קניון חיפה, קסטרו, אורלי וביוטיקייר
התקשרו אליי היום מקסטרו לספר לי שהפרס הגיע ואני יכולה לבוא לקחת.
הייתי בטוחה שזה יהיה משהו קטן, פשוט יתנו לי איזה מארז קטן וזהו, אולי אפילו יסכימו שאבחר, אבל להפתעתי חיכתה לי שקית עם אריזת נייר יפה קשורה בסרט אדום ובתוכה מכתב ברכה אישי אליי (משקיענים!) ו
שלושה מארזים של בקבוקי מיני (7.4 מ"ל) חמודים להפליא! מימין לשמאל:
Jeans / Banana
Borrowed Blue / Orange
Purple / Green
הצבעים בתמונה יצאו יחסית נאמנים למציאות (יש לי תחושה שאובייקטים צבעוניים באותה תמונה גורמים למצלמה להתאזן). כל הלקים קרמיים למעט ה
כתום שהוא מעט שימרי (ממש עדין; לא יודעת עד כמה זה יורגש במריחה) וה
ג'ינס שנראה בתמונה סתם לילך, אבל למעשה הוא דואוכרומי מטאלי (כמו כל הדואכרומים שפגשתי עד היום; יש כאלה שלא?) והלילך המטאלי צף בתוך ירוק אפרפר כזה מה שנותן לו טוויסט די מגניב (ראו תמונה בהודעה הבאה). ההיגיון אומר שהוא היה הראשון שהייתי מנסה (וסביר להניח שהוא אכן הראשון שיזכה לפגוש את ציפורניי הענוגות
) אבל הוא לא הלק היחיד שחזרתי איתו הביתה, ויש תור...
הלק השמאלי בתמונה הוא Fantasy Pursuer בגודל מלא (15 מ"ל) שלקחתי בקופון הסלולרי (מהמבצע שהיה בפייסבוק). רוב הלקים הגדולים הם בגוני אדום/ורוד/כתום (קרמיים) ומקצתם צבעים כהים כמו ירוק קרמי כהה מאוד (שלא אהבתי) ואיזה בורדו-חום או משהו אחר שלא בסקאלה שלי. אחרי שבחנתי את כל האפשרויות ולא מצאתי משהו שמדבר אליי, לקחתי אותו כי הוא נראה לי כמו סוג של סגול (בצבע עז נוטה לוורוד, אבל הכול יחסי). בדיעבד בשמש קלטתי שהוא נראה יותר כמו ורוד פוקסיה (שאני לא כ"כ אוהבת וכבר יש לי מטאלי וגם איתו התקשיתי להתמודד) אבל נחיה ונראה... אני מניחה שאשתמש בו בשילובים כאלה ואחרים ולא נקי (ואולי על רקע כהה הוא יצא קצת יותר שזיפי).
כאמור, הופתעתי לגלות שקסטרו מזמינים את הלקים שלהם מלה-שה
אבל מכיוון שזו נחשבת לחברה טובה (לא מכירה את הלקים, אבל מהמייבש אני בהחלט מרוצה) אני מרגישה שיש למה לצפות.
אז תודה לקסטרו, לתפוז ולפורום על התחרות, זה לגמרי עשה לי את היום.
זה השלב שבו הייתי אמורה לערוך גיחה חפוזה לביוטיקייר ולהתעופף לאוטובוס, אבל אויה, ממש ליד קסטרו יש סניף של אפריל, ובסניף של אפריל מוכרים לקים של אורלי...
והיה להם מעמד קטן עם לקים אקלקטיים מכל מיני קולקציות ומעמד יפה של
Cool Romance. אחרי שכבר שלושה ימים אני
מתלבטת לגבי ARTIFICIAL SWEETENER (הוא כבר היה לי ביד בתור לקופות וויתרתי) זה ממש לשים מכשול לפני עיוור!
כן, קניתי, בטח שקניתי...
חלשת אופי שכמותי. הוספתי חטא על פשע עם YOU'RE BLUSHING גוון לילך מעושן עדין וקרמי, ממש לא אני (לפחות עד היום) אבל
פולישהוליק התלהבה וסיפרה שהוא אפילו נמרח (כמעט) בשכבה אחת (צדקה, אגב) אז לא הייתה לי בררה...
בנס הצלחתי למנוע מעצמי לקנות את Solid Gold או את Iron Butterfly מהקולקציה המטאלית (שימר כבד בגימור מט). הזכרתי לעצמי שכבר קניתי את Glitz & Glamour ובכלל לא מרחתי אותו מאז, אז אם נורא יתחשק לי זהב מנוצנץ בגימור מט אני אמרח עליו גימור מט וחסל (ואת פרפר הברזל אצטרך לראות במציאות לפני שאחליט אם הוא באמת בשבילי). ככה זה, רק יד קשה אני מבינה.
אגב, בדרך עברתי לרגע קט בניו פארם. שום דבר מעניין; ג'ייד ב-20 ש"ח (לא שמתי לב אם היו החדשים, שכחתי מזה), שיקים במחיר יקר מבס"פ, קרליין במחיר זהה לס"פ, סאלי הנסן בלי מבצע, קומץ מייבלין מבוישים בצד... אפילו רבלונים לא נשארו שם בכלל למעט איזה בסיס או משהו לפרנץ'. תוך דקה יצאתי.
לביוטיקייר הגעתי ממוקדת עם רשימה מראש, בלי גחמות מטופשות:
בקבוק (מכל) אצטון, מגבונים להסרת לק (קניתי אחד בריח תפוח ואחד בריח ענבים
), מדבקות קשת פשוטות לפרנץ' (עולה שקל אז קניתי שתי אריזות, שלא יחסר חלילה), צמרונים לתיקוני איפור ולק, עוד חבילה של דוחפי עור מעץ (זה זול ושימושי לי מאוד בעיקר לתיקונים, אז שיהיה, עד שאני כבר שם) ושני מכחולים, אחד קצרצר ואחד ארוך (יכולתי כבר לקחת את השלישייה, אבל הארוך שנמכר בנפרד נראה לי איכותי יותר). אמנם זול יותר להזמין מאיביי, אבל אם אני כבר שם העדפתי להשקיע עוד כמה שקלים במקום להזמין ולחכות עד שיגיע.
ראיתי שכבר לא אספיק לעלות על האוטובוס בנסיעת המשך אז נשארתי והלכתי לבדוק כמה ספרים בצומת ספרים. ליד היה סניף של H&O עם מעמד גדול של שיק (18 ש"ח, לא אטרקציה) ולידו מעמד מעט קטן יותר של la Sera ב-8.90 ש"ח במקום 18, נראו ממש חביבים והמחיר סבבה (12 מ"ל למי שתוהה), אבל לא ראיתי משהו שונה או מעניין שעוד אין לי... היה שם ורוד דומה למדי לממתיק המלאכותי של אורלי, אבל קצת יותר רווי. נו שוין, הרי אין לזה סוף...
העיקר שהצלחתי לצאת משם בשלום (בידיים ריקות). אני לא מכורה ללקים ואני יכולה להפסיק מתי שאני רוצה!