שרשור בריאות לסופ"ש

אכן. זה גורם לכך

שלא תהיה חומציות. עובד תוך כמה ימים ומקבלים את הילד מחדש בחזרה. באמת שחבל לסבול. אח"כ זה עובר ומפסיקים עם התרופה

yalla5

New member
אינפמיל ar פלוס זנטק לריפלוס

לנו עזר לעבור למתל אינפמעל אר.זה במרשם רופא
ובנוסף מקבלת תרופה בשם זנטק שמפחיתה משמעותית את הצרבות
ממליצה ללכת לגסטקו אפילו בפרטי
אנחנו היינו פרטי אצל אילה ירון ואחכ במכבי אצל אפרת ברוידא אם אני לא טועה
יש לריפלוקס פתרון קל ומהיר זה ממש סבל לילדה אני כל כך מזדהה איתך
ה
אגב גם לנו גביסקון חא עזר
ויש לשים לב שאם התרופה עובדת ואחרי כמה זמן כבר לא אז יתכן והילדה עלתה במשקל ויש לעדכן כמותהסהוראת רופא כמובן
תרגישו טוב! מצטערת על השגיאות זה הפלאפון המעצבן שלי

אונינון

New member
איילה ירון היא הרופאת ילדים שלנו

ואליה אני הולכת מחר...
תודה על המידע אתייעץ איתה מחר גם לגביי האינפימיל.

אה.. אז בכלל אין לך בעיה. היא רופאה מעולה

היא גם רופאת גסטרו ילדים, ככה שבכלל היא בדיוק מה שאת צריכה.
אנחנו היינו אצלה התעייצות גסטרו באופן פרטי.
איזה כיף לכם שהיא רופאת הילדים שלכם. רופאה מעולה ונחמדה מאוד.

מסכימה עם פחזניות

היינו אצלה בייעוץ גסטרו פרטי והבעיה טופלה
רופאה מקסימה ואכפתית
תתעקשו על תרופה במידה והאבחנה היא ריפלוקס

meidadc

New member
רגישות לקטוז

הקטנה שלי בת שלושה חודשים.
כשהיתה בת חודשיים, החלה לשלשל ולאהפסיקה במשך שבועיים.
הרופאה החליטה שמדובר רגישות ללקטוז ורשמה לנו מרשם לנוטרימגן.
היא הפסיקה לשלשל תוך יומיים. מאז הכל בסדר.

הרופאההחליטה שזו הוכחה לכך שמדובר ברגישות ללקטוז וביקשה שנמשיך עם הנוטרימן עד שהיא תהיה בת שנה.
אני מודאג...
א.האם די בבדיקה של הרופאה כדי לחרוץ דין ולהחליט שמדובר ברגישות ללקטוז ולא משהו אחר?
ב. האם יש סכנות בשימוש ממושך בנוטרימגן? אם זה משפיע על היכולת של התינוקות להתחיל לאכול טעימות ואוכל רגיל?
ג. האם ראהלכם שהמצב מצריך פניה לרופא גסטרולוג ו שלהשאיר את זה ברמת רופא הילדים זה מספיק?

תודה על העזרה

מקרה דומה

אחיינית שלי בגיל 4 חודשים החלה לקבל מטרנה וסימילאק (עברנו מאחד לשני כי חשבנו שהראשון עשה לה לא טוב)
היה לה קקי רירי והמון אי נחת. הרופאה גם פסקה שזה רגישות ללקטוז ורשמה נוטרמיגן. הכל עבר.
כיום בת שנה וחודש, עדיין עם הנוטרמיגן. עוד שבועיים יש לה אלרולוג לבדוק האם הרגישות עברה או לא.
אגב, מספר רואים אמרו שכדאי לחכות עד שנה וחצי בערך אבל אחותי לא רצתה לחכות יותר...

ממה שאני יודעת לא יכול להיגרם נזק משימוש ארוך טוח בנוטרמיגן. הוא רק יקר ומסריח

meidadc

New member
יקר זה בעיה

אבל עם הסירחון הילדה מסתדרת יופי...
כנראה כמו אחיה (ואביה), לא תהיה בררנית גדולה באוכל

nexus2555

New member
גם ביתי בת כמעט ה 4 חודשים

כנראה אלרגית לחלבון חלב פרה. אצלנו היה דם בצואה.
רק החלפת פורמולה לא צלחה( ניסיו נוטרימגן שממש עשה לה לא טוב) ועברנו לאיזומיל. וגם אני לצערי הרב הפסקתי לגמרי עם מוצרי חלב( ומבחינתי זה נורא, כי אני חיה על מוצרי חלב ולא אוכלת בשר).

