סקר צילומי הריון

פיצקי12

New member
סקר צילומי הריון

מתלבטת אם לעשות צילומי הריון. בעלי חושב שזה טיפשי ולא מבין מה הקטע, זה לא בא מקמצנות או משהו, כל מה שאני רוצה בהריון אני מקבלת ותמיד משקיע בי ואני עושה טיפולים והוא מעודד אותי ללכת לוואטסו וכל מיני דברי הריון יקרים...
פשוט הנושא של הצילומים לא מובן לו. הוא אומר שהוא יצלם אותי כמה שאני רוצה :)
עכשיו, זה לא שאני משתגעת על מצלמות, גם אני וגם הוא באים ממקצועות של מאחורי הקלעים בתחום התקשורת, לא אוהבים להצטלם בדרך כלל, אני גם לא מאלה שאוהבות את התעסקות של לעשות איפור שיער וכו׳...
מצד שני, הריון זה דבר נפלא, הגוף שלי לשמחתי ממש נשאר אותו הדבר רק עם בטן, וכולם מחמיאים לי שאני נראת מצויין, ואני ממש שוקלת אם כדאי.
מה אתן אומרות, מיותר לגמרי או חוויה של פעם בחיים!!

ani116

New member
לכי על זה!

זה כיף וזה שלך, את צריכה לעשות מה שאת רוצה. בעלך בסוף יזרום, במיוחד אם זה לא בגלל הכסף.
תהני

ומסכימה איתך, הריון זה דבר יפייפה!!!!

אני רוצה לעשות.. למה לא, שיהיה

ואם אתם מהתחום בטח יש לכם איזה צלם שאתם מכירים שיוציא משהו יותר טוב מהשמאלץ הרגיל הזה של תמונות הריון. אגב יש למישהו המלצות? צילום טבעי בלי פרחים, פנינים וחתיכות בד משתלשלות חח

נ.ב קניתי תוסף ברזל של אלטמן והיה שם פתק כזה לשני צילומים אצל כמה צלמות, מישהי ניסתה באמת לפנות ולראות אם משתפים פעולה?

פיצקי12

New member
גם לי יש את הפתק הזה

אבל זה נשמע לי נורא מעט, לבוא, להצטלם ובסוף לקבל תמונה אחת או שתיים..

כן גם לא נראה לי שהצלמות ממש חולמות לבזבז את

הזמן שלהן ככה, ובטח כבר ישכנעו אותי להזמין בוק שלם בתשלום, ואם כבר עדיף לי לבחור מראש. אבל מצד שני שני צילומים הם יותר טובים מכלום, בקושי יש לי צילומים מההריון. אני בניגוד אלייך לא יכולה לומר שאני נראית נפלא כי השמנתי לדעתי לא רק בבטן, בהתחלה נראיתי סתם דבע ולא ששתי להצטלם ועכשיו פשוט לא יוצא... מה גם שבכמה חודשים ראשונים נראיתי מוזר מאוד, לא קלטתי מה נסגר, אבל הפנים כאילו השתנו. רק אחרי זה פתאום יום אחד ירדה לי הנפיחות מהפנים והבנתי מה זה היה. זה היה סופר מוזר

mitmit11

New member
אני לא עשיתי

וזה לא שהרגשתי לא נוח עם עצמי בהריונות פשוט לא מתאים לי ולא מדגדג לי העניין הזה.
א-ב-ל אם בא לך תעשי כי זו לא הזדמנות שחוזרת כ"כ מהר... ותכלס, (כמעט) כל פעם שאני רואה צילומים כאלה אני נמסה...

nexus2555

New member
אני בהחלט איתך

חברים שלי עושים אבל אלי זה לא מדבר
אני אוהבת לראות תמונות הריון של חברים שלי, אבל של אנשים זרים- לא ממש מדגדג לי.
בהחלט מבחינתי זה ביזבוז זמן( שלי)...אם הייתי רוצה בטח בעלי היה נהנה מהרעיון, כי הוא נהנה מכל מה שקשור להריון.
זה כמו קעקועים ופירסינג מבחינתי, על אחרים זה יפה ואני מאוד אוהבת לראות אותם יפים, אבל לי אין קעקוע אחד אפילו וחור אחד בכל אוזן :). בחיים לא חשבתי לעשות יותר :)

לא עשיתי בשני ההריונות הקודמים

אבל עכשיו מדגדג לי.
אם את רוצה, וכסף הוא לא שיקול, אז למה לא בעצם? בגלל שבד"כ את לא אוהבת להצטלם?

p o o p i

New member
לכי על זה

ב2 ההריונות הקודמים לא רציתי וזה לא דבר אלי.
בהריון השלישי, בגלל שחשבתי שהוא האחרון החלטתי שאולי אני אעשה את זה בחודשים המתקדמים- צריך מזכרת הריונית, לא?
אם בא לך, לכי על זה- זאת מזכרת נהדרת.

אני עשיתי וממש שמחה!

שונאת להצטלם!
תמיד מרגישה שאני יוצאת לא פוטוגנית....
אבל הפעם החלטתי ללכת על זה, פשוט זו מזכרת נפלאה.
יצא מקסים ואני ממש שמחה שעשיתי את זה!
ממליצה בחום!

