hell-low!!! אהלן כולם.... אני קיילין ואני שונאת שמש!!! K
S Seraphim New member 6/9/03 #2 ומי אמר לך שהיא אוהבת אותך בדיוק?! סתם סתם! ומה בדיוק הקשר שלך למטאל? מה את שומעת?
פ פיטפוט שמיטפוט New member 6/9/03 #3 כיף לך... בת כמה את? מה את שומעת? תגידו, מה קרה למנהג של "שימי תמונה בלי____" (היה הרבה דברים, תשלימו לבד)
כיף לך... בת כמה את? מה את שומעת? תגידו, מה קרה למנהג של "שימי תמונה בלי____" (היה הרבה דברים, תשלימו לבד)
P pink cigarette New member 8/9/03 #49 שמע, חמודי, תמונה שלי בלי חולצה היא בערך הדבר האחרון שיהפוך אותך לסטרייט. רואים שאף פעם לא פגשת אותי
S ShMo0LiKiPoDa New member 8/9/03 #52 אני פגשתי אותך.. ואני רוצה תמונה שלך בלי חולצה !! בואי נעשה החלפות roflol
S Seraphim New member 8/9/03 #56 היא לא צריכה! אני שולח לה מספיק תמונות שלי במצבים מעורטלים. She just can't get enough of it...
P pink cigarette New member 8/9/03 #61 נכון!! ../images/Emo10.gif נפגעתי עמוקות!! טליה, תמונות עירום שלך אקבל בכל מצב ובכל זמן
S ShMo0LiKiPoDa New member 8/9/03 #70 חייייייי ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif
S Seraphim New member 9/9/03 #77 עכשיו אני נפגעתי מה אני לא מספיק שאת רועה בשדות זרים??? (תרתי מ'נשמע?)
S Seraphim New member 6/9/03 #7 ולא אמרתי שאני כן אמרו שהיה מנהג אז אמרתי שצריך להשיב אותו - זה הכל חביבי!