פינת הטובים

קניתי ארון לחדר ילדים סוף סוף :)

כבר ממש מזמן אני רוצה לקנות ארון ותכננתי לעשות זאת לקראת פסח הקרוב אבל אחרי שאתמול נתקעתי עם הרכב ועלות הטיפול היתה כ- 1000 ש"ח חשבתי שזהו , זה לא יקרה אבל האמא המלכה שלי פשוט הלכה לחנות הבוקר ושלחה לי משם תמונות וקיבלה הנחה משמעותית והעמידה אותי בפני עובדה שאני צריכה לקנות ולא לחכות יותר אז החלטתי לקפוץ למים ולקנות .. אני מרוצהה:)

שלגיה73

New member
איזה כיף לכם, תתחדשו

אני גם חייבת ארון לחדר הילדים
יש מצב שאת מעבירה לי תמונות ופרטים
&nbsp

יש לי יש לי

יום חופשי, השמש מחממת בעוז כמו שאני אוהבת. יצאתי למסע קניות (נו... לילדים כמובן) ועשיתי השלמת בגדי מעבר לילדונת שהכל קטן עליה. הצלחתי למצוא עוד זנב מהמבצעים של סוף החורף וקניתי לה סווצ'רים חמים לחורף הבא מאיכות ממש טובה ב 18 ש"ח.
הזמנתי לי בסטימצקי 2 ספרים שישמרו על שפיות דעתי (בהמלצת אמאנחל) וקניתי לי גם כמה דברים קטנים למטבח.
בקיצור אני במצב רוח משובח וגם מחר יש לי יום חופש.

dafnapo

New member
נשמע נהדר!

ומכיוון שאת מיישמת גם את עקרונות הפינה של "מה עשית למען עצמך השבוע" מנדבת אותך לפתוח השבוע את הפינה במקומי ביום שישי
. אני באותו יום טסה עם הבנות ללונדון לשבוע לטיול בת מצווה

אין בעיה יקירתי

אבל אפתח בחמישי בערב כי בשישי אני עובדת וחוזרת מאוחר

dafnapo

New member
תודה רבה

אצלנו אטרף. מי יודע מה יהיה בחמישי בערב...
הילדות מנסות להספיק להכין את כל השיעורים והעבודות עד חמישי כולל, אני מנסה להספיק עבודה, עבודה ועוד קניות, ארגונים, דברים שנשארו לי לסגור מול ביה"ס, לבכורה יש ראיון לתיכון יחד איתי מחר ומבחן גדול במתמטיקה בחמישי. ואלוהים ישמור כמה אריזות... אני רגילה לטוס עם טרולי קטן שעולה איתי למטוס. פתאום שלוש מזוודות וכל שנייה "אמא, כדאי לי לקחת את X?"... הבטחתי להן שהיום נכין רשימה מסודרת כדי לייעל את הבלאגן

יש לך רשימה מוכנה לקמפינג לא?

תשתמשי בה לבסיס עם קצת שידרוגים. איזה כיף לכן.
זה הכי פינת הטובים שיש.

dafnapo

New member
תודה לאל שזו לא רשימה לקמפינג

את מכירה אותי. אצלי כשיוצאים לקמפינג כל הבית ואשתו נכנסים לאוטו. עכשיו זה רק 3 מזוודות ו-3 תיקי גב קטנים להסתובב איתם במשך היום

אני יודעת

אז זה קטן עליכן. לפחות את המחבתות והמנגל את משאירה הפעם בבית
.

dafnapo

New member
איך שכחת

שהמנגל תמיד באוטו? עם הפחמים, ערכת הקפה, הכיסאות והמחצלת?
מוכנה לפיקניק בכל רגע נתון. מזמן לא נסענו. פסח בפתח....

לונדון15

New member
איזה יופי! שתהיה לכן נסיעה נהדרת. הנער ואני ניסע לונדונה

בסוף יולי. אני מתרגשת כבר עכשיו. שתהיה טיסה טובה, מזג אוויר טוב, ושהכל ילך בכיף כמתוכנן. ואשמח לשמוע חוויות, ממה הבנות הכי נהנו, מה אהבתן במיוחד וכו'.

באותו עניין

השבוע מלאו לפיצפון חמש
. סרתי לבנק ופתחתי תכנית חיסכון לבר מצווה, שיהיה מספיק גם למסיבה למשפחה ולחבר'ה, וגם לטיול לאן שירצה.

למעלה