תמונה שניהGMC 1947
והנה תמונה של גרוטאה אי-שם בפתח-תקוה, המשמשת למגורים. לפי מספר השלדה, המדובר בג'י.אמ.סי 1947. מספר השלדה - 98EQ H5417 תמונה ראשונה -
לא בטוח שזה GMC אבל קבלותמונה שניה
אני לא מקצועי ולא מבין במספרי שילדהGMC 1947
והנה תמונה של גרוטאה אי-שם בפתח-תקוה, המשמשת למגורים. לפי מספר השלדה, המדובר בג'י.אמ.סי 1947. מספר השלדה - 98EQ H5417 תמונה ראשונה -
יש בדיוק אחת כזות באםהמושבות בפ"תאני לא מקצועי ולא מבין במספרי שילדה
אבל זה יותר נראה לי "טפל'ה" (זאת אומרת אוטובוס בנזין קטן יותר מהג'.מ.סי.). איפה זה בפתח תקווה? חשבתי שאני מכיר כל פינה בעיר הזו ובחצרותיה... אני חוזר ומבקש ומציע, לכל מי שמצלם גרוטאות כאלה, שיעשה "קלוז אפ" על הגלגלים הקדמיים, זה עוזר הרבה מאוד לזיהוי) דב
שו"תאני לא מקצועי ולא מבין במספרי שילדה
אבל זה יותר נראה לי "טפל'ה" (זאת אומרת אוטובוס בנזין קטן יותר מהג'.מ.סי.). איפה זה בפתח תקווה? חשבתי שאני מכיר כל פינה בעיר הזו ובחצרותיה... אני חוזר ומבקש ומציע, לכל מי שמצלם גרוטאות כאלה, שיעשה "קלוז אפ" על הגלגלים הקדמיים, זה עוזר הרבה מאוד לזיהוי) דב
רגע, רגע,שו"ת
בהנחה והטפל'ה הוא משנת ה- 30, זה פשוט לא זה - מס' השלדה לא מתאים לפורד משנות ה- 30. הזיהוי כ- GMC על-פי מספר השלדה סביר פלוס. אגב, האוטו לא נראה קטן כל-כך. לגבי הטבורים - הם לא צולמו כי במקרה הזה אין עליהם כל סימן מזהה. הרכב נמצא ברח' המאירי בפ"ת, בתוך מגרש חניה למשאיות כבדות.
שברולט, אוגוסט 1947רגע, רגע,
1. טפל'ה זה לא רק שנות השלושים, כל אוטובוס בנזין "קטן" (עד גודל של, נגיד D-400, F-4 וכ'ו) עד תחילת שנות החמישים זה טפל'ה בשבילי, גם אם ההגדרה לא מדוייקת. 2. אולי זה שברולט איזהשהו? שאז מס' השילדה יכול להיות של ג'נרל מוטורס? 3. אולי היו גם אוטובוסים בנזין של ג'י.מ.סי., קטנים יותר (אני לא זוכר, אבל זה לא מחייב)? משאיות כאלה היו! 4. צילום טבורי הגלגלים עוזר בכל מקרה, גם אם אין לדעתכם סימנים מזהים. לג'.מ.סי. היו תמיד טבורי גלגלים שונים - אפילו מאלה של שברולט מקביל! ואני, לא תמיד, יכול ללמוד הרבה דברים ממראה טבורי הגלגלים (בעיקר קדמיים) תנסו אותי.
נדמה לי שאני רואה בתמונה מאחוGMC 1947
רום כרמלנדמה לי שאני רואה בתמונה מאחו![]()
רום כרמל. צד ימין של התמונה הראשונה .
תודה רבה על המידע והתמונות!!.GMC 1947
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.