...I wonder what this might be

סלסרו

New member
...I wonder what this might be

נדלקה לי מנורה! כי יש עוד אלטרנטיבה

יש המון נשים שלא מאמינות בגירושין סלסרו... אולי תמצא אחת כזאת באמת? כלומראחת כזאת שלא מאמינה ש: ANBODY IS GETTING OUT ALIVE... המבין יבין. ראיתי מחזה אמש על הנושא. WATER'S EDGE קוראים לו. עם טוני גולדווין(הבן של סמואל גולדווין מייסדימטרו גולדווין מאיר, הסטודיו ההוליוודי הידוע,זה שבתחילת כל סרט יש את האריה השואג) וקייט ברטון (ביתו של ריצ'ארד ברטון האגדתי) מככבים. במאי ההצגה היה וויל פרירז, הבן של סטיבן פרירז(STEPHEN FREARS) במאי הקולנוע האגדתי. קיצר הסיפור הוא: קרתה טרגדיה במשפחה לפני המון שנים, האב(גולדווין) נשלח בידי האם להסתלק מהבית בגלל הטרגדיה האיומה שקרתה.. ובגלל שהאם החליטה שהאשמה היא בבעלה והאשימה אותו שהטרגדיה קרתה בגלל רשלנות איומה מצידו.. ושהיא לעולם לא רצתה להשלים או לסלוח לו..... המחזה לוקח מקום במציאות-17 שנה קדימה. האב(התעשר והפך להיות מולטי מיליונר בינתיים) מופיע אחרי 17 שנה שגורש בידי האם עם החברה שלו: כוסית צעירה והפצצה שלו, לראות ולחדש את מערכת היחסים שלו עם 2 ילדיו(ועם אשתו גם כן,בעיקר רצה שהיא תסלח לו!) שלא ראה 17 שנה... וכמובן לזעזע את הסטטוס קוו שהמשפחה חיה בו 17 שנה מאז המאורע הטרגי המחריד. מסתבר שבמשך השנים הוא פירנס את אשתו ו2 ילדיו.. והקים קרנות חסכון ענקיות עבור 2 ילדיו. אבל ההסכם היה שהוא יסתלק ושלא יחזור לעולם לביתו או לראות את ילדיו... מסתבר? ( קומדיה די שחורה ודי קאמפית לדעתי) שאף אחד לא נשאר בחיים מהנישואין האלו בסוף המחזה.... אז אולי זאת האלטרנטיבה עבורך סלסרו! למצוא אשה כזאת: שבחיים לא תתכנן לצאת מהנישואין, לתבוע אותך, או לתת לך לצאת מנישואין בחיים. יש קאטצ' אחד אבל במערכות יחסים כאלו והוא כזה: אל תרגיז אשה כזאת.... שמע בקולה ותהיה בעל טוב וילד טוב.... והכי הכי חשוב: אל תעשה שום דבר שלא מוצא חן בעיניה או שעובר את הקוים האדומים בראש שלה. אני מכיר הרבה גברים שמצאו את האושר עם נשים כאלו! למרות שהם צריכים לישון עם עית אחת פקוחה בלילה... אבל זה עדיין שווה לדעתם. חחחחחחחחחחח זהו

שמוליק - הצעת ייעול

הוסף את ה"זהו" לחתימה. יחסוך הקלדה מיותרת ולא תצטרך לחשוב על זה יותר.

מה הבעיה מקס? אתה נשוי לאחת כזאת?

אני חייב להודות שאני כן. אין מה להתגאות ... וגם אין גם ממה לפחד (או שיש?) סתתתתתתתתתםםםםםםםם הנה מקס! יש לך דיסקלוז'אר מלא משמוליק וגם עידוד לצאת מארון הפחדים והבלהות שלך .... YOU ARE NOT ALONE BABY......... אני חי עם זה יופי ובשלוה. זהו

מי אמר שאני מבין משהו בכלל?

אתה(ם) עדיין לא מכירים אותי מסתבר.... אני תלמיד נצחי.... אני בשלבים ההתחלתיים של שיעורי בית בנושא שקוראים לו: איזה טעויות לא לעשות בחיים! כדוגמא אחת ללקחים שאני מפיק מהחיים: איזה מחיר לא לשלם לכרטיסי טיסה...? דהיינו(המקרה של יום שישי שעבר עלינו), אם אפשר לחכות 12 או 18 שעות שעות? ולקבל מחיר שהוא 200 דולר (מחיר 2 כרטיסי הצגה הכי מכובדים שיש בברודווי) יותר נמוך עבור זוג כרטיסי טיסה לפריז מהמחיר שהלחץ החברתי בפורום היה אסטרונומי עלי לקנות... (על שמוליק דן הקמצן...כפי שכינו אותי ביום שישי וזירזו אותי לקנות כרטיסים ב960$ כאשר קניתי אותם ב860 למחרת בבוקר...חחחח). מי אמר שאני מבין משהו בסרטים מקס? קטונתי להבין...בסך הכל אני מביע את זרם התודעה שלי מנקודת הראות הסובייקטיבית/עולמו של שמוליק שלי. והכי חשוב: זה הכל כדי לשעשע אותך(כם) חביבי ולעשות פרובוקציות של חשיבה למוח... זהו

Mירב

New member
../images/Emo160.gif

אז אולי מישהו יכול לתת לי טיפ איך לקנות כרטיס לארץ בפחות מ$1350 ?? עד מתי SAFE לחכות? אני חושבת שכדאי שאקנה כבר, לא? (התאריכים: ספטמבר 14 - אוקטובר 15)

Mירב

New member
ת'אנקס, אבל...

נרשמתי כבר ברגע שפירסמת את זה אצלך באתר, מקס. בינתיים לא קרה כלום

סלסרו

New member
../images/Emo6.gif

הזכרת לי נשכחות. היה לאבא שלי דוד זקן (אמריקאי), בנאדם דעתן, עקשן, עשיר, ביזנסמן קשוח שהיה כותב מכתבים לנשיאים [כשהוא נפטר והמשפחה ישבה שבעה, עברנו על העתקי המכתבים ששמר בספר עב כרס, ובאחד מהם יש מכתב לניקסון, בו הדוד מתחיל את המכתב עם המילים האלה:
Dear President Nixon. This is the most important letter you will ever recieve...​
] בקיצור, הוא לא האמין בגירושין. כשהוריי היו בתהליך גירושין, הוא היה מתקשר ונושא נאומים חוצבי להבות אש על זה שאסור להתגרש. רק מה, הוא לא חי עם אישתו איזה 50 שנה. חלילה, הוא לא התגרש ממנה. הם רק לא חיו ביחד..

I AM HERE TO ENTERTAIN YOU

אתה רואה? במקום לרצוח את אשתו או שהיא תרצח אותו, האיש(הדוד) החליט להשאר בחיים ולא לגור איתה תחת קורת גג אחת.... תלמד מאנשים חכמים! תן להבין ? למה אתה בטראומה מעובדות כל כך בסיסיות של החיים...? עכשיו ברצינות טיפה על עוד עובדה קטנה ונורא אישית: בגלל שהוריך התגרשו, אין שום סיבה או סיכוי גבוה שאתה גם תתגרש פעם או תיכשל בנישואין כלשהו שלך בעתיד. אני התגרשתי פעם אחת בחיי והורי אף פעם לא התגרשו. מה הקשר בכלל? אבל האמת היא שיש קשר הדוק לדעתי במורשה המשפחתית...וזה די מורכב וטמון בתת הכרתו של האדם. אז ככה: רק כאשר בן האדם קשור בפתיל פסיכולוגי(תת הכרתי) לעבר שלו ולמורשה המשפחתית שלו עם הוריו. רק אז האדם או האשה יחזרו ויעשו את אותם ההטעויות והדברים(בגלל הדחקה של טרואומות נעורים או ילדות!) ויחזרו על אותם השגיאות שההורים שלהם עשו... בלי שתהיה לך,האדם, שליטה על עתיד מערכות יחסיך עם בן הזוג..... רק כאשר בן האדם הבוגר מגיע להפנמה של מה שהוא רוצה להמנע בחיים... ומה היו (באופן הכי גרפי שבעולם) בדיוק הטראומות שבן האדם הדחיק לתת ההכרה... רק אז (כשאתה מצליח לדבר ולהתמודד עם הטראומות הכי כאובות בחייך) אתה מצליח לנתק את הפתיל הפסיכולוגי התת הכרתי שלך עם המורשה המשפחתית שגורמת לטראומה ענקית ופחד מלזנק ולקפוץ לבריכה הנפלאה של זוגיות.... ואם הבנת מה שניסיתי להסביר, אתה יותר טוב ויותר חכם ממני, כי אני בקושי הבנתי את הנקודה של הפילוסופיה בגרוש שלי. צ'מע לשמוליק ...? בגדול: אין תחליף ואין כמו זוגיות עם האדם הנכון בחיים! זהו

Mrs G

New member
עלה פעם בדעתך

שיש אנשים שלא חוו התעלולות בילדותם או טראומות כאובות בחייהם ? שבסך הכל היו ויש להם חיים בסדר ? כאילו מה - כל מי שלא מבוית לסגנון החשיבה של שמוליק, מדחיק שבגיל 4 אמא שלו דפקה לו מערוך בבלוטת התריס ? בברכת - אני יודעת שזה לא ימנע מבעדך להפיל עלי צרות ומחלות שונות ומשונות, אבל מקווה שזה יספק לך פן נוסף בהיותך האדם שיודע את טיב האדם.

למה כל כך חשוב לך לטעון שיש אנשים

כאלו שעברו או לא עברו טראומות? עליך לא עברו טרואומות בחייםG? יופי טופי לך... את או אשת פלדה, או שאת סופגת וסופגת וממשיכה לטאטא מתחת לשטיח המוחי את הכל. אני לא טענתי כלום עליך או על אף אחד אחר. אין כזה דבר: מישהו שהיה לו : חיים בסדר, גברת G! לכל אדם שמהלך על פני האדמות יש סיפור ייחודי שלו... מישהו ביקש ממך לספר את הסיפור שלך? שבי בצד, חיי את חיי הפ'סדר שלך... לא כתבתי לך את ההודעה. או שאת תפקודית או שאת לא תפקודית בחייך! אם את תיפקודית, העניקי לעצמך מדליה...כי הכל תלוי בתפקודיות האדם. כי את נשואה עם ילדים...אם למופת שילדיך תלויים בך נפשית. ואם את הפוסטר גירל של חיים אידיאליים, נבנה לך אנדרטאת האשה המושלמת? טוב? טוב רק למה יש לך יציאות והתנהגות כל כך מוזרה בפורום לפעמים שאנשים מוצאים אותך מקרה מאוד מיוחד(במילים עדינות)? בכל מקרה ההודעה היתה מכוונת אל סלסרו. מה את רוצה: מדליה על העובדה שאת אשה לדוגמא ואם למופת? יש לך ממני סלסרו סיפר שהוריו התגרשו....כתבתי ספציפית על העובדה שזה בטח השאיר צלקת מסויימת עליו, ביחוד אם זה קרה בגיל נערות או פחות. קיראי את ההודעה שלי שוב נודניקית. זהו זהו

Ani15

New member
סלסרו, זה בשבילך

בלינק יש פבלוג שעשוי לענין אותך, בענין הדיון המפלצתי שנעלם סוף סוף מהעמוד הזה. בעיקר מעניינים, לדעתי, הדיונים שהתפתחו בתגובות (שים לב שיש שם יותר מ200 תגובות - כנראה שהענין הזה דורך להרבה (א)נשים על יבלות). ובוא נעצור את המפלצת כבר עכשיו: הודעה זו אינה מצפה לתגובות בפורום. רצוי, אם חייבים, להגיב במסרים.

למעלה