רבע גמר האלופות. הימורים רבותיי

GerMan4

New member
היה יכול להיות יותר קל בדמות מלאגה

ומשחק חוץ באיסטנבול זה לא קל בכל מצב

Kimai

New member
על הנייר, הכל על הנייר

ועדיין לא סופרים את מלאגה, אחרי יציבות מדהימה ויכולת הבקעת שערים מול כל קבוצה, עם טקטיקה התקפית באג'נדה

GerMan4

New member
לריאל היה קל יותר נגד מלאגה

מהמרחץ הטורקי
ככה נראלי

Kimai

New member
ומה תעדיף

אנשובי על הפיצה, או מרחץ תורכי ?
לי אישית אין בעיה לא עם זה ולא עם זה,
מאמין שגם למו אין העדפה- המסגרת שונה

Kimai

New member
1. נאני 2. גלא'. אבל זאת לא הנקודה,

הסיפור המעניין שזה ריטואל שחוזר על עצמו כל שנה, בכל קבוצה שאימן- לקבל את היריבה הנוחה ביותר, על הנייר כמובן

הזיכרון כל-כך קצר שזה מדהים, אבל זה בסדר- אתה בחברת רבים, אז כנראה שהבעיה אצלי.
'בית המוות' זה כינוי ערטילאי, ע"מ ליצור עניין והייפ. בעקרון זאת הגדרה תקשורתית, אתה באמת חושב שריאל ואייאקס שוות ?
ובלי קשר לקבלות, אין על התחת של ז.מוריניו. ענק

dannyb11

New member
מה עם העונה שבה מוריניו קיבל את

ברצלונה, באיירן וליברפול אחת אחריי השנייה?

או בעונה החולפת את ברצלונה בשמינית הגמר. וגם עם אינטר קיבל את צ'לסי ואת מנצ'סטר יונייטד בשמינית הגמר.

טל851

New member
ומה עם העונה בה הוא קיבל

את אפואל ניקוסיה וצסקא מוסקבה?

לפעמים מרוויחים בהגרלות ולעיתים מפסידים, בהגרלה הזו ספיציפית היה לו מזל

dannyb11

New member
נכון

ולכן לכתוב "אין על התחת של מוריניו" ו"הסיפור המעניין שזה ריטואל שחוזר על עצמו כל שנה, בכל קבוצה שאימן- לקבל את היריבה הנוחה ביותר, על הנייר כמובן" זה מגוחך.

somone141

New member
חרא הגרלה

מלאגה - דורטמונד משעמם, דורטמונד תעלה
סן ז'רמן - ברצלונה, מפגש גדול אבל לא כמו קלאסיקו או יובה-ברצלונה למשל. הימור שלי - סן ז'רמן.
באיירן - יובה, מבחינה היסטורית עוד משחק גדול אבל שוב, לא כזה שמפיל מהכיסא. הימור שלי יובנטוס.
ריאל - גלא, משחק מאוד מאוד מסקרן. דרוגבה וסניידר נגד רונאלדו ומוריניו. שתי קבוצות שאני מסמפט, אבל ריאל תעלה.

סך הכל, לא משהו מיוחד. כשמסתכלים על הקבוצות אפשר היה לקבל מפגשים הרבה יותר גדולים, וחבל.

הסבלנות משתלמת חבר

בחצי יהיו לך ארבע קבוצות מהסרטים הכי טובים!! חוץ מזה, כמובן שאחרי שמינית כזאת יהיה לך רבע כזה

Ron 22

New member
הגרלה חלשה משהו

אין אף משחק מעניין במיוחד (באיירן - יובה אולי). בארסה, ריאל ודורמונד יטיילו לחצי, או שאולי סילבה וזלאטן יתפסו יום (או בעצם יומיים)?

itzikon5352106

New member
אין לדעת

אני לא חושב שיהיו טיולים,אבל ריאל תעלה,מלאגה יכולה להפתיע היא סוס שחור

טל851

New member
נראה לי שאני די מרוצה מההגרלה

פ.ס.ז' זו הגרלה טובה יותר מבאיירן או מיובה

somone141

New member
על הנייר כן

אבל לא ליובה ולא לבאיירן יש שחקנים כמו טיאגו סילבה וזלאטן.
ועם כל הכבוד לקונטה ולהיינקס, אנצ'לוטי הוא שועל קרבות בצ'מפיונס, אחד שזכה פעמיים בתואר ועם טונה של ניסיון. אני צופה שהוא יעשה בית ספר למאמנים הטירונים של בארסה.

ואמנם ההימור שלי לא הכי הגיוני, אבל בארסה הוכיחה שהיא פגיעה נגד מילאן, אפילו בקמפ נואו אם ניאנג היה כובש זה משחק אחר לגמרי.

למילאן אין כישרון כמו שיש לפאריס בהתקפה, וההגנה של אנצ'לוטי מעולה, עם טיאגו, סיריגו שהוא ב-2 דרגות עדיף מאביאטי, ועוד כמה שחקנים טובים.

למעלה