GOAM

sickboy11

New member
GOAM

ירדה אתמול 50%... היום במחזור היסטרי עולה מעט בינתיים... מה דעתכם?

yanimen

New member
GOAM שמע במניה שביקרה גם ב $1

לפני 4 חודשים והיום יושבת ב 0.2 צריך הרבה הרבה אומץ או טפשות לסחור בתקופה כזו. הכללים מאוד לא ברורים שם ולא אתה זה שמכתיב אותם. בקיצור לזכותך: הנקודה הכי נמוכה שמניה זו ביקרה בה 0.15. (שזה 30% פחות מהשער של היום). מעבר לכך אם אתה מאמין שמכאן אי אפשר לרדת יותר אזי תהמר בסכום קטן ואולי תצליח. שים לב שבמניה זו כמעט ואין דשדוש כלומר או שאתה בדרך למעלה או למטה. 186% למעלה 50% למטה. בהצלחה

sickboy11

New member
אל תשאל...

הוא קיפץ מעל לסטופ לוס שלי כאילו לא היה... אני תקוע חזק איתה בהפסד מכוער. למזלי לא עם הרבה כסף...

fibOnAci

New member
תראה איך חוסר משמעת קטן

וגרידיות קלה (לא לחתוך הפסד מתי שצריך, התקווה שאולי אולי המניה תחזור לתלם) גורמים לך להפסד כבד! מה שנקרא - לגזור ולשמור... חזרתי ואמרתי - שבירה של 0.44-0.45 הינה (היתה) קריטית ביותר!!!

yanimen

New member
../images/Emo122.gif תשובה קצת באיחור אבל הנימוס

מחייב. אני לא מחזיק את GOAM ומאוד נזהר בקטנות בימים אלו. בימים כתיקונם מניות כאלו יכולות להיות מכרה זהב אבל בימים טרופים כאלו הן משמשות יותר כמצבות לקברים מאשר כמניות. ניראה לי שחוץ מ AAC כל היתר שהועלו כאן בינתים רק מפסידות (אבל אולי אני טועה) ולדוג קטנות כאלו עכשיו שעולות זה סיפור לא פשוט.

der Eliahu

New member
לא כולן..../images/Emo13.gif הטרייד על DROOY דווקא

מצליח (למרות שNXG תיכף יוצאת לי בסטופלוס.. אבל אני מסכים איתך מאה אחוז , כדאי לחכות קצת , יהיו מספיק הזדמנויות.. מאידך , זה גם זמן לא רע לשורטים .

sickboy11

New member
פיבו יניב ואליהו

אני מסכים לחלוטין עם שלושתכם... בעצב מה, יש לציין שיעור כואב ורע... זהו שכר הלימוד שלי. למרות שהסטופ לוס היה אמור לעזור - חטאתי בדיוק במה שפיבו כתב אבל הנה דילמה - מה עכשיו? לחתוך פה? להשאר? אתם מבינים... אחרי שנפלת פעם ראשונה, אתה לא מאמין שזה יקרה לך עוד פעם.... מפה היא יכולה בעיקר להמחק... והסבירות לא גבוהה. מה דעתכם ידידיי המלומדים?

der Eliahu

New member
אחד המומחים לדיג תחתיות הוא.....

פיבונצי. לאו דווקא ההוא עם הקווים..פיבו שלנו! אני יכול להעיד שפעמים רבות הוא נכנס לטריידים ממש בתחתית , כשאני -שמרן שכמותי - המשכתי לספק איתותי אזהרה . כן , הזהרתי , וברוב הפעמים סגרתי עם 10% פחות בשורת הרווח . עניין של נסיון . מה דעתך עליה פיבו ?

yanimen

New member
תאמין לי שאני מקבל שיעורים כאלו כל

הזמן. אין מה לעשות ככה לומדים. החודש הרווחתי יופי בכתיבת אוכפים באופציות בארץ ואתמול במחי יד אחת של טפשות והימור על כיוון מחקתי הכל ועברתי להפסד. (וחשבתי כבר שאני מחוסן מטעויות כאלו). בקיצור: אם הסכום שמושקע שם זניח הייתי נשאר. אני מניח שעכשיו היא תשקע בשינה עמוקה (דשדוש)לתקופת מה ואח"כ תתקן, אם כי במניה כזו הכל יתכן. אם הסכום חשוב לך להמשך מסחר הייתי חותך הפסד. או לפחות חותך 50% מהשארית וממשיך הלאה.

fibOnAci

New member
טכנית והגיונית צריך לקחת הפקלאות

ולברוח עם מה שנשאר מה שנראה לי הוא שכל מיני מפמפמים בתשלום למינהם (וגם שלא בתשלום) ינסו לפמפם קצת או בגלל אחזקות שנחתכו או בנסיון לניצול המחיר הכביכול נמוך אז בוא נחליט שהתחתית החדשה שנקבעה הינה 0.20 ושהפעם אם היא נשברת - באמת חותכים ויוצאים עם כל העצב והכאב [סה"כ תחשוב כך - אם הטרייד הזה רקוב, הרי עדיף לשים את הכסף במקום אחר שלפחות ירוויח קצת ויחזיר ההפסדים, לא כך?] WHT מתמודדת עם הXAU מצד אחד (אליהו כבר ציין את תבנית הזהב) ועם התנגדות באזור ה3.2 DESC נראה לי סיכוי טוב לסיבוב שני שם עם פריצה של ה3.4. אזכיר שלחברה מזומנים ברמות קרובות מאוד לשווי המניה! MNDO בתצפית באזור ה4$ אבל בחיפוש לאיתותים שוריים יותר SYNC - בודקת תחתיות נוספת באזור ה2.8 למרות שלא אוהב ב"ב את הפונדמנטלס

yanimen

New member
בדיוק בגלל זה שאלתי מהי דעתכם

על מגמתו הנוכחית של הנאסדק. אם הוא עדין במגמת עליה ראשית אם תיקונים (ירידות) אזי צריך גם בשורטים להיזהר ועדין לראות לונג אולם אם המגמה הראשית היא ירידה אם תיקונים (עליות) אזי בהחלט יש לראות שורט. האמת שאני לא מצליח לזהות מהי המגמה הראשית ולכן גם הקטנתי פרופיל.

מסטיקה

New member
לא בדקתי את זה לעומק מספיק אבל כדאי

לשים לב לדולר שהתחזק משמעותית היום+דיבורים של האיחוד האירופי שאולי יש מקום להוריד ריבית..והעליות הגדולות מאד היום בשוק.. אולי אנחנו מתחילים להתרומם??? עדיין לא קראתי או שמעתי אנליסט אחד שחושב שאנחנו בהיפוך מגמה ראשית.. כולם מדברים על תיקון רק השאלה איפה הוא עומד להיגמר. אבל אני בטח לא מכיר את כולם ואולי יש דעות אחרות ואשמח לשמוע אם כן (בעצם לא כלכך..אבל בכל זאת.)

yanimen

New member
מסטיקה

התחזקות של הדולר היום נובעת בחלקה מהדיבורים על הורדת ריבית באירופה. עליות של היום לא מצביעות על שום מגמה. וזה שאף אנליסט לא חושב שאנו בהיפוך מגמה ראשית יפה אמרת. ממילא רובם צפים כמו חר.. עם הזרם ומשנים דיעה לאחר שהזרם שינה כיוונו. יחידי סגולה ממש מסוגלים לחזות שינוי תהליך/מגמה. תבדוק כמה אנליסטים זיהו את התפוצצות הבועה ב 2000 ואת עוצמתה. (אני מניח שאפשר לספור אותם על כף יד אחת). המקסימום שאני מקבל זה שהנאסד"ק עומד בכבוד בינתים ברמה של 1900. והשאלה איפה יגמר התיקון זוהי בדיוק השאלה ? אני בדקתי את זה כן לעומק והאמת לא חושב שהחכמתי יותר.

למעלה