ימי הולדת

afik111

New member
טאבון לאפיית פיצות ביומולדת

שלום לפורום הנהדר,
שבוע שעבר ביקשתי מכן רעיונות ליומולדת "המרוץ למליון" (או כפי שיוצג לרוב הילדים שאינם מכירים את התכנית – "יומולדת מסביב לעולם"...)עבור ילדה בגן חובה,וקיבלתי מכן רעיונות מקסימים.
אני כעת בעיצומן של ההכנות ואשמח להמלצה על מקום שניתן לשכור ממנו טאבון לאפיית פיצות (עבור ההפעלה של תחנת איטליה) הרעיון הוא שכל ילד יכין פיצה אישית, יקשט כרצונו, ואנו נאפה אותה בטאבון.
המלצות וטיפים יתקבלו בברכה!
תודה!

עונה

אם אתם עורכים את היום הולדת בחוץ, שווה לקנות בכפר דרוזי/ערבי או בשוק הפשפשים, עד כמה שזכור לי העלות לא גבוהה במיוחד, לא נראה לי שהשכרה תעלה פחות.
מקסימום תפני למפעילים, לחלק יש. אם תצטרכי בכל זאת השכרה במרכז, לדעתי יש לנעומית הליצנית אבל אני לא יודעת אם היא משכירה.

בייבה7

New member
אשמח אם תשתפי היכן מצאת

גם אנחנו חושבים על הרעיון ליום הולדת של הנסיך בחודש הבא..

afik111

New member
עונה

הי,
אנחנו כנראה נשכיר ממישהו שפירסם באינטרנט טאבון להשכרה.
אבל עוד לא החלטנו סופית כי אני חוששת מגשם שימנע לחגוג בחוץ, כפי שארע לנו שנה שעברה באוקטובר...

סאג׳

הי
בכל כפר דרוזי יהיה מישהו שיש לו ומוכר סאג׳ לאו דווקא בחנות אבל אם תכנסי ותשאלו ישר ידעו לכוון אותך לבית של מי שמכין. אנחנו מהצפון קנינו בעבר בחורפיש עלה כ 50 שח וכמובן משמש אותנו נאמנה :) לדעתי מומלץ לא רק לימי הולדת
מזל טוב ותהנו

afik111

New member
אני לא בטוחה שהיא התכוונה לסאג׳

בכל אופן מה שאני דיברתי עליו זהו טאבון לאפיית פיצות, המופעל עם בלון גז.

afik111

New member
המשך התייעצות לגבי יצירה ביומולדת

שלום לפורום המחכים,
(ובעיקר לשושן שנתנה לי את הרעיון, אך כל תגובה תתקבל בברכה)-
אני מארגנת יומולדת סביב העולם, וקיבלתי רעיון שזמן ההתאספות של הילדים יוקדש ליצירת דרכונים. בהמשך, בכל תחנה שהם יבקרו נדביק להם מדבקה עם דגל המדינה.
יחד עם זאת אין לי רעיון מה בעצם הם יכינו עם הדרכונים בסמן ההתאספות. שאגיש להם דף מודפס עם משבצות לדגלים והם סתם יעטרו אותו? או משהו אחר?
תודה!!

מחשבות

הייתי מכינה מן פנקס מבריסטול גזור של שנים שלושה ריבועי בריסטול משודכים. היה מקום לכתוב את השם ומקום לצייר את התמונה (כל ילד את עצמו) ואולי דגל ישראל לצביעה למטה?

אני מתעצלת כרגע לצלם לך את שלי. מחר?

עשינו כריכה מבריסטול צבעוני וכמה דפים לבנים דקים יותר בפנים. כל זה פשוט משודך יחד בשדכן. תמונת פספורט של הילד (שאת חייבת להשיג קודם, מה זה דרכון בלי תמונה. מקסימום תבקשי מההורים לשלוח ותדפיסי במדפסת ביתית או שתשחיתי את דף הקשר שלכם) שהילד מדביק לבד. למעלה, איפה שכתוב מדינת ישראל, יהיה כתוב יום ההולדת של X (זה את תכיני מראש) ולמטה יהיה כתוב הדרכון של Y עם מקום לכל ילד לכתוב את השם (ההורים יעזרו). אחרי זה הם יקשטו את הכריכה בציורים וידביקו מדבקות. זה לגמרי מספיק.
אגב, במקום מדבקה לדגל המדינה (אם מצאת זה מעולה!) את יכולה לשים חותמת. ילדים משום מה נורא אוהבים חותמות.
מאוד אשתדל לצלם מחר. תזכירי לי...

בירסטולים כחולים חתוכים ומקופלים כמו דרכון

ולתת להם להדביק מדבקות של דגלי ישראל (אם את מרעננה, יש לי כאלה), אפשר גם לקנות בחנויות ציוד לגננות את הדגלים האלה.
או להכין במחשב ולהדפיס ולתת להם למרוח דבק...
אני הייתי נותנת להם לצייר ציור בחלק הפנימי.

למעלה