוט, powdered sugar), כף וניל ומקל וניל. מוסיפים כף של חלב סויה בכל פעם עד שהמרקם טוב.
הכרמל הוא פשוט 6 תמרים מקולפים וטחונים עם חצי כוס מיפל.
כל הקרדיט הוא לספר של קלואי "chloe's kitchen"