HELP...!!!

HELP...!!!

העניין הוא כזה: אני לא יודעת אם אני לסבית,אבל אני כמעט בטוחה שיש בי משהו שנוטה לדו מיניות... אני תופסת את עצמי,מלא פעמים בוחנת נשים,ולא כאישה שמסתכלת על שיאה אחרת...מחשבות אחרות יותר אינטימיות. גם הכרתי מישהי פעם שהייתי דלוקה עליה,אבל ממש.היא הייתה לסבית,והייתה לה חברה הרבה זמן. פשוט היה לי קשה לעבור יום אחד בלי לראות אותה,וזה נמשך המון זמן ככה.היינו "ידידות". והיה לי רגעים אינטיים עם נשים.אבל מצד שני אני מאוד אוהבת גברים. וכמו שאומרים "לא יכולה בלי ז'" מה אני?מצד אחד מסוגלת להיתאהב באישה,מצד שני לא יכולה בלי גברים. איפה למצוא את האמצע האופטימלי? תעזרו לי,בבקשה

JUST AGIRL17

New member
אאאאם

שמעי, זה לא כ"כ מסובך, את לא צריכה אמצע. אם זה מה שאת מרגישה אז את פשוט יכולה להנות משתי העולמות:) את לא צריכה להרגיש לא בסדר ולא נעליים.... ובטח לא להסתבך יותר מידיי עם שאלות תעשי מה שאת רוצה עם מי שאת רוצה יום טוב לך:)

יו חשבתי בגלל הHELP שמישהו מת

יקירתי פשוט אל תגדירי את עצמך וזהו ומה שיבוא יבוא למה את צריכה הגדרה בכלל? את לא צריכה תתאהבי באישיות אם לא אכפת לך בן או בת ואני מכירה המון סטרייטיות שיכולות בלי "ז" אל תדאגי ואל תצעקי הצילו תזרמי ויהיה טוב.

Funk Punk Girl

New member
מגיבההההההה

קודם כל אני יכולה להגיד לך את המשפט הכי נדוש , הכי פשוט ויחד עם זה הכי נכון- אם לא תנסי לא תדעי דבר שני... מערכות יחסים זה אומר לא רק משיכה פיזית זה אומר משיכה רגשית..שמבחינה רגשית את מתאהבת בבןאדם.. וזה שאת לא יכולה בלי זין..וואלה מה אני יגיד לך תקני וויברטור חחח או שתהני משתי העולמות זה הכי טוב.. נסי ותדעי. יום טוב

Shenizel

New member
../images/Emo123.gif שו!

בשביל מה היא צריכה לנסות כדי לדעת? מה אם לא מזדיינים לא יודעים ? לא נראה לי ואיך היא נהנת משתי עולמות אם היא מסיימת את חייה עם אחד?

shmezz

New member
הופה שמופה......

תראו מי פה
מניינים? ממצב? לא דיברנו כל השישבת..לא הייתי פה... אוווווווווווווווווף איזה באסה..... את ערה במקרה?

Funk Punk Girl

New member
שלוםםםםםם

כפרע עליךךךך!!! ראסמי שנים.. אבל היום אני ידע איפה אני משרתת בדיוק וככה נוכל להפגש אני ידע מתי אני בבית ומקווה שזה יהיה יותר מסופי שבוע:) ושניצל בקשר להערתך, לא.. סקס לא קובע משיכה מינית אבל וואלה מן הסתם צריך להמשך לבןאדם מבחינה מינית.. אולי היא תגלה שזה מה שעושה לה את זה ומה שהיא אוהבת ואולי היא תגעל מזה ותבין שזה סתם פנטזיות ולא יותר מזה וככה תדע מה קורה איתה. חוץ מזה שהכוונה- לנסות את זה לא אומר דווקא סקס, גם מערכת יחסים עם אישה.

Angi J

New member
שרון מאיזור השרון... שלום לך

תראיי... את מאוד מזכירה לי את עצמיי גם לי היה קטע כזה... שעוד לא חשבתי ממש על בנות.. הייתה מישהי שממש בחנתי כל הזמן .. כל פעם הסתכלתי עליה... לא חשבתי בכלל על זה שאני לס/דו.. סתם היה קטע כזה... ואז בא לי החבר שהיה לי.... היתי איתו תקופה היה כיףף ואז שוב... קפצה לי הבחורה לראש... אז מה שאני מנסה להגיד... שאני לא אוהבת להגדיר את עצמי אבל אפשר להגיד שאני דו בהתלבטות... עדין לא סגורה על עצמיי... העצה שאני יכולה לתת לך זה להתנסות... בהצלחה...

מיצי מה את דואגת

למה את באמת צריכה לחשוב על זה כל כך הרבה בא לך מישהי תיהי איתה בא לך מישהו תיהי איתו כמו שאמרו פה אין מוגדרות אף אחד לא באמת חייב את זה תראי מה מתאים לך אנחנו במאה עשרים ואחת אף אחד לא יהרוג אותך להפך :)

shmezz

New member
שלום שרי וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

דבר ראשון..... דבר שני- אני ממש נגד הגדרות, אין להן שום מטרה בחיים חוץ מלשים אותנו בתוך מסגרת.. ובגלל שאני אישית שונאת מסגרות אין לי מה לחפש צרות והגדרות מטופשות שנוצרו ע"י אנשים שמחפשים איך להדביק תוויות..(עד כאן הפורקן פאק דה סיסטם שלי..) מה שרציתי להגיד לפני שניכנסתי לאקסטזה שנקטעה באיבה הוא שאין שום צורך להילחץ עם הגדרות מיותרות.. זה שם..מה זה משנה אם קוראים לי איציק או שפיציק אני עדיין אותו בנאדם עם אותם רגשות אמיתיים וכנים.. מבינה...אני אישית נהינת לי מכל העולמות לא מהרת לקפוץ ל"ביצה הגאה"...טוב לי איפה שאני
וכל עוד טוף לך איפה שאת....זה טוב. הרגשות שלך הם טבעיים....וביי דה ווי -ז' זה לא הכל בחיים יש אחלה תחליפים לזה במגע הנשי שמומלצים מאוט מאוט בחום
בכל אופן מקווה שתישארי ותעני לנו להודעות כדי שנוכ ללמוד יותר על הלבטים שלך ונוכל יותר לעזור
בכל אופן בהצלחה

תודה לכולם.

שלא תבינו לא נכון,זה לא שאני כל כך לחוצה ומפוחדת... ואני לא חושבת על זה הרבה...אני די זורמת עם הכל... אין לי בעיה נשים גברים גברים נשים... אבל אני עכשיו בקטע של למצוא זוגיות,וקשר רציני.תחשבו לרגע שאני יהיה עם בחורה... בקטע רציני ואני יבוא יום אחד ואני יגיד לה,מתוקה תשמעי אני אוהבת אותך והכל אבל אני צריכה גבר? אני הייתי הורגת בגלל דבר כזה(אני קנאית)
מה עושים במקרה כזה? (זה לא יוצא אותו הדבר כמו שזוג שהרבה ביחד פשוט רוצים לגוון?)

למעלה