בא לי לצעוק !!!
תינוקת בת 5.5 חודשים
בעלי הרגיל אותה לישון על הידים. נרדמת על הידים ורק אחרי הרבההההה זמן - כגון שעתים אפשר להעביר אותה למיטה מבלי שתתעורר, רשמתי את זה לפני כמה ימים אבל אני לא מוצאת את ההודעה, מאז שתפוז שינו פה תשרשורים שמתכווצים. אוקצור זה ביאס לי תתחת כי זה חופשי פוגע מבחינתי בזוגיות איתו, שאין לי זמן לבד איתו בערב.
עכשיו, זה שוב קרה שהיא נרדמה עליו הוא העביר אותה אחרי רבע שעה ואחרי רבע שעה מאז שהעביר התעוררה ובכתה עד עכשיו (שעה בערך) כשאנחנו מנסים להרגיע אותה במיטה.
אוקצור מה שאני רוצה להגיד זה שבאתי להרדים אותה, הרמתי אותה על הידים במטרה להחזיר אחרי כדקה, איך שהרמתי אותה שקט ודממה, ממש נכנסה לי לכתף, ואז היכה בי שוואלה היא מחפשת את החום הזה, התרגלה, ואמת? צודקת שבוכה! ילדה חכמה, גם אני אם היו לוקחים ממני הרגל טוב הייתי בוכה. אני הייתי רגילה לפני השינה לאכול משו מתוק, קובית שוקולד קטנה. אין, בלי זה לא נרדמת לא יעזור כלום. פסיכולוגי לגמרי.
פתאום היכה בי שזה בדיוק מה שיש לה! ואשכרה חכמה, הרי איך היא יכולה להתבטא? אז היא בוכה, אמרתי לו את זה וסיפרתי לו תדוגמא שלי, אמר לי נכון. אחרי כמה דקות קם אליה, ניסה להרגיע, לא עזר לקח אותה עליו - ולחדר.
נו??? זה לא זלזול בפרצוף?! אמרתי לו תחזיר אותה, הוא אמר שאני אחזיר, אמרתי שלא, שהוא יחזיר, מה אני הרעה? הוא הטוב שמוציא ואני רעה מחזירה?
אז הוא החזיר אותה, כמובן בכתה, באתי אליה ישבתי לידה, בסוף נרדמה עם מוצץ (נכון לרגעים אלו) שזו גם תדהמה כי היא לא לוקחת מוצץ.
אמרתי לו שהוא הרגיל אותה, דיברתי יפה, לא צעקתי, הסברתי לו השלכות, אמרתי לו שמחקרים ורופאים אומרים את זה, אמרתי לו שישאל את כל החברים שלו, הוא בשלו. אמרתי לו שזה טוב בשבילה, שהוא דופק אותה, שהיא מפתחת הרגל לא בריא ולא הכרחי. הוא בשלו.
אוף אוף אוף, אני לא רוצה לריב איתו, זה ממש הדבר האחרון שבא לי לעשות, ואני ככ רואה שהוא טועה. הוא אומר לי "תינוקות לא מפתחים הרגלים בכזה גיל קטן". כאילו הלו?? מאיפה אתה יודע את זה? כמו שהיא פותחת את הפה לפני שאני נותנת לה ויטמין אז כנ"ל פה, מה ההבדל.
ומה עכשיו, הוא נרדם, מסכן עייף גם קם ב6, אומנם חזר מוקדם ב6 אבל מאז ועד עכשיו היינו עסוקים רק איתה, והינה הופ, עבר לו עוד יום.
פלא שזוגות אחכ מתגרשים? לא שאני בדרך חלילה, אני רק אומרת שאני מבינה למה.
אז נכון, יש ימים יוצאי דופן וזה בסדר גמור וטבעי, אבל לא כל יום.
אוף אוף אוף אוף אוף.
אני מנסה לחפש תהודעה שרשמו לי בשרשור שזה כנראה בעית הרגל, ושעדיף לא להרגיל ואני לא מוצאת. אני רוצה להראות לו את זה.
די, למה נשים תמיד צריכות להיות חכמות? לשמר את הזוגיות? לחנך את הילד? למה אי אפשר שגם הגבר יהיה רגיש ומבין.