לפי הבדיקה שלי רק בגיל שנה אפשר לעשות בדיקות למה באמת הילד רגיש ואם בכלל..ועד אז ניתן לקוות שזה אפיזודה חולפת ולא תהיה אלרגיה לדבר כה מדהים כמו מוצרי חלב במחוזותנו.

meidadc

New member

אני מרגיש משהו בהודעה שלך שמאוד מחובר למוצרי חלב.... לצערי אי לא יכול לשים את האצבע בדיוק על הסיבה, אבל ככה נראה לי

בכל מקרה, תודה לכולם על המידע!

rozr

New member
שאלה דחופה בקשר לגלולות...

היום הגיע המחזור. פעם ראשונה לאחר הלידה. לא מניקה.
לא הייתי עדיין בביקורת אצל גניקולוג לאחר הלידה אז אני לא יודעת-
אפשר להתחיל לקחת את הגלולות שלקחתי לפני ההריון (מינס) או שעדיף לחכות לבדיקה גניקולוגית?
ואם כבר באותו נושא- אם יש למישהי המלצה לגניקולוגית באזור הוד השרון/כפר סבא והסביבה אשמח להמלצות.
אודה לכל תשובה כי מינס אמורים להתחיל ביום הראשון של המחזור.
תודה

gifi1

New member
אם את לא מניקה

אז לדעתי את יכולה להתחיל. אני התחלתי איתם עוד לפני המחזור הראשון.
את גם יכולה לחכות למחר ולהתייעץ בטלפון עם הרופאה. זה לא נורא להתחיל גם ביום השני

בינתי2

New member
שיניים? חום?

הקטנה שלנו בת 6 חודשים ו3 שבועות... מאתמול בלילה עם חום (הכי גבוה שנמדד 38.9) נתנו אקמולי, וירד עד 37.6-37.8, חוץ מזה היא מתנהגת דיי רגיל, רגועה, מגיבה והכל. לפעמים קצת בוכה יותר מהרגיל... אין לה בכלל שיניים ואני גם לא רואה שום שן מבצבצת...

יש מה לעשות חוץ מאקמולי להורדת חום? בכלל צריך להוריד? ומה זה יכול להיות? מה הסימנים ליציאת שיניים חוץ מהשן...?

תודה

הייתי לוקחת לרופא. אולי זה דלקת אוזניים

או משהו אחר?
בד"כ כשזה שיניים אז אפשר לראות לבן בחניכיים, איפה שהשן המיועדת לצאת. והם גם כל הזמן עם הידיים בפה ומריירים המון.

בינתי2

New member
תודה - מחר נלך לרופא

הייתה לנו תקופה שבה ריירה בכמויות היסטריות ואחר כך תקופה של ידיים בפה, ומשפשפת, - כל הזמן. 2 אלו עברו ודווקא ביומיים האחרונים לא שמה ידיים בפה, מוזר... בכלל לא נראה שמשהו מפריע לה, חוץ מאולי מעיכות כללית קלה מהחום...

אה, נזכרתי - לפני 10 ימים עשתה חיסון של חצי שנה (רוטה, הפטיטיס ועוד משהו..)... קשור?

בכל מקרה - מחר נלך לרופא על הבוקר... מקווה שהלילה יהיה רגוע.

לא מאמינה שקשור לחיסון כי עבר דיי הרבה זמן..

אבל אני לא רופאה

רפואה שלמה

בת חצי שנה ושבוע

הוציאה כבר 2 שיניים, ולא היה שום סימן חוץ מריור מוגבר והכנסה של כל דבר לפה (כולל אצבעות של הרגליים
).

בינתי2

New member
מעדכנת

חזרתי לספר לכן - שכנראה יש וירוס של דלקת גרון שמסתובב עכשיו - והקטנה כנראה נדבקה (בדיעבד נזכרתי שגם לי כאב הגרון שבוע שעבר)

אז היינו אצל הרופא שאמר שהכל בסדר חוץ מגרון קצת אדום. והיום היא כבר בלי חום! הגיבורה שלי ניצחה את הוירוס הראשון שלה (זה שהיינו מודעים אליו).

ועדיין אין שיניים....:)

למעלה