פיצקי12

New member
ואם אפשר שאלת המשך

אם קבעת עם צלם/ת, עשית ממש את כל העניין, איפור שיער וכזה, או באת טבעית וקיוות לטוב?
כי מצד אחד אני משווה את זה לצילומי חתונה שיצאו מהממים, מצד שני, הם יצאו מהממים כי הייתי מאופרת ומסודרת ובכל זאת, שמלת כלה עושה את ההבדל :)

mitmit11

New member
יש כאלה שמציעות חבילת איפור עם הצילום

איפור ברמת חתונה נראה לי מוגזם. טאץ' אפים קטנים להעלמת החצ'קון מההורמונים נראה לי מתבקש
ואם כבר איפור - אז הכי טבעי ובסיסי שיש בלי צלליות צבעוניות וכו'.

ובמקרה הזה בטן הריונית עושה את ההבדל

התלבטתי...

בעיקרון חלק מההחלטה להצטלפ בכלל היתה קשורה בעובדה שאני והחצי לא נשואים ולכן אין לנו אלבום חתונה "מפונפן" ורציתי מזכרת של תמונות מקצועיות.
בהתחלה באמת לא ההיתי בטוחה שאני אקח מאפרת, חשבתי להתאפר לבד אבל בסוף הצלמת נתנה לי טלפון של מישהי מאוד מוצלחת שעשתה את זה במחיר נורמלי (180שח) אז החלטתי ללכת על זה עד הסוף...
הצילומים היו ביום ראשון ולכן ביום חמישי התייצבתי אצל הספר שלי לצבע ותספורת, התלבטתי אם לעשות פן או לא ובסוף החלטתי שאני מעדיפה שהכל יהיה כמה שיותר טבעי...
אגב הצילומים היו בבית כך שזה בכלל הרגיש טבעי ביחד עם החצי ועם הכלב שלנו... לי זו היתה בהחלט חוויה חיובית!
ואם כבר אני כל כך מהללת את הצלמת אז אני כבר אצרף לינק ברשותך...
http://www.mirifurman.com/#!at-home

ani116

New member
לדעתי לקחת גם איפור ושיער. אם כבר

אז כבר.
צילומים נראים שונים מאוד אם מאפרים אותך ומסדרים אותך לפני. כמובן שלא איפור חתונה כי את לא מתחתנת אבל בהחלט איפור מקצועי שיתאים.

ST1DL

New member
אני עשיתי בהריון הקודם, רציתי גם בזה אבל

קצת לחוצים כלכלית הפעם.

זו חוויה! באמת! אני ממליצה בחום. בתור אחת ששונאת להצטלם, היה כיף להשתחרר לאט לאט ולגלות את היופי שבגוף שלי. למרות סימני המתיחה והפס על הבטן

יכולה להגיד לך שממש רואים את ההבדל מתחילת הסשן וסופו, איך השתחררתי ואני הרבה יותר רגועה והתמונות יצאו מהממות.
מידי פעם אני מסתכלת על התמונות ואומרת לעצמי, כמה כיף היה לי בהריון, איך נראיתי מקסים

Noa Eisenschtat

New member
בתור צלמת הריון כמה טיפים

אהלן :)
בתור צלמת הריון אני ממליצה בחום להצטלם בייחוד אם זה הריון ראשון,זו תקופה שלא תחזור לא בהריון השני ולא בשלישי.
הריון ראשון הוא אך ורק את ,הריונות הבאים המיקוד הוא על הילדים וכבר לא מרגישים אותו דבר.

מומלץ להגיע לצילומים בין שבוע 30-33 תלוי בבטן (אצל כול אחת היא שונה מבחינת גודל).
לגבי איפור-איפור עושה פלאים ,איפור טבעי ויפה.

אתן יכולות להכנס ללינק נתתי טיפים לגבי בחירת סטודיו לצילומי הריון

http://laledet.co.il/צילומי-הריון/

נועה איזנשטט
http://noale.co.il/

בשני ההריונות הקודמים לא עשיתי

ועכשיו ממש בא לי

בעלי (שתמיד דיבר על 5 ילדים) כבר מדבר על זה שזה הריון אחרון
בהריונות הקודמים לא הספקתי
בראשון ילדתי מוקדם בהפתעה
בשני הייתי מאושפזת בשמירה עד הלידה

וממש בא לי, בא לי תמונה משפחתית כזו של כולנו ועוד יותר בא לי תמונת לפני אחרי כשאנחנו ארבעה ואז חמישה...

שרון972

New member
אני אומנם לא עשיתי אבל רציתי

לעשות ולא הסתדר.. אז בעיני זה מאד יפה להצטלם בהריון למי שמתאפשר ורוצה מזכרת במיוחד מהריון ראשון..וגם מי שיכולה להרשות לעצמה בהריונות נוספים..זאת מזכרת יפה ומרגשת..
אני מאד בעד..
בהצלחה.
אנני הצטלמתי דרך הפלאפון ודרך מצלמה רגילה זה יפה אבל לא מספיק יפה ..

nicky17

New member
כן כן כן!!!

אני לא אוהבת להצטלם בכלל וקיבלתי במתנה את צילומי ההריון וכל כך שמחתי!! אישית מאוד אהבתי את התקופה של ההריון והרגשתי (ונראיתי) מצוין, התמונות יצאו מדהימות ואני הכי שמחה שעשיתי אותן.
תמיד משעשע להסתכל אחרי הלידה ולא להאמין שהתינוקי הזה היה פעם בבטן...
בקיצור לכי על זה, נשמע שאת רוצה וגם נהנית מהמראה שלך, מקסימום תצטערי שעשית ותזרקי את התמונות, עדיף זה מאשר להצטער שלא עשית

למעלה