כבר ממש מזמן אני רוצה לקנות ארון ותכננתי לעשות זאת לקראת פסח הקרוב אבל אחרי שאתמול נתקעתי עם הרכב ועלות הטיפול היתה כ- 1000 ש"ח חשבתי שזהו , זה לא יקרה אבל האמא המלכה שלי פשוט הלכה לחנות הבוקר ושלחה לי משם תמונות וקיבלה הנחה משמעותית והעמידה אותי בפני עובדה שאני צריכה לקנות ולא לחכות יותר אז החלטתי לקפוץ למים ולקנות .. אני מרוצהה
יום חופשי, השמש מחממת בעוז כמו שאני אוהבת. יצאתי למסע קניות (נו... לילדים כמובן) ועשיתי השלמת בגדי מעבר לילדונת שהכל קטן עליה. הצלחתי למצוא עוד זנב מהמבצעים של סוף החורף וקניתי לה סווצ'רים חמים לחורף הבא מאיכות ממש טובה ב 18 ש"ח.
הזמנתי לי בסטימצקי 2 ספרים שישמרו על שפיות דעתי (בהמלצת אמאנחל) וקניתי לי גם כמה דברים קטנים למטבח.
בקיצור אני במצב רוח משובח וגם מחר יש לי יום חופש.
אצלנו אטרף. מי יודע מה יהיה בחמישי בערב...
הילדות מנסות להספיק להכין את כל השיעורים והעבודות עד חמישי כולל, אני מנסה להספיק עבודה, עבודה ועוד קניות, ארגונים, דברים שנשארו לי לסגור מול ביה"ס, לבכורה יש ראיון לתיכון יחד איתי מחר ומבחן גדול במתמטיקה בחמישי. ואלוהים ישמור כמה אריזות... אני רגילה לטוס עם טרולי קטן שעולה איתי למטוס. פתאום שלוש מזוודות וכל שנייה "אמא, כדאי לי לקחת את X?"... הבטחתי להן שהיום נכין רשימה מסודרת כדי לייעל את הבלאגן