בוקר אור יקירה!
הגעתי הביתה אתמול ב2 בלילה, ולא הייתי מסוגלת אפילו להדליק את המחשב, נרדמתי עוד לפני שהראש שלי נגע בכרית
היה לי אתמול יום באמת מוצלח, הגעתי לעבודה עם חיוך, לא נתתי לשום דבר לבאס אותי, המשכתי לחייך גם כשאנשים ממורמרים עם אנרגיות שליליות ניסו להוריד לי את האוויר (יש קטע כזה, למה זה ככה? למה לאנשים ממורמרים קשה לראות אנשים שמחים ומרוצים?)
ישר מהעבודה נפגשתי עם ידיד ותיק שלא ראיתי המון זמן כי הוא היה בחו"ל תקופה מאוד ארוכה,
ואז אחרי זה נפגשתי עם ידיד אחר שלי, שהיינו בסוג של ריב בימים האחרונים וזה מה שגרם לי לתחושות השליליות. אז דיברנו על הכל ופתרנו את זה והכל שב למקומו בשלום
מאוד שמחתי לקרוא את ההודעה שלך מאתמול, הרבה פעמים הקשיים הם בראש שלנו - אנחנו מגיעים לבצע משהו עם תחושה של חשש מקושי. ואז מה שקורה זה שבאמת קשה לנו והמחסום כבר בנוי אצלנו בראש! אני שמחה שהצלחת לנטרל את זה, אני בטוחה שאין משהו שאת לא מסוגלת ללמוד או לבצע, זה הכל עניין של לבוא עם ראש פתוח - לא לראות בעיות אלא לראות פתרונות!
אתמול ההודעה שלך הכניסה בי אנרגיות מאוד חיוביות, וזה הזכיר לי את כוחן של מילים ואת כוח המחשבה שלנו. אני יכולה להחליט אם יהיה לי טוב או רע, כמו שמוש אומר בשיר "לפעמים" -
"יש לי מציאות ורק אני מחליט עליה". זה אחד המשפטים האהובים עלי ואני כל הזמן מזכירה את זה לעצמי.
זה המשפט גם שמחזיק אותי הפעם בתהליך השמירה שלי - אני ממש לא נותנת לאוכל לשלוט בי כמו פעם. אני מחליטה איך המציאות שלי תיראה, ואני מחליטה לאכול בריא, ואני מחליטה ללכת לבצע פעילות גופנית. אין שום דבר שיש לו יותר כוחות עליי מכוח הרצון והמחשבה שלי.
אז שיהיה לך ולכולנו יום נפלא, מלא בשמחה ואור! חיוכים, צחוק, חברים ואנרגיות חיוביות!!