hemiitz pir spas braye min

hemiitz

New member
xoşke mn zor supas li cometke az guhe didim

musika kurdi xoş le hemu kurden baş her biji xoşke mn e delale mn supas u supas xoş

../images/Emo198.gifוואייי איזו שחיטה מדהימה בכורמג'י

______________$$$$$ __$$$$_______$$$___$$$$$ _$$$$$$_____$$$___$$$$$$$ $$$_$$$$___$$$__$$$$____$ $____$$$$_$$$$_$$$ _______$$$$$$$$$$___$$$$$ ____$$$$$$$$$$$$_$$$$_$$$$$ ___$$ KURDISTAN... $$_____$$$ __$$$__$$$$$$$$$$$$________$ _$$___$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$___$$$$_$$$_$$$__$$$$$ $___$$$$___$$__$$$$___$$$ ____$$$_____$$___$$$____$$ ____$$______$$$___$$$____$ ____$$_______$$____$$$ ____$________$$$____$$ _____________$$$____$ _____________$$$ _____________$$$ _____________$$$ _____________$$$ ____________$$$ ___________$$$$ _________$$$$$

hemiitz

New member
עמנואלה,אם את רצינית ורוצה יש מצב שאת גם תדעי

ליכתוב כך בכורדית

hemiitz

New member
יש לי תוכנה שמלמדת לקרוא וליכתוב ולדבר

צריך רק לשבת ולתרגל ואז אפשר להיתכתב והכול

hemiitz

New member
לא חסר עם מי לדבר יש את החברים

המקושרים אפשר לדבר אתם ולהיתכתב אתם והם מרגשים כמו בבית אני מקווה שהם יכנסו לפורום הזה ואולי כך נילמד מהם לכתוב גם זה חשוב שישמר אצלנו בעדה

../images/Emo198.gifחימי כל הכבוד על היוזמה

רגע - זה חבר מכורדיסטאן נכון? איתו אתה מתכתב בכורדית יאלה תפעילו שיעור כורדי לפחות פעם בשבוע נשמע רעיון טוב

hemiitz

New member
לא זו אחותי מלי 6011

ניראה אוליי נעשה פה בפורום משהוא בנושא ניראה רעיון טוב כך יוכלו הכורדים בעולם להיכנס לפה זה יכול להיות אחלה

../images/Emo198.gifהשאלה היא האם יסתדרו בגלל שכתוב כאן

רק בעברית? אלוואי וזה כן היה יוצא ומצליח בפועל - זה היה מוסיף המון לפורום

hemiitz

New member
אני יגיד לך הם מתרגמים אבל

רק מי שיודע אנגלית או שפה ארופאית יכול כי עד עכשו אן אפשרות לתרגם כורדית זהההה ההההבעיהההההה!!!1

hemiitz

New member
whlla xuşka tu evindare min evindare hemu

Israila kurden baş bxer hétiy tu li sar saran ü sar çava

למעלה