קיבלנו מתנה משותפת לבנות מהגן...התייעצות
הי לכולם..מה נשמע? נעלמתי לאחרונה (קוראת כל יומיים ומעודכנת
) כי התחלתי עבודה חדשה וסבבה...והבנות נכנסו לגן, כך שלא נשאר לי זמן לכלום
מצטערת שאני לא פעילה כמו בעבר, מקווה שהדברים ייזרמו ויירגעו ואחזור להיות פעילה כאן.
רוצה להתייעץ איתכם-
הבנות הולכות לגן נהדר
, הגננת (שהיא גם מנהלת הגן) היא הגננת היחידה של הבנות (4 ילדים בתינוקיה בגן כרגע) והיא מקסימה, נענית לכל בקשה ודרישה שלנו ואנחנו מרגישים ממש אהובים ורצויים בגן.לא תיארתי לעצמי שיהיה לנו כל כך רגוע ללכת לעבודה והבנות מאושרות (ברוך השם וטפו טפו טפו) ונקיות וכל צרכיהן נענים.
היום קיבלנו את המתנה לסוף השנה.כל ילדה קיבלה כסא ים שתמונתה מודפסת עליו בענק (הביאו צלם מומחה לגן) +ספר זכרונות עם תמונות מחיי היום יום בגן בתוספת אנקדוטות שכל ילדה עושה (משפטים חמודים שמלווים את התמונות)- הקיצר מתנה מושקעת ומקסימה ובאמת מכל הלב והנשמה.אבלללללל- חשכו עיני, הבנות קיבלו ספר אחד
(אלבום) של שתיהן שעליו כתוב "והילד הזה הוא אני"... ובתוכו תמונות של שתיהן - כשהרוב משותפות.
לא הערתי ולא אמרתי כלום אבל נצבט לי הלב.הן בנות 9 חודשים אני ובעלי מקפידים על "נפרדות" ולא קוראים להן התאומות ולא הבנות אלא בשמותיהן.
הדילמה שלי- אני חייבת לעצמי ולילדות, להעיר ולהאיר כדי שמקרה כזה לא יישנה - זה מפריע לי מאוד.הבעיה היא - איך לעשות את זה מבלי לפגוע בה? איך לומר שלא מקובל עלי שהן מקבלות מתנה משותפת ? (כיסא כל אחת קיבלה).הרי אני משלמת על כל אחת שכר לימוד..אז למה מתייחסים כאילו מדובר בילדה משותפת?
הקיצר, אני ממש אוהבת את הגננת ואת הגן (על אף שאנחנו רק חודש שם) ולא רוצה להרוס את היחסים המצויינים והנעימים שיש לנו.היא אוהבת את הילדות כאילו היו שלה ואנחנו סופר מרוצים.מה עושים??
תודהההההההה לכל מי שקרא ותודה מראש על העיצות המנוסות.
שיהיה המשך יום נעים וחופש קל לכולם