נאחל הגרלה פיקנטית שמבטיחה פיינל פור מהסרטים
ריאל מדריד-פ.ס.ז' (דיוויד בקהאם מול קבוצתו לשעבר)
המנצחת תפגוש בחצי את המנצחת במפגש של:
יובנטוס-גאלאטאסאראי (לא משנה מי תפגוש את גלא זה לא יהיה סקסי מדי, אז יאללה נפרגן ליובה)
ריאל-יובנטוס בחצי זה מפגש שהרבה זמן לא התרחש, כנראה מאז הגמר ההוא שריאל ניצחו 0-1, כשראול עוד היה ילד בן 19-20...יהיה חם ומגניב.
באיירן מינכן-דורטמונד (תודו שלא חשבתם על מפגש כזה, וואו אחד גדול)
המנצחת תפגוש בחצי את המנצחת במפגש של:
ברצלונה-מלאגה (אם כבר מלאגה, אז לפחות שיהיה דרבי ספרדי, מול קבוצה שבדר"כ ברצלונה מתקשה מולה, יהיה מעניין מאוד)
ברצלונה-באיירן בחצי, עוד מפגש שאם אני לא טועה לא קרה המון המון שנים(זכור לי בשלב הבתים השני בית של ברצלונה-באיירן-מנצ'סטר, אז אולי זה היה המפגש האחרון, מפגש בין שתי קבוצות התקפה מדהימות, יהיו המון שערים לדעתי...)
הגמר הלא צפוי:
יובנטוס-באיירן, נפגשו לאחרונה בבית ההוא עם מכבי ת"א...לא מפגש סקסי, אבל מאוד אייכותי, ועדיין לא הייתי רוצה שהוא יתרחש.
כן הייתי מעדיף את:
ברצלונה-ריאל מדריד, כן כן, תגידו שאני נדוש, שאני זונת להיטים, אבל פעם אחת הייתי רוצה לראות אותן משחקות בגמר ליגת האלופות, ובתקופה הזאת, עם מסי ורונאלדו, זה באמת יהיה פסגת כל הפסגות, שיא כל השיאים, שתי הקבוצות המוכשרות בעולם, עם שני השחקנים הטובים בעולם, במעמד הכי גדול בעולם(טוב נו, באירופה,ובמסגרת קבוצתית,אבל עדיין)
ובפעם הראשונה בהיסטוריה, במגרש ניטרלי שלא בספרד.
יהיה מטורף...רק שיקרה.
אני מקווה שמה שלא יצא בהגרלה, שהן לא יצאו באותו חלק, ושיוכלו להפגש רק בגמר, שנוכל לפנטז לפחות, כמו שנה שעברה, רק עם סיום אחר...