Hello Isra-Hell

Hello Isra-Hell

אז חזרתי,וראיתי את אלפי המזוודות התקועות שלנו יצאו משום מה,בתוך חמש דקות..בושה. קטאליה-ברצלונה,איזור מופלא הייתי גם באנדורה,בשלג של הפירנאים שוויץ קטנה..מים,שלג וירוק בכל פינה. אבל הכי מרגש-זה לעמוד מול המזרקה המזמרת בברצלונה לשמוע את "ברצלונה"-של קווין (פרדי מרקורי) וזמרת האופרה הספרדית.. לשיר עם עוד אלף איש-מול המזרקה המשתוללת ממים ואור !!! Barcelona

עליזה 22

New member
ברוך השב.../images/Emo140.gif

חציתי פעם את הפירינאים ברכב ,מאז יש לי פחד גבהים

נחמד נחמד../images/Emo6.gif

יהיה קצת חם,אבל תזהר במיוחד מהפרושוטו בשוק אני חטפתי מזה הממ... חוץ מזה,הזהר מהצ'ינצ'ילות בנמל אני חטפתי מזה..הממ.. חוץ מזה,הזהר מהקזינו מול הנמל האוטובוס שלנו,השאיר שם 30,000 דולר-ברצינות כעת חוץ ממני ועוד כמה,שלא נכנסנו כי קודם חטפנו את זה..מהצ'ינצ'ילות שליד..

בקר טוב מרקי ברוך הבא חזרה לישראל

יופי שהגעת. מה שלומך?.... רק נכנסתי ולא הספקתי לקרוא את השירשור... בטוחה שנהנת ....כיף לראותך שוב ...

דניאלה1311

Active member
מנהל
בעזרת השם יתברך ....... נאכל גם אנחנו פרושוטו והבן זוג יטרוף קוקי-סן-ז'ק ואני עוגות קצפת ובא שלום על ישראלה, אבל בקשי , בגלל הבטן. אז ברוך שובך מרקי אני טסה מחר(תיים).

welcome מרקי

ואוו איך הזכרת לי את החוויה הקסומה של מזרקות האש המזמרות בברצלונה.... זמרת האופרה הספרדיה ששרה עם פרדי מרקורי נקראת מונסרה קבאייה.... זמרת אדירה עם קול שמיימי. נו ומה אתה אומר על ברצלונה? הכל יש בה הא? בלי נדר בתחילת ספטמבר אנחנו מתכננים לנסוע לבילבאו, סן סבסטיאן ואנדורה, החזרה או ההתחלה......כמובן מברצלונה!!! ויופי שחזרת...

אנדורה,ככה ככה

איזור סחר יש מרכז קניות חדש הכי זול בכל העיר להזהר מהמחירים ברחוב הראשי

itaf10

New member
אנדורה, עיר ללא מכס...

ברוך השב מרקי... אנדורה היא עיר ללא מכס. חצי שנה תחת שלטון ספרד חצי שנה צרפתי... המדרחוב המשגע של ברצלונה, הציפורים, הפרחים וכו... לקחת את ה-CITY TOUR עם האוטובוסים אדום\כחול היקף כל העיר....

itaf10

New member
WOOW

לידיעתך, אם מתחילים מבילבאו, אז לרדת לאנדורה ואח"כ ברצלונה או להיפך, להתחיל ברצלונה, אנדורה, בילבאו וכל הצפון... שאלה מהיכן אתם נכנסים לספרד...

TAMNUNA2

New member
רדרד תודה על "קווין" ובשביל מרקי

שים לנו את "ברסלונה" של פרדי מרקיורי סולן הלהקה, אחד הזמרים והמליחינים המוכשרים של המאה.....זו לא הגזמה. אני מעריצה אותו. אגב לפני כחצי שנה בהיותי בברצלונה חזיתי במופע הנהדר הזה של מיים אורות ומוסיקה והשיר ברסלונה היה אחד מהשירים המלווים. נונה

למעלה