יום ב בלי חלומות אי אפשר לכן אנו כאן.

נונה2012

New member
הינה הגיע חלום בין שני לשלישי בשעות הלילה

חלום מפחיד שגרם לי להתעורר!!!
חלמתי שאני נמצאת במקום המוני וכולם רצים לכיוון החלון המקום נורא גבוה, מבעד לחלון רואים אישה בשנות ה30-40 לחייה עם שיער שחור קרה שקופצת מעץ מאוד גבוה היא נופלת לא עד הסוף אך רואים המון דם לאחר שלא מצליחה למות קופצתשוב מהמקום שעצרה, במקום היו כבר רופאים מכוון שמישהו טעו שראה אותה עומדת לעשות את זה.מה שעוד יותר מוזר זה שאני מבקרת אותה בבית חולים והיא שמה לה פאה בלונדינית כדי לברוח משם אני לוקחת לה את הפאה ואז בעצם תוך כדיבריחה מהבית חולים זאת אני עם הפאה! משהו מחריד שהעיר אותי... (קצת על עצמי - נמצאת בתקופת חרדה מחרידה שלא עוזבת אותי ללא עבודה ובמערכת יחסים מעורערת עם בעלי בעקבות זה...) אשמח לפירוש

טופי33

New member
שלום נונה היקרה

האישה בחלום מייצגת אותך.את חשה שהיית במקום גבוה ,במציאות לפני כ3-4 שנים או חודשים מצבך היה טוב ובעקבות "נפילה" במציאות ראית נפילה חדה בחלום.
לא נופלת עד הסוף=גם במציאות אומנם נפלת אך יש עוד מקום לשינוי חיובי.אולי את מטבעך חושבת חיובי ואופטמית.
המון דם=הוצאת אנרגיה רבה במציאות ,וחשת שמשהו בחייך בוזבז.
רופאים=אנשים עדים למצבך העגום ואת מצפה במציאות שיעשו דבר מה על מנת לשפר את המצב.
בית חולים=את מבינה שעליך לטפל נפשית במצבך {אולי טיפול ממשי שיוציא אותך מהתקפי חרדה}אך את חוששת או לא מוכנה ולכן יש בריחה .
פאה=הפאה כמו בגוף הנדסי מראה שיש כמה צדדים לעניין .יש צד שחור פסימי וחסר תקווה ומנגד יש צד בהיר חיובי .
לדעתי החלום מוסר לך מסרים רבים שעלייך לחשוב עליהם:
-אין לך דרך לברוח מהדברים עלייך לטפל בהם ולהתמודד.
-את חייבת לטפל בדברים ולא לברוח מהם ואם יש לך התקפי חרדה עלייך לטפל בהם .
-נכון לכל דבר יש כמה צדדים חשבי על הצד החיובי.
אומנם הסביבה מעורה במה שמתרחש אצלך אך את זו שצריכה להתמודד.
בהצלחה לך.

נונה2012

New member
ממש תודה תודה לך! זה כל כך נכון

כל מה שרשמת הוא נכון!
אני בקושי יכלתי לחזור לישון זה היה סיוט
אבל כל מה שרשמת הוא מדויק
תודה (;

טופי33

New member
תודה על התייחסותך.נכון קשה לשוב לישון,זה זמן

לחשוב ולהרהר למה?????