שרשור ציוד - 18.7

סקודה רומסטר עונה לכל מה שרצית

אנחנו חיפשנו רכב בדיוק כזה אבל לא מיני ואן שהוא גם בעייתי בחניה בת"א וגם מאוד יקר בקניה ובתחזוקה, רצינו משהו בגודל סטנדרטי ושיהיה גם חסכוני. הרומסטר עונה לכל הדרישות וזו אחת הקניות המוצלחות

במושב האחורי נכנסים סלקל ושני מושבי בטיחות (אז מן הסתם גם סלקל, מושב בטיחות ובוסטר גב)
הבגאז' שלה ע-נ-ק. הוא פשוט דבר ענקי.
המושבים הקדמיים ממש מרווחים
היא נחשבת טנדרון ולכן יש לה מאפיינים של רכב לעבודה (והכוונה לא לעבודה כל היום על כיסא במזגן
) = זולה בתחזוקה, מאוד חסכונית בדלק, מאוד אמינה, והמחיר שלה ממש סביר, היא הרבה יותר זולה מהיפניות והצרפתיות למיניהן.
בגלל הסיווג הטנדרוני שלה היא נחשבת ל"לא מפנקת" זאת אומרת שהיא כנראה רועשת קצת בנסיעה (אני מרגישה את זה רק כשאני נוהגת ברכב אחר ואז אני רואה שהוא בד"כ שקט יותר) והזינוק שלה מעצירה לנסיעה הוא לא הכי מהיר אבל כל עוד אין לך תכניות להתגנב איתה בדממה לאיזה זירת פשע או להשתתף במירוצים זה כנראה לא מאוד מפריע.

&nbsp
מצד שני למרות שהיא מסווגת טנדרון היא ממש קומפקטית ונכנסת בכל חניה סטנדרטית שמתאימה לרכב משפחתי רגיל (בתל אביב זה מאוד חשוב אז בדקנו...). מצד שני היא טיפה יותר גבוהה מבפנים וכשמתעסקים עם שלושה ילדים במושבי בטיחות זה הרבה יותר נוח לגב.
&nbsp
אנחנו קנינו אותה בסיטואציה דומה (כשנולדה השלישית) ומאוד מרוצים.

KarinDi

New member
איזה כיף

אנחנו בדיוק ממתינים לרומסטר שלנו שתגיע...אחרי המון התלבטויות
אצלנו הטריגר היה ילד שני + כלב גדול שנוסע איתנו הרבה. כיף לשמוע המלצות חמות על משהו שכבר קנית...

mitmit11

New member
וואו באמת לא נכנס בפוקוס

שוקלים החלפת אחד הרכבים וזה היה על הכוונת...
אפשר לשאול איזה כסא בטיחות יש לכם?

washi tashi

New member
מיתמית, יש לי טויוטה קאמרי

ואין שום מצב שייכנס עוד בוסטר בין כסא הבטיחות (של פג) והבוסטר של הדובשן (מבטיחה לצלם ולשלוח לך דוגמא). לא מבינה איך בפוקוס זה ייכנס.

שסק5

New member
לי יש פורד פוקוס

ונכנסים בו 2 כסאות בטיחות מסוג אלפא אומגה וגם סלקל.
התכנון הוא שכשהקטן יצטרך לעבור מהסלקל, הגדול יעבור לבוסטר גב.
מדדנו, וזה ייכנס.

אצלנו בפוקוס כן נכנס

אמנם כסא ושני בוסטרים (עם גב, וגם רחבים) אבל נכנס.
מה שכן- קנינו מאריכים לחגורת הבטיחות (רלונטי לבוסטר) ועדיין החגירה לא פשוטה.

mitmit11

New member
לינק מומלץ למאריכים

בדיוק מחפשת משהו מועדף וחייבת להזמין ביממה הקרובה כדי שיביאו לי מארה"ב (לחסוך את המשלוחה
).
הבולאוורד הוא מאוד רחב לפי מה שאני זורכת. לי יש שני כסאות צרים.

אין לי לינק, חיפשנו באיביי לדעתי

רק שימי לב שיש שני אורכים. אנחנו קנינו את הקצר יותר ובדיעבד זה לא מספיק, היה עדיף הסוג השני.

mitmit11

New member
רגע, שניה

ראיתי שיש כל מיני אורכים ויש כאלה שזה בלי מקטע של חגורה (כאילו רק האבזם/צופציק/וואטאבר). לזה הכוונה?

MotheRonit

New member
תחתונים לפעוטות

חברות. אולי אתן תוכלנה לעזור לי ליישב את הבלבול. ברוב חנויות הבגדים לילדים יש תחתונים מידה 3 ומעלה. נקנו בלית ברירה והתברר שהם טובים במותן אבל גדולים מעט (מתנדנדים) במפשעה. החלטתי לעשות מאמץ ולמצוא מידה 2. יגעתי ומצאתי. אבל מה! הם אכן קטנים אבל לא בהתאמה בכל המדדים - דווקא במותן הם יותר צרים, אבל במפשעה לא רק שלא יותר קטנים אפילו חלקם היו יותר ארוכים. זה לא הגיוני! (בדקתי אגב בשתי חנויות, שהיו 3 סוגים ובכולם אותו חוסר הגיון). זה באמת כל כך מוזר או שאני מפספסת משהו?
אה ובאותו נושא. עוד שאלה. ההבדלים בין בנים לבנות. לא אכפת לי לנושא הצבעים/מגדרי בציורים. אבל דווקא בתחתונים זה נראה לי קריטי, כי יש הבדלים בגזרה. האמנם? האם באמת תחתונים של בנים לא יהיו נוחים לבנות ולהפך? מה עושה את ההבדל כמתאים רק לקבוצה אחת?

mAmA MiSiSiPi

New member
תחתונים של בנים יותר נוחים

של בנות יותר נמוך ויש את התחרה המעצבנת שמשפשפת קשה למצוא בלי אבל אפשרי.
גזרה תלויה ב"מותג" בזולים הגזרות לא אחידות לפעמים אפשר ליפול על תחתונים טובות ולפעמים על פחות טובות.
&nbsp

MotheRonit

New member
הקטע הוא שהייתי קונה של בנים לבנות

אם המידה הייתה נורמלית ולא היה את העניין של הגודל כפי שציינתי (כי היה מבצע 10 שקלים לחבילה של 5 ממש שווה! לא?
)

1pika

New member
התחתונים של הבנים שאני ראיתי במידות האלה

היו ממש גדולים, לפיצפונה שלי הם יתאימו אולי בגיל 6...
כמו שמאמא מיסי אמרה, לכל חברה יש גודל וגזרה משל עצמה, אני גיליתי שבשבילנו התחתונים של קדס ממש גדולים והתחתונים של מילאנו ונטלי יותר קטנים. יש גם תחתונים עם גומי עבה למעלה וגומי דק, אלה עם הגומי העבה יותר נוחים אבל הרבה יותר גדולים. בקיצור, לא פשוט, כל פעם אני בודקת מחדש, היתה תקופה שהסתובבתי עם תחתונים בגודל המתאים רק בשביל שיהיה לי מקור להשוואה (אאלץ לחזור על זה עכשיו אחרי שקניתי לפיצקה תחתונים שנאלצתי להביא לאחותה הגדולה...). אגב יכול להיות שמכרו את התחתונים שמצאת כ"כ בזול כי המידה היתה הזויה והם נתקעו עם סטוק...
&nbsp
וגם, מה זה מידה 3?? אני מוצאת רק מידה 2-4...
בהצלחה

MotheRonit

New member
מידה 3 בדלתא.

דווקא תחתונים חמודים אבל אופטימים... אחד לכל יום... וסידרתי אותם במגירה לפי הימים...ואת רואה אותי כזה "רק שלא תפספס" וכאלה

1pika

New member
מבחינתי "תחתונים לכל יום" פסולים מראש

לא מוכנה להתמודד עם "אמאאאאאאאאאאאאאאא איפה התחתונים של היום?!?"

גם ככה צריך להתאים את הצבע של התחתונים לבגדים...

שחר292

New member
המידה הכי קטנה שיש זה 2-4

לי יש קצת אותה בעיה כי לבן שלי אין טוסיק. הילד בן כמעט 5 והולך עם התחתונים שהלך לפני גיל 2 כשנגמל
.
דווקא התחתונים של קדס היו סבבה, אם כי באמת בהתחלה הן היו עליו קצת גדולות. זה בעיקר עניין של מבנה, אין מה לעשות.
תנסי אולי לקנות בחנויות כמו H&M או חברות אמריקאיות אבל מידה קטנה, כי משום מה המידות שלהן די גדולות ביחס לארץ...

למעלה