השירשור השבועי

החתולית

New member
השירשור השבועי


השירשור השבועי על פתיחות, סגירות, מבצעים, מנות מיוחדות, אירועים, כתבות מיוחדות ושאר ירקות.

השירשור אינו מיועד ליח"צנים, מסעדנים ומפרסמים, אשר מוזמנים לשלוח הודעות לכתובת האי-מייל: [email protected].

נא להימנע מתגובות וניהול דיונים בשירשור השבועי, בעודו נעוץ.

סוף שבוע נעים,

ברונו והחתולית
 

החתולית

New member
חגיגת ט"ו בשבט ביקב דלתון

יקב דלתון יקיים חגיגת טו בשבט באווירה חורפית במיוחד, ביום שישי 6/2/2015.
&nbsp
במסגרת החגיגה שתתקיים במרכז המבקרים של היקב במרום הגליל, ייהנו המבקרים מטעימת יינות, פירות יבשים ועוד, כשברקע מוזיקה חיה.
&nbsp
תתקיים טעימת היכרות של מרלו רזרב 2012 וטעימת הכרות של עלמה BDX 2012, שהינו בלנד של קברנה סוביניון, מרלו וקברנה פרנק.
בנוסף, יוגש יין חם.
&nbsp
לצד היינות, יימכרו ביקב גבינות עזים של מחלקבת הבוטיק ברקנית, וכן מגוון עוגות עם קפה חם.
&nbsp
ההשתתפות באירוע הינה ללא תשלום ואין צורך בהזמנת מקומות מראש.
&nbsp
יקב דלתון, פארק תעשיה דלתון- מרום הגליל, יום שישי 6.2, בין השעות 10:00-14:00.
&nbsp
&nbsp
 

החתולית

New member
טשרניחובסקי 6 - חגיגה הונגרית

אייל מרון מארח ביסטרו טשרניחובסקי 6 בתל-אביב, את דודי שיק לשבוע של אוכל הונגרי.
&nbsp
בתאריכים 9-16/2/ יתווספו לתפריט הרגיל של הביסטרו, מנות מיוחדות שיכין דודי שיק, כמחווה להעלאתה באופרה הישראלית של האופרטה הביידר (" The Bayadere) מבית האופרטה הממלכתי של בודפשט.
&nbsp
בין המנות שיוגשו:
כבדי עוף בשומן אווז (38 ₪),
מרק דובדבנים קר (38 ₪),
פטריות מטוגנות (38 ₪)
תבשיל לצ'ו עם ביצה או נקניק (38 ₪ / 42 ₪),
פפריקש עוף עם בצקניות (68 ₪),
גולש בשר עם בצקניות (88 ₪),
רקוט קרומפלי - מאפה שכבות של תפוח אדמה, ביצים קשות, סוגי נקניקים ושמנת חמוצה (68 ₪),
וקוטלט פנה - שניצל חזיר עם סלט תפוח אדמה (75 ₪).
גם קינוחים הונגריים בתפריט:
"טורוש גומבוץ" - כופתאות גבינה עם מרקחת פרי ושמנת חמוצה (36 ₪) פלצ'ינטה (קרפ) גבינה מתוקה או ריבה ואגוזים (34 ₪).
&nbsp
&nbsp
 
המסגר 5 נסגרת


"סוף תקופה: המסעדה הטובה ביותר באילת נסגרת
כבר מראשית דרכה בלטה "המסגר 5" ולא רק בהשוואה לנוף המסעדות האילתי, בזכות אוכל משובח ומסעדנות אחרת. שלוש שנים אחרי, אחרונת המסעדות הרומנטיקניות בדרום נסגרת"
&nbsp
http://www.haaretz.co.il/gallery/recipes/food-news/1.2550680
 

החתולית

New member
בראנג'ה - עסקיות חורף חדשות

מסעדת בראנג'ה במתחם שרונה בתל-אביב, מתחדשת בתפריט עסקיות צהריים, עליו אחראי שף אופיר וידבסקי.
הארוחה העסקית כוללת: מנה ראשונה, מנה עיקרית ולחם - במחיר המנה העיקרית, ומוגשת בימי חול בין השעות 12:00 ל- 17:00.
&nbsp
בין המנות הראשונות לבחירה מהתפריט:
סלט פנצלנה ים תיכונית עם גבינת פטה תורכית;
סלט עלים אנדלוסי בויניגרט קאווה;
סלקים צלויים עם אגסים וגבינת המאירי;
קרפצ'יו בקר עם פיסטוקים קלויים;
שישברק טלה, בהרט וגבינת עיזים;
טרטר דג ים;
קלמרי טרי על קרם שעועית שחורה, אפונה ויוגורט.
&nbsp
מבין המנות העיקריות ניתן יהיה לבחור:
פפרדלה כבד עוף בציר בקר, פטריות ויין אדום (65 שקלים);
שייטל צרוב על הפלנצ'ה בבאגט ספרדי עם איולי וסלט ביצים (75 שקלים);
לינגוויני "אלה רומנה" אורוגולה ופרמז'נו (69 שקלים);
ניוקי ריקוטה, חמאת מרווה ואספרגוס (64 שקלים);
קבב טלה עם ירקות שרופים, על פיתה עבודת יד וטחינה שומרונית (68 שקלים); ריזוטו פונגי פורצ'יני וכמהין (75 שקלים);
ריזוטו דלורית וערמונים עם מרווה פריכה ופרמז'נו (79 שקלים);
אורז שחור "Cal pepe style" עם קלמרי מהיום התיכון וביצת עין ( 84 שקלים) ועוד.
&nbsp
 
למעלה