Game Over the Trailer

elonliberman

New member
Game Over the Trailer

“Game Over” is a work about the ambiguity of life and death, using virtual games as a tool, a mirror for us as a society. Remixing different genres and aesthetics uncovers the paradigms of the “game over” scene. It is an exploration of the beauty that lies in the uncanny. Through this journey a perception of life, death and eternity is revealed. "The power of death signifies that this real world can only have a neutral image of life, that life's intimacy does not reveal it's dazzling consumption until the moment it gives out." — Georges Bataille (Theory of Religion) הסרטון : http://www.youtube.com/watch?v=PgdQHz8zWB8 אשמח לתגובות תודה

jacoby308

New member
צר לי לומר,

אבל ההייפ שאתה יוצר דרך הטקסט לא משתקף בסרטון. אני לא אעמיד פנים שאני מבין אמנות בכל מדיום (במיוחד לא וידאו), אבל מכיוון שאמנות ומשחקי מחשב הם שני תחומים שמאוד קרובים ללבי אני ארשה לעצמי הפעם להסחף. העריכה לא קונטקסטואלית בכלל - נכון שלקחת ז'אנרים שונים והראית את סצינות ה-END GAME שלהן, אבל לסרטון אין התחלה ואין סוף, ובטח שלא התקדמות לכיוון אחד כלשהו. אני מקווה מאוד שזה באמת טריילר למשהו יותר מורכב (וכן, "מורכב" רומז לזה שיש לו "הרכב" מוכח), ולא עוד מאותו הדבר. אם זו האפשרות השנייה, אתה בעצם עושה את מה שמארסל דושאן (Marcel Douchamp) עשה עם פסל האסלה שלו, מינוס ההבנה שהייתה לדושאן שבפסל הזה בעצם אין שום דבר מיוחד ושזו רק אסלה.

elonliberman

New member
צר לי לומר שבאמת נסחפת!

מפה ועד ומרסל דושאן אני לא יודע איך הגעת כי לא הייתה אף לא רמיזה אליו או למשתנה ("מעיין") לא בטקסט ולא בוידאו ! לגבי המלל אל מול הוויזואל או מה שאתה מכנה "הייפ" זהו מלל המתאר עבודה שכל אחד רשאי לאהוב או לא לאהוב אך אני לא יודע עם אני מעוניין לנסות ולהגן על "סרט" על פי הטריילר שלו. וזו נקודה נוספת: לא הבנתי מה יש לך לקוות שזה טריילר זה הרי רשום בכותרת של הפוסט ובנוסף זהו השם של הסרטון. לגבי הביקורת שלך שזה אוסף של סצינות ה END GAME - כל הסצינות מראות רגעי מוות מסויימים .ולא בהכרח סצינות END GAME וזה גם הדגש הרעיוני. לגבי החוסר בהתחלה וסוף : 1-זהו טריילר אמרנו כבר... 2-לא לכל סרטון יש התחלה וסוף. אין בכוונתי ליצור יצירה קולנועית או לתעד דבר זה או אחר. אני סך הכל מנסה ליצור קומפוזיציה (קולאז') של קטעי מוות ממשחקי מחשב והמלל הינו התיאור הרעיוני העומד מאחורי העבודה. לדעתי אם לא אהבת את הסרטון, אחלה. זכותך. אבל לערבב את זה עם התסכול שלך מאומנות מודרנית ומיצירות אומנות בנות 90 שנה (המשתנה של מרסל דושאם) לא נראה לי כל כך קשור. המשך יום נעים

jacoby308

New member
מתקשה בלקבל ביקורת?

אם כן אל תפרסם עבודות. כל כך פשוט. לא הבנת מה הקשר לדושאן? אני לא אטרח להסביר שוב, זה הכל בפוסט הראשון. אבל להסביר את החוסר במבנה במה שיצרת על ידי כך שזו "אמנות מודרנית" זו התחמקות מסוג של אחריות. חוקים נועדו שישברו אותם, אבל קודם כל הם צריכים להיות קיימים ומובנים. טריילר זה לא תירוץ לסרטון שאין לו התחלה או סוף, גם טריילר כדאי שיהיה ערוך בצורה שהצופה יבין על מה לעזאזל אתה מדבר גם ללא הטקסט. התקדמות, רצף הגיוני - כל דבר שרומז על משהו מעבר לקולאז' רנדומאלי של סרטונים. אם זה כל מה שניסית לעשות (קרי, קולאז' רנדומאלי של סרטונים), שיבושם לך. הביקורת שלי על זה תהיה שאם אתה רוצה להעביר מסר ואתה מצליח לעשות זאת אך ורק באמצעות חומת טקסט כדי שלצופה יהיה מושג על מה מדובר, עדיף שתנסה את כוחך בספרות. זה טריילר לקולאז' רנדומאלי של סרטונים? יפה, אז תנסה לגרום לצופה להבין שזה טריילר ולא רק בכותרת אלא גם בתוכן. בסה"כ יש הרבה במה לגעת בכל הקשור למוות והייצוג שלו במשחקי מחשב, אבל ממה שזה נראה בינתיים - לא הצלחת לגבש משהו בעל כיוון מסוים. שוב