מאוכזבת, וכועסת (בעיקר על עצמי) ותודות

מאוכזבת, וכועסת (בעיקר על עצמי) ותודות

חלקכם יבינו את האכזבה ממסירה שגויה. את האכזבה מהאנשים ששמת בידיהם כלב שהשקעת בו המון ובעיקר תקוות
את האכזבה כשאנשים שהתרשמת מהם כלכך לטובה מתגלים כשחקנים טובים ותו לא...ואת האכזבה מעצמך שלא הצלחת להבחין אולי בדקויות שאולי היו שם ונעלמו מעינייך.
כשמסרתי את סוליקה באמת שמחתי שהיא הגיע לבית שמגיע לה. במשך חודשי החיפושים אחרי בית בשבילה
חשבתי שכל מה שחיפשתי עבורה במשך חודשים ארוכים היה שם בבית הזה.

הסברתי את הכל על סוליקה, בלב שלם ועם כל הקלפים על השולחן. הבטיחו לי סבלנות והבנה בשבילה.
ממש עשה רושם שאהבו אותה ושמכאן היא הולכת להיות מלכה מהאגדות.
נפרדנו בשמחה ובתקוות גדולות מבעלי הפנסיון שטיפלו בה כלכך יפה ושם היא פרחה.
האגדה התפוגגה אחרי יומיים. לא נתנו לה אפילו זמן להתחיל להתאקלם, ללמוד שגרה, להכיר את הסביבה.
עד כאן הצהרות הסבלנות, האהבה, השקעת הזמן.

תבואי תקחי אותה, ועכשיו...
לא..עכשיו

יומיים לפני החג, הפנסיון בו שהתה וכל פנסיון נורמלי בארץ מלא עד פיצוץ. המרחק מכאן לשם שעות נסיעה. בשעות ספורות הבית מתמלא במשפחה.
להביא אותה אלינו אי אפשר כי למרות שלכלבי הבית האחרים היא "עושה כבוד" היא תוקפת את באצ'י הטובה שלא מסוגלת להגן על עצמה.
בשעות שנותרו באותו ערב טלפנתי לכל מי שאני מכירה וגם לא כלכך.. בעיקר הרגשתי רע עם עצמי - איך כלכך טעיתי ואיך יכולתי לעשות את זה לסוליקה, שמעברים לא מטיבים איתה. שכלכך שמחתי וקיוויתי בשבילה.

ומכאן התודות. כי איכשהו, בעולם הזוי משהו של אומנה ומציאת בתים לכלבים נטושים, בכל פעם שאני נתקלת באנשים שאני המומה מהתנהגותם המוזרה והבלתי צפויה, אני נתקלת ברוחב לב, אכפתיות ורצון כן לעזור.
למורן המדהימה מצב"ח רמת גן שעשתה טלפונים, הפעילה קשרים והצליחה לאתר עבורה פתרון זמני בכלביית לוד
לבנות מהכלבייה (שאני לא יודעת אם ירצו שאכתוב את שמן, אבל אתן נפלאות) שקיבלו אותה ודואגות לה עד סוף החג, כשהיא תוכל לחזור לפנסיון.
לכל מי שבילבלתי לו/לה את המח באמצע הלילה, שניסה לחשוב איתי על פתרונות ובעיקר התייחסו והבינו.
אתם גדולים מהחיים.
מתנצלת על החפירה....לכל מי ששרד עד כאן.

ממשיכים לחפש.
לסוליקה יהיה בית. יהיה מה שיהיה. והפעם זה יהיה לתמיד.

איזו אכזבה...

בכל מקרה, אני לא חושבת שאת צריכה להרגיש רע עם עצמך.
אני בטוחה שעשית ועודך עושה בשביל סוליקה ובשביל כל כלבי האומנה שהיו אצלך את המקסימום שאת יכולה.
זה לא בגללך. זה בגלל שאנשים יכולים להיות הכי מאכזבים בעולם לפעמים... ולפעמים כבר אין שום דרך לדעת את זה מראש...

אני מכירה את ההרגשה הנוראית הזאת, שכבר אי אפשר לסמוך על אף אחד. אמנם לי באופן אישי לא יצא למסור חיות מאומנה לאימוץ, אבל כן הכרתי אישית חיות שאומצו למשפחות שבהתחלה נראו לי הכי מדהימות בעולם, עד שהחזירו את החיה בתירוצים שונים....
זה כולל בתים ש"על הנייר" (וגם בהיכרות ראשונית) נראו מושלמים...

מחזיקה אצבעות לסוליקה, שהבית הבא שלה יהיה מוצלח ויישאר כזה כל חייה...

elin86

New member

לא יאמן.. פעם הבאה יהיה טוב יותר.. מזל שהיה לה אותך..
ממשיכה להחזיק לה אצבעות

אין מה להתאכזב...

אני דווקא "שמח" שהיא עזבה את הבית המאמץ החדש שלה.
כי אם אחרי יומיים הם נשברו, הגידול שלה היה נראה ככה לאורך כל חייה.
אז נכון שכלביית לוד (המדהימים! אני משוחד) זה מקום עצוב, אבל אולי עדיף לה שם מאשר בית שלא יגדל אותה בצורה נאותה.

בע"ה ימצא לה בית חדש, טוב יותר.

pandidi

New member
מבינה אותך

אבל את יודעת מה? הם לא ראויים לה וטוב שזה התגלה עכשיו.

שיהיה בהצלחה לילדה!

sivi1964

New member
איזה תסכול ואכזבה.

מבינה אותך כל כך.

והאמת-כואב על הלב על מה שסוליקה היפה היפה נאלצה לעבור.
המזל הענק והמיוחד שלה{כי הרי לכמה,כמה כלבים אין אותך לצידם ומאחוריהם...}-שאת האומנה שלה ואת המלאך שלה.
כולנו טועים,כנראה הם היו שחקנים מיקצועיים מצויינים.

בדיוק עלה כאן שרשור אתמול שהתייחס בחלקו ליכולת הצלחה של 100% במסירות..

זה תואם מאד את מה שאת כותבת{ואת מהמנוסות והטובות שיש
} שיש בתחום הקשה הזה פיספוסים וטעויות..
אין 0 טעויות,ולפעמים האכזבה אכן עמוקה וקשה.

מסכימה איתך בכל מילה ואות לגבי השורות שכתבת שברגע שהנחס והיאוש מציפיפ ועולים-מתגלים ובאים הכוחות של הטוב והחמלה והרי זה בעצם המיצוי של חיינו בעולם הזה מכל בחינה-רוע מול טוב
אכזריות וטימטום מול חמלה ועזרה...

שולחת לך חיבוק ווירטואלי{אבל אמיתי לחלוטין
}

שהמסירה הבאה של סוליקה שלך תהייה כבר המסירה לתמיד.

מבין אותך היטב

אכזבה נוראה וכעס גדול על "המאמצים הנפלאים", עליך שלא קלטת אותם. ומכיר את ה"עכשיו" מאת אנשים שרק לפני ימים ספורים חשבת שישארו לנצח עם הכלב/חתול שמסרת להם. זאת בנוסף לצער ולרחמים על היצור האומלל שהוחזר, לרוב על לא עוול בכפו.. שמח שמצאת אנשים טובים ופתרון זמני, אגב, מה הנימוקים להחזרה החפוזה?

הסיבה שהוחזרה

משהו שהסברתי להם בהדגשה רבה שיכול לקרות אבל "לא נורא, זה בסדר, מבינים" ומציאות לחוד,
כנראה כמו שקורה עם המון כלבים במקומות חדשים היא לא הרגישה בטוחה מספיק כדי לעשות את הצרכים שלה בטיול.
ביקשתי שתחילה יעשו כל טיול באותו מסלול כדי שהיא תכיר את הסביבה ולאט לאט תתרגל ותשתחרר.
יום העבודה שלהם הוא ארוך, 10 שעות היעדרות פלוס, על כן סוכם שיביאו דוגווקר לצהריים.
לקח לי בדיוק יומיים להעביר להם פרטים של 3 דוגווקריות מהאיזור עם המלצות חמות, רק שהצהרות לחוד
ומציאות לחוד ולא "שרדו" את היומיים האלה של צרכים בבית.
חשבתי שבית עם שגרה מאד קבועה ומובנית יהיה מצויין בשבילה, מסתבר שלא היה מקום בשגרה בשביל סוליקה.
לא אלאה אתכם בפרטים של השיחה שהתחילה בעקבות מסר ששלחו לי לנייד. ה"נחמדות" נעלמה כלא היתה.
הבנתי מהר מאד שחבל על כל שניה שהיא שם ושצריך לשלוף אותה משם מה שיותר מהר.

toomuchdogs

New member
כוכי, יקירתי

אחרי מה ששמעתי היום על כלב שיצא מידיי בואי נסכם שזה הרע במיעוטו
לפחות היא חזרה אלייך תוך זמן קצר, כשהיא באותו מצב פיזי ונפשי בה מסרת אותה.

מסתבר..שכלב יכול לעבור דברים הרבה הרבה יותר גרועים ממאמצים שהתחרטו.
אני יכולה רק לתת לך עידוד וחיבוק חם
את אישה מוערצת ומוערכת ומגיע לך רק טוב!

וכפי שלמדנו על בשרנו משנות פעילותנו, מסירות גרועות לצערנו קיימות, אנחנו נופלים בפח ומאבדים אמון בדרך
חלקנו מחליטים לא להמשיך יותר, כמוני למשל, וזו הקלה שבהחלטות לעומת אלה שלמרות הכל ממשיכים וזה בעצם הקושי האמיתי, האומץ והגבורה שראויים להערצה, מישהי כמוך!

אני רק בהחלט מקווה שיהיו כאלה שיהיו מוכנים להושיט יד לכיס ולתרום כמיטב יכולתם ובכך להקל במעט את הנטל על כתפייך..

hila566

New member
אני יודעת שאין מה להרחיב

אבל יומיים הם לא יכלו לסבול צרכים?
כל כלב גם כשמגיע מבית אחר וקבוע צריך להניח שזה יכול לקרות ><

toomuchdogs

New member
כמה שמחת באותו יום..

זוכרת שהבטחת שקט, לך ולכלבים שאיתך
מצטערת בשבילך שהדברים לא הלכו כמתוכנן
מקווה שהכל יסתדר עבורה ובעיקר עבורך

יודעת שהעלויות הגבוהות הותירו אותך עם חור רציני בכיס

ואולי פה זה הזמן לבקש עזרה בתשלום על הפנסיון שאת עדיין משלמת ועל הימים שיבואו
מי מוכן ויכול לעזור לכוכי האחת והיחידה?

כוכי, זה יהיה רעיון מצויין אם תוכלי לצרף פרטים לצורכי התרומות שאני מאוד מקווה שיגיעו

בגלל שלפנינו עוד תקופה לא ידועה בפנסיון

אשמח לעזרה ממי שיכול. ביום ו' מתפנה מקום היא חוזרת לפנסיון.
מדובר ב"בית הכלבים של ביידר" בקיבוץ ברור חיל.
אם יש אפשרות אני מעדיפה שיתרמו ישירות לשם בטלפון 054-6744042
היא מטופלת שם מצויין וכשאני מגיעה לשם לקחת אותה לימי אימוץ היא תמיד נראית מטופחת נקיה ומאושרת.
הגר המאלפת שלה עוד ממשיכה לעבוד איתה כשהיא יכולה, "שמה עין" ומעדכנת.
רק חבל שזה לא בית...

sivi1964

New member
ככוכי את יכולה בבקשה לציין את העלות ליום שם

וכמה זמן את כבר מחזיקה אותה שם?....
מול מיספרים כתובים קל יותר להתייחס ולנסות לסייע.

מיטב זכרוני היא בפנסיון

מתחילת ינואר, עוד מעט 3 וחצי חודשים. הם לוקחים לי לפי הסדר עמותה, 35 ש"ח ליום ואני דואגת לה לאוכל (למרות שקרה שהאוכל שהבאתי נגמר ולעולם לא ביקשו שאדאג לזה במיוחד). אני מודעת לזה שיש מקומות זולים יותר שמחזיקים בהם כלבי עמותה אבל זה יחסית קרוב, בערך 40 דקות נסיעה מהבית, מה שמתאפשר לי לאסוף אותה לימי אימוץ ואני יודעת שמטפלים בה היטב ודואגים שהיא תרוץ ותשחק עם כלבים אחרים מכל הגדלים והמינים, מה שמאד עוזר לה. כשאני מחזירה אותה לשם מימי אימוץ היא נכנסת בשמחה ומתרפקת על המטפלים שלה, זה די אומר הכל.

sivi1964

New member
עזרה לכוכי עבור סוליקה היפה.

בחישוב מהיר כוכי שילמה בחודשים האחרונים מעל 3000 שח רק על הפנסיון...

באמת שאין מילים.

כל עזרה והשתתפות במעמסה הכבדה הזאת תהייה מבורכת.
"בית הכלבים של ביידר"-ברור חייל-עבור סוליקה.{35 שח כאמור ליום.}

לטלפון ישיר למקום-054
6744042

{וכוכי -בתיקווה שאנשים ייתגייסו לעזרה-רק עיקבי ועדכני לגבי מה נכנס והאם יש צורך בעוד וכו...}

pandidi

New member
חברים יקרים, בבקשה

יש כאן דוגמא מה זה בית אומן אמיתי!
לא משנה כמה קושי היה לא ויתרו על סוליקה ונותנים לה את המקסימום שאפשר.
זה מאד קשה לעמוד בזה לבד מהבחינה הכלכלית.
ואני חושבת שאחד הדברים הכי מדהימים בפורום הזה זה ההרגשה שאתה לא לבד.
אני יודעת שכולם תורמים כשהם יכולים אבל בבקשה, תנסו לעזור
אם כל אחד מאיתנו ישים כמה שהוא יכול לא יהיה לנו קשה כמו בן אדם אחד שנושא בנטל

אני תרמתי 250.
חסר עוד 750 לסגור חודש.
מי יכול לעזור?

למעלה