יום העצמאות מגיע , מה יש לכם לתרום?

  • פותח הנושא utoo
  • פורסם בתאריך

utoo

New member
יום העצמאות מגיע , מה יש לכם לתרום?

דרכים מעניינות להכין בשרים שונים, מתכונים לסלטים, קינוחים מעניינים ?
קדימה שתפו ונהנה כולם מעוד רעיונות שלא חשבנו עליהם.......
 

utoo

New member
מתכון מרענן לבליני, לקראת השרב המגיע

בליני הוא במקור קוקטייל וניציאני. נפוץ מאוד בצפון איטליה. כבר אי אפשר לצערי להשיג בארץ ועד שנסע לאיטליה הכנתי בעצמי את הקוקטייל לפי מתכון.
בגלל שהמתכון פשוט וזמין החלטתי לשתף אתכם. מאוד מרענן כשחם, מעט אלכוהול, מתאים אילו לכאלו שלא ממש שותים אלכוהול. עדין בטעמו.....

2/3 כוס יין לבן תוסס
1/3 כוס נקטר אפרסקים

מגישים קר מאוד.....
אין צורך להשקיע ביין יקר, אני אוהבת את יאנג סלקטד. האיטלקים משתמשים בפרוסקו, אבל כל לבן תוסס כמו למברוסקו יעשה את העבודה.
בנקטר אפרסקים , כדאי לקנות משהו שתכולת הפרי שלו גבוהה. אני משתמשת בזה של חברת jumex בבקבוק מתכת כחול.
במקור יש גוון ורדרד לקוקטייל כי מוסיפים כמה טיפות גרנדין או תרכיז פטל. אני ויתרתי. טעים גם ככה.
חג שמח....
 

חולפת2

New member
כשביקרתי בצפון איטליה

בכל מסעדה ובית קפה ראיתי את האיטלקים שותים את זה.
הצבע שלו היה משגע,כתום עז .
 

kriz

New member
לי מתחשק להכין עם הילדה כדורי שוקולד

ולצפות אותם בסוכריות צבעוניות בצבעים כחול לבן
 

Maldini Girl

New member
נצל״ש-קדאיף

מחפשת להכין למחר בערב קינוח קליל ומהיר עם קדאיף- אתמול הבחור הכין לנו כנאפה ונשארה כמות די גדולה של קדאיף עם חמאה שחבל לזרוק.
 

utoo

New member
יש לי מתכון פשוט ונהדר

1 שמנת מתוקה
250 גרם מסקרפונה
3 כפות סוכר
כפית תמצית וניל
מקצפים יחד וזהו יש קרם נהדר.

מה מצב האטריות? אפויות?
יש לאפות את האטריות עם חמאה ומעט אבקת סוכר עד שמשחים.
מפזרים בכלי הגשה גדול או בכלים אישיים חצי מכמות האטריות כשהן קרות . מכסים בקרם ושמים למעלה את האיטריות הנוספות. אפשרות נוספת היא לשים אטריות בשכבה אחת, עליהן את הקרם ולמעלה פירות. בעונה אני שמה תותים.
 

Maldini Girl

New member
ואם אין לי בנמצא מסקרפונה

במה להחליף? האטריות עוד לא אפויות. יאפו מחר..
 

utoo

New member
שמנת מתוקה ופודינג , יש ?

או אפילו סתם קצפת. פשוט רצוי להסמיך טיפה.
 
למעלה