HELP !! מבקש מידע על מבחן אמי"ר

• פותח הנושא yoco
  • פורסם בתאריך

yoco

New member
HELP !! מבקש מידע על מבחן אמי"ר

אנשים טובים קודם כל אתם מוזמנים לברכני על קבלתי ללימודים (עבודה סוציאלית). דבר שני והכי חשוב: אני רוצה לקבל פטור מאנגלית ולשם כך, כידוע לכם, אני צריך להבריק במבחן אמי"ר. מספר שאלות לי אליכם: א. איך בנוי המבחן? מבנה, זמן, תוכן, כמה פרקים, עזרים מותרים. ב. מהו הציון הדרוש לקבלת פטור? ג. האם יש דרך להתכונן למבחן? ד. הנכונה השמועה כי אמ"ר הוא למעשה פרק האנגלית בבחינה הפסיכומטרית?? ה. האם יש להשיג קובצי מבחנים קודמים? ואם כן, היכן? תודה רבה מראש לכולכם! *ההודעה נכתבה בלשון זכר מטעמי נוחות והיא מופנית לשני המינים

PooKiPsiT

New member
את כל המידע אתה יכול למצוא

בקישור הזה: המרכז הארצי לבחינות ולהערכה (כנס שם ל"בחינות ידע") אבל התשובות לשאלותיך בקצרה: א. המבחן בנוי בדיוק כמו שבנוי הפסיכומטרי. ב. הציון הנדרש באמי"ר הוא 234 (מקביל ל134 בפסיכומטרי). ג. דוקא לחלק של האנגלית יותר קשה להתכונן מלחלקים אחרים. כי זאת שפה..או שאתה מכיר את המילים או שאתה לא. אבל זה תמיד טוב לתרגל כמה שיותר מבחנים (יש מבחנים לדוגמא בקישור שצירפתי). ד. אני לא יודעת אם לוקחים ממש את החלק של האנגלית מהפסיכומטרי עצמו ונותנים אותו בתור מבחן, אבל זה בכל אופן נראה בדיוק אותו דבר כמו הפסיכומטרי. ה. ראה תשובה לג'. וגם אפשר להתאמן על פרקי האנגלית מתוך הפסיכומטרי אם יש לך כאלה. אם לא נראה לי שאפשר לקנות.

bioc1

New member
אני הוצאתי פטור באמיר ולמדתי

בעיקר מספרי פסיכומטרי. עשיתי את כל פרקי האנגלית בכל הספרים (והיו לי הרבה ספרים של כל המכונים). בנוסף אני ממליצה בחום על הכנת כרטיסיות עם מילים חדשות ופירושן. ועצה נוספת: תקליט את עצמך על קלטת (תאמר מילה ואת הפירוש שלה) ותשמע את הקלטת כמה שיותר. ודבר אחרון, עדיף להתחיל ללמוד כמה חודשים לפני, כל יום קצת. בהצלחה

למעלה