30 שבועות של....

AccioMoon

New member
חחחחח התכוונתי ל

אייקונים כי טעיתי באחד ולפני שהגיבו זה היה יותר בולט, חששתי לOCD שלך.

וואו קשה

לכל אחת יש את היתרונות והחסרונות שלה.
בעונה 4 מראים הרבה פחות את הותיקים שאת רובם יותר אהבתי מאשר את החדשים.
עונה 3 הייתה ככה-ככה, היו פרקים טובים בעיקר האחרונים והיו פרקים פחות טובים.
לכן אני מתלבט בין שתי העונות הראשונות, אבל בסופו של דבר אני חושב שהעונה הראשונה היתה יותר טובה.
היא היתה יותר מגובשת וכל פרק עמד גם בפני עצמו והשירים שבוצעו התאימו יותר לנושא, והיתה גם את כל ההתלהבות של ההתחלה.
חוץ מזה, בעונה הראשונה יש הרבה ביצועים ממש טובים שחלקם אפילו הכי טובים בסדרה כולה לדעתי.
אז אני אבחר בעונה הראשונה

neurotica

New member
אני חושבת שהשנייה

זו היתה תקופה יפה של תמימות. שאפילו שכבר התחלתי להיות מעורבת בפאנדום, לפחות בפורום, וגם באמת נהניתי מהסדרה אז. SIGH.

AccioMoon

New member
וול,

עונה שנייה, כמובן. עוד כשהכל היה נחמד וטוב ולא מכרתי את נשמתי לשטן והיה לי ממש ממש כיף. <:

[[אני חושבת שהעונה הנוכחית גם מאוד טובה אבל היא יותר מדי שוחטת אותי נפשית אז לא. ופחח על עונה 3. והייתה עונה 1?]]

אני גם אגיד שהשנייה

מהשלישית היה לי קשה ליהנות עקב עודף מעורבות בפאנדום, ואחרי שלמדתי לסנן הגיעה העונה הרביעית עם מלא דמויות שלא מעניינות אותי.
חוצמזה שבעונה השנייה אהבתי את בליין, הוורבלרז היו מעולים ובכלל היו אחלה שירים.

aesu

New member
אממ

כנראה עונה 2.
עונה 1 לא הייתה כזאת מעניינת בשבילי, אבל ב2 אני חושבת שהכי נהניתי.
3 לא הייתה משהו וזה הפך אותנו לממורמרות ועונה 4, למרות שהיו דברים טובים, אני לא יכולה להתגבר על פרק 4 (או הניוביז.)

sweet shir

New member
הממ

קרב ממש צמוד בין עונה 1 ל-2. אני חושבת ש-1..
עוד שהיה מצחיק וציני וטוב.

בדיוק!

בעונה 1 הם התעסקו במלא דברים רציניים, אבל בהומור וציניות(אק"א- נשיאת מועדון ההתנזרות נכנסת להיריון מהBFF של הבויפרינד, הכוכבת היא יהודייה לשני אבות הומואים, מביאים זקנה להשתתף בתחרות והם רוקדים על כיסאות גלגלים!)
מעונה 2 הם נהיו ניסיון פתטי להיות חינוכיים תוך הידרדרות פסיכית לחוסר חינוכיות מוחלטת.

sweet shir

New member
כל מילה!

מסדרה שצוחקת על עצמה הם הפכו להיות סדרה שצריך לצחוק עליה.

למעלה