I need your help!

EVE Lights

New member
I need your help!

מנשמע בננות?
בכל מקרה, שוב פעם אני בבעיה... ושוב היא לא קשורה אליי
אבל תייעצו לי בכ"ז, כי מה שאתן אומרות יכול לעזור מאוד למישהי אחרת!! {חברה שלי}. אז ככה... איך הייתן מגיבות, אם מישהי שאתן ש-ו-נ-א-ו-ת, שרמוטה כלבונת רצינית, הייתה לוקחת לכן ת'פלאפון, מסתכלת בזיכרון, שולפת את המס' פלאפון של זה שאתן אוהבות (והוא, ממש במקרה, בן 38) ומתקשרת אליו, לומר לו: "פיי, אתה יודע ש*** מאוהבת בך?!" ובנוסף, חוקרת אותו גם על מערכת היחסים שביניכם?... כן, זה סיפור אמיתי. כן, השרמוטה הזו חייבת אשפוז. אבל בינתיים אני במאמצים לעזור לחברתי היקרה בנקמה... כי ככה זה לא יכול להשאר. הילדה הזאת לא שפוייה! היה לה אומץ להתקשר אליו ולהטריד אותו, מה מונע ממנה להתקשר גם להורים של חברה שלי / למשטרה / לספר ליועצת?!?! שלא לדבר על זה שעכשיו הבנאדם הזה מפחד מחברה שלי, כי על כל שיחה הוא פוחד שהפסיכופטית הזאת תפנה לגורם חיצוני (זה לא משנה מי) ויכולים להעיף אותו מהעבודה... ודיי להרוס לו את החיים בדרך. מה הייתן עושות? מה הייתן אומרות? והכי חשוב - תנו נקמה טובה והכי נוראית שאפשר לעשות לשרמוטה הקטנה... זו המטרה. בלי רחמים!! טנקס.
 

EVE Lights

New member
לוּלוּלוּ!

מחרררררררר עושים משמרת בוקררררררררררר!!!
מחרררררררר מסיימים ללמוד ב12:00!!!!!!!!
מחרררררררררר מתנחלים בתחנההההההההה היוםםםםםםםםםם שורצים שם גם!!
גרע אין לי כוח להכין עבודה במתמטיקה
 

SuGaRBabe1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קרעת אותי אישה!
כל ההודעה את קופצת מאושר שאת הולכת להתנחל בתחנה, ואז בסוף "אין לי כוח להכין עבודה במתמטיקה" חחחחחחחח כאילו.. מה הקשר?!?!
אבל אם כבר הזכרת.. אז אין לי כוח להתחיל ללמוד למבחן בלשון!
 

EVE Lights

New member
חחח אז זהו... שאין קשר ../images/Emo6.gif

אבל סיימתי ת'עבודה!!
מימימימי הולכת עוד מעט לתחנה?? אניאניאני
 
../images/Emo118.gifכנסי לפה!

דבר ראשון- איך חברה שלך הגיעה לאיש בן 38?? דבר שני- איך הכלבה השיגה את הפלאפון? דבר שלישי- הייתי זורקת לך רעיון נקמה לביץ', אבל אתן לא צריכות לרדת לרמה של ביצ'יות כמוהה (אני נשמעת כמו מטיפה...) וחוץ מזה אם תתנקמו זה ייתן לה מוטיבציה להתקשר למשטרה\יועצת\להורים שלה!!!!!! אז פשוט אל תתנקמו אני יודעת שזה תוקע אותכן במצב של חוסר אונים אבל אם תנקמו... היא פשוט תספר... דבר רביעי- כדאי שבכל מקרה חברה שלך תדבר עם האיש ושהם יתאמו שאם באים ושואלים אותם אם הם יוצאים ביחד שיגידו שהם לא!!!
 

The Charmd One

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo79.gif

אוקיי אז רגע לא הבנתי כל כך... חברה שלך מאוהבת במישהו בן 38, השרמוטה גיתה לו ועכשיו מטרידה אוות בטלפון? אז אני לא ממש יודעת מה לעשות בקשר להטרדות אבל אולי תנסו לאיים עלייה..לא יודעת איך...או לעשות לה אותו דבר- לגלות למי שהיא דלוקה עליו.. סורי לא נראה לי שעזרתי..אין לי כך כך רעיונות..מצטערת
..אבל בקשר לחברה שלך, היא מודעת לעובדה שאם יהיה בינהם משהו הוא יישב בכלא? היא גם מודעת לזה שכשהיא רק התחילה לנשום הוא כבר היה בביצפר?!
 
|-8../images/Emo85.gif

מי זאתתתתתת?????? יהיה לה עסק איתי תגידי לה. חברה שלך תשיכח אותו לשיחה ותדבר איתו אני ייחשוב על נקמה אינ פושט חייבת לרוץ בובעל'ך אז הראש שלי לא עובד עכשיו אבל הכי הכי הכי טוב זה ביינתים שתראו לה שלא אפכת לכ עד כמה שכןןןןתראו את זה מאחרוה שהיא לא לידכן אלב שהיא איתכן תראו לה שלא מענין אותכם כי ככ ההיא עוד יותר תיתעצבן זה עובד רציני....
!!!! LOVEEE בובעעעעע
 

EVE Lights

New member
בלופ! גשם מעצבן!

מי הרשה לו לרדת ככה?! האאא?! בלופ, אני אוותר על להתנחל בתחנה היום =\ למרות שממש רציתי! לא ממש בא לי לצאת מהבית עם הקור הזה... חוצמזה שאין לי שמץ אם הלוח שם, ולא! אני לא אתקשר לניב שוב, בסוף הוא יתעצבן עליי
טוב... גם ככה מחר אני במשמרת ברמה"ש ובערב אני בהרצליה, אז אני אראה כבר אז ת'לוח...
 

Light WaVe

New member
לימור עשתה את זה?! ../images/Emo2.gif

לא, כי אני זוכרת שאמרת שלימור כלבה\משתרמטת\זונה...
אז קישרתי! אניוואי... אני לא כל כך בקטע של נקמות, ולכן אני לא יכולה לעזור לך... סורי, גירל.
אבל אם יש משהו יותר ספציפי שאת צכ'ה בו עזרה, אני באיציק.
 

EVE Lights

New member
לא לימור! איזה לימור?!

מה קשורה זאתי?! בלע... זו מישהי אחרת
הממפ. תודה בכל מקרה =]
 

EVE Lights

New member
לא כזאת נקמה, אבל...

זה הפיתרון הכי טוב: האיש הזה יתקשר לבית של השרמוטה הזאת, ידבר עם ההורים שלה, ויגיד להם שהבת שלהם פשוט מציקה לו ומטרידה אותו. ההורים שלה פסיכופטים בדיוק כמו הבת שלהם, אז זה יהיה מספיק. היא כבר תחטוף [בתרתי משמע].
 
למעלה