....

אני פשוט יצור גועלי ודווחה ממש המיץ של הזבל ......
לא מגיע לי שהתייחסו אלי בכלל...
אני פשוט דפוקה ומטומטמת וטיפשה
באמת לא שווה כלוםםםםםם!!!!!!!
סתם אפסססססס
חבל שנולדתי אני סתם נזקקקק
וזה בכלל לא מפתיעה שאף אחד לא אכפת ממני ואין לי אפילו חברה אחת בעולם הזה
מי רוצה להיות בחברת יצור גועלי שכמותי אפילו אני לא רוצה להיות עם עצמי...
אני שונאת את עצמיייייי!!!!!!!!!!!

תמיד הרגשתי ככה

מאז שאני ילדה ושהבנתי שאמא של לא אוהב אותי בכלל ואם היא כן היא בחרה להביע את זה בדרכים מאוד מוזרות וכואבות.
המבין יבין..

אני בטוח שהיא אוהבת אותך

אמהות כמעט תמיד אוהבות את ילדיהן. בכל מקרה, השתדלי לשמור אתה על יחסים טובים כי היא האדם הכי חשוב בשבילך.

אמהות לא תמיד אוהבות את ילידהן

* לא מדוייק , אבל אל תתני לאמא שלך לתת לך להרגיש שאת אפס

חבל על כל התיעוב העצמי הזה .

ואם רע לך עם אמא שלך את לא חייבת להיות בקשר איתה , יחסים עם הורים זה לא חובה , לפעמים הניתוק מהם רק עושה טוב

תודה שאת מבינה אותי זה מקל קצת

כרגע אני עוד חייה בבית אז אין לי בררה אני חייבת לתקשר איתה.
אבל המגמה היא לצאת החוצה.. ברור לי שברגע שאני אצא תהיה לי הקלה מהבחינה הזו ואז אני אשקול עם להיות איתה ביחסים "קרירים"
בשביל הפרוטוקול ובשביל לא לפגוע בשאר המשפחה או לנתק את הקשר.

תודה על ההתייחסות.

זה מאד משמח אותי שאני יכולה לעזור

* באמת , לא שמעת על כל ההורים האלה שזורקים את הילדים שלהם מול הטלוויזיה ? והמחשב ? העיקר לא להתעסק איתם.

** ורק שתדעי גם אני הייתי במצב שלך גרתי עם ההורים ולא הסתדרתי עם אמא שלי תקופה מאד ארוכה אז אני מבינה את זה ,

אני גם מסוגלת להבין שאולי הורים לא עושים את זה מתוך כוונה רעה , אבל איך שאומרים " הדרך לגהנום רצופה בכוונות טובות ".

שכחתי להגיד לך

* תיעוב עצמי נראה לי מגיע מקשר לא טווב בבית ,

נכון שיש אנשים שיודעים לבנות את עצמם לבד ,

אבל ברגע שבבית לא טוב ואין תמיכה ריגשית או אפילו גרוע מכך מריבות

או התעללות נפשית של אחד ההורים זה לדעתי גורם לתיעוב עצמי ומקשה להסתדר בעולם ( מניסיון אישי שלי בכל מיקרה )

Heart N Soul

New member
בשביל להיות הורה..

אני חושב, שבשביל להיות הורה - צריך הדרכה מיועדת. רישיון. לא משנה לי מה, העיקר שתהיה הסמכה להיות הורה.
אלו שיכולים להביא ילדים לעולם עושים זאת בלי בעיה, ואת עדות חיה לתוצאה של הורה שלא יודע להיות הורה.

הורים שרוצים לאמץ עוברים כזאת סדרת ראיונות וחקירות על מסוגלותם להיות הורים טובים לילד המאומץ - מוודאים ב-100% שהילד יגיע לידיים טובות.

אני מבין שלהוליד ילדים זו זכות של כל זוג, אבל עקר ריבוי המקרים הכואבים שאפשר לראות כאן, ובפורום לתמיכה נפשית בצעירים, יש לחייב זוגות לעבור הדרכה מסויימת.
ותאמיני לי, זה לא רק בשבילנו - זה גם בשבילם.

אני לא מאמין שאמא שלך באמת רוצה להגיב כפי שהיא הגיבה/מגיבה.. היא פועלת על אוטומט.

אני מבין שאת כרגע בבית ואין לך בזה הזמן את האפשרות לקחת דברים ולצאת מהבית, אני מבין שחייב להיות קשר כלשהו לפני שהיא תתחיל להיות עויינת כלפייך.
תשתדלי לשמור על הקשר עם אמא באופן המינימלי שיאפשר לך עדיין להישאר בבית מצד אחד ומצד שני יאפשר לך אולי להרגיש קצת פחות רע.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
כעס

אני ורק אני21,
רואים את הכעס הגדול שהרגשת כלפי עצמך...
כתבת מילים קשות, פוגעות, חותכות,
שמופנות פנימה מכל כך קרוב, מעצמך...
עד שהמחשבה היחידה שנשארה לך אולי היא על המוות,
על האין הסופי שאחריו לא נשאר דבר...
מבינים גם שייתכן ואולי הכעס הזה קשור ליחסים בבית...
לדברים מהעבר הרחוק...
יקרה,
רוצים לשאול מה שלומך היום...
להזמין אותך לספר לנו איך את מרגישה עכשיו...
וגם, אם תרשי, להגיד, שבשבילנו את לא המילים
הקשות שאמרת על עצמך...
אנחנו רוצים אותך פה איתנו...

למעלה