Happy New Year!

Marble Arch

New member
Happy New Year!../images/Emo65.gif

מי עבד בסילבסטר? אני עכשיו חזרתי מהעבודה, ועם כל הצער והבאסה שבעניין- נהניתי לאללה, הייתי עם אנשים שכייף לי איתם, שתיתי עד שלא ראיתי בעיניים, היה לי מצחיק בטירוף.
הלקוחות היו מקסימים כולם, לא היה לי שולחן בעייתי אחד (אוקיי, היה שולחן אחד שעשיתי טעות בהזמנה שלו והמנות שלו התעכבו ב........ חצי שעה. הם ביטלו את ההזמנה והזמינו קינוחים והשאירו טיפ ענקי! המלצרית שלקחה אותו אמרה שהיא חשבה שהיא התבלבלה וזה בכלל לא טיפ.
). כנראה שאנשים רוצים מדי פעם גם לבלות ולא להתלונן...
באחד מהרגעים בהם הייתי באמת שתויה, הצטלמתי עם שולחן..
אז שנה טובה לכולם, בתקווה להרבה משמרות מוצלחות והרבה אלכוהול!

סילבסטר...

השנה לא עבדתי, אבל יצא לי בעבר כשמלצרתי לעבוד בסילבסטר והיה... היה תכנון מיוחד במסעדה, כל המקומות הוזמנו מראש והיה תפריט מיוחד ותוכנית אמנותית וכו'. כמה מהקולגות שלי נדפקו, כי אנשים שהזמינו מקום לא הגיעו, ויצא שהם שירתו פחות שולחנות ממה שהיו אמורים (השולחנות חולקו מראש שהרי לא הייתה תחלופת לקוחות), והרוויחו פחות. לי קרה משהו באותו ערב שהיה יכול להיהפך בקלות לטרגדיה: שמתי תמיד את הטיפים שלי בשקית ורודה, וכנראה שהיא נפלה לי מהסינר שכשלא שמתי
, וגיליתי רק שהגעתי הבייתה שהיא איננה. למחרת כשבאתי למשמרת צהריים באתי לשאול את האחמ"שית אם מישהו ראה את השקית שלי, ועוד לפני שפתחתי את הפה היא אמרה שאחת העובדות מצאה אותה ואמרה שהיא תשמור לי אותה, ובעל הבית דרש את השקית, ספר כמה כסף יש בפנים ואמר שהוא לא מאמין שעשיתי כל כך הרבה טיפים ושהוא ישמור את הכסף אצלו עד שאני אגיע ואוכיח לו שזה באמת שלי (למרות שכל העובדים שהיו שם אמרו לו שהם מזהים את השקית שלי ושאני תמיד שמה בה את הטיפים). באתי אליו ואמרתי לו את הסכום המדוייק, והוא החזיר לי את השקית ואמר שפשוט הסכום נראה לו גבוה מדי. זה היה קטע מוזר...

אני מילצרתי אתמול בערב..

אבל לא היה כיף בכלל
קודם כל, באתי חצי חולה, עם איזה וירוס בבטן וחום גבוה. אז למרות שגם לנו הייתה שתייה חופשית, לא נגעתי בזה למען המשך עמידתי על הרגלים דווקא היו לקוחות ממש נחמדים, היה תפריט מגניב והיו הרבה ספיישלים עם שמפנייות. אבל המסעדה ממש לא נערכה לערב הזה, קודם כל, היה חוסר במלצרים, לי אמרו ש"כולם חייבים לעבוד", כשבאתי מסתבר שהרבה לא באו לעבוד, אבל לא היה מפריע להם לבוא להתפנן על הבר של המסעדה <כנראה שהם לא היו כ"כ עסוקים> היה חסר לנו מלא ציוד, המטבח לא זז ו3 אחראי המשמרת שהיו לא ממש נתנו מענה לבעיות מה שמוזר, לא היה מדובר בערב רגיל, היה צפי של 250 איש אבל במסעדה שלי העדיפו להתעלם מזה

Black Star

New member
לא עבדתי, תודה לאל ../images/Emo13.gif

יצאתי למסיבה חביבה + ואפילו אף אחד לא שאל אותי דברים שקשורים לעבודה שלי, שזה היה מאוד כיפי ומרענן (בדר"כ פחות או יותר בכל מקום או מפגש חברתי אנשים מתחילים לשאול אותי על המכשיר/תעריפים/חשבון שלהם...). ולא, לא הייתי רוצה לבלות את הערב עם האנשים מהעבודה שלי...

ד י י ז י

New member
גם אני עבדתי.

ממש נהנתי, אנשים באמת היו הרבה יותר חייכנים ונחמדים, והטיפים - הכוס טיפים נראתה כמו מטמון קטן!
גם לנו היתה שתיה חופשית, אז כן, הבר של המקום דיי פורק...

RReuTT

New member
אני עבדתי

אבל לא היה כל כך כיף.... לאחרונה אני טוחנת שעות ללא הגבלה בעבודה, חסרים לנו עובדים ואין מי שיעבוד, אני נשארתי העובדת הותיקה היחידה... ככה ש...כולם חדשים ויוצא שאני טוחנת בלי סוף...

למעלה