אביתר777777777777777
New member
רמז: היא לא בקו המהיר ירושלים - תל-אביב...
יש פה חבר אחד בפורום שיתכן שיוכל לשפוך אור על מנהרה זו, אם כי לא לגמרי ברור מה הקשר שלו אליה...
המנהרה של הקו האדום בת"א?מהי מנהרת הרכבת הארוכה ביותר בישראל ?
יש פה חבר אחד בפורום שיתכן שיוכל לשפוך אור על מנהרה זו, אם כי לא לגמרי ברור מה הקשר שלו אליה...
מנהרות קיימות או גם כאלה בתיכנון?מהי מנהרת הרכבת הארוכה ביותר בישראל ?
משהו צבאי?מהי מנהרת הרכבת הארוכה ביותר בישראל ?
אתה שופך אור מתוך ידע אישי??המנהרה החשמלית של חסמב"ה
המנהרה החשמלית של חסמב"ה
אתה בכיוון מעניין...יש לך מידע עליה?משהו צבאי?
כתבת שהיא לא בקו המהיר ירושלים-ת"א, האם היא קשורהאתה בכיוון מעניין...יש לך מידע עליה?
אני לא יודע כלוםאתה בכיוון מעניין...יש לך מידע עליה?
מקוה שיתאפשר לי לספר יותר בקרוב. אני זלזלתי בקיומהאני לא יודע כלום
אתה רמזת בעבר משהו לגבי מסילות ברזל באיזור בית שמש וציוד מסילתי שנעלם מהרישומים...
אם השקיעו במנהרה שכזו אין סיבה שלא ישקיעו בציוד חדשמקוה שיתאפשר לי לספר יותר בקרוב. אני זלזלתי בקיומה
של המנהרה הזו מאז ומעולם אך המציאות טפחה על פניי בזכות אדם יקר מאוד ששפך אור וגם נתוני ציוד נייד.
ברכבת ישראל יודעים מעט מאוד על הנושא, אם בכלל.
קוניטרהמהי מנהרת הרכבת הארוכה ביותר בישראל ?
אתה מדבר על זה?מהי מנהרת הרכבת הארוכה ביותר בישראל ?
חיובי. אחרי הרבה שנים של חוסר ודאות, מתברר השבועאתה מדבר על זה?
http://he.wikipedia.org/wiki/כנף_2
מיותר לציין שחייל האוויר רגיש מאוד לגבי הנושאחיובי. אחרי הרבה שנים של חוסר ודאות, מתברר השבוע
כי הסיפור או שמועה בענין לא היו סתמיים. אחרי מאמץ כביר, הצלחתי להגיע לאלו שבנו אותה במשך העשור 1985-1995. והיא הרבה יותר ארוכה מכל מנהרה אחרת. למרות שנטיתי לפסול את שנכתב בענין זה באתר ארמגדון ואפילו על הסף, צצו מדי פעם בפעם רמזים או חלקי מידע מכל מיני סוגי מקורות. אספתי אותם לפאזל וכך הגעתי למי שבעצם בנה אותה או תיכנן אותה. בשלב הזה לא אוכל למסור פרטים טכניים או מידע על הציוד המתופעל שם אך אני תקוה שעם הזמן אפשר יהיה לספר יותר.
כל המידע לקוח ממקורות ציבוריים ולא חסוייםמיותר לציין שחייל האוויר רגיש מאוד לגבי הנושא
לא אהיה מופתע אם ינסו ליצור איתך קשר\ לעקוב אחריך
אין ספק שזה משהו שמצית את כל הקונספרטיביםכל המידע לקוח ממקורות ציבוריים ולא חסויים
ואין שום דבר סודי במיוחד במנהרה הזו שפרטיה ידועים לכמה מאות בני אדם בישראל. מנהרות כאלו יש בהרי האלפים באוסטריה ובשוויץ והן לא בגדר של משהו מי יודע מה. הן אפילו לא קשורות לביטחון בדרך כלל אלא מהוות מנהרות חירום והצלה בהרי האלפים במקרה של אסון. הן שייכות בפועל לצבא האוסטרי או למקבילו השוויצרי. לצערי הרב בעידן האינטרנט אין יותר סודות צבאיים. זה פאסה קומפוזה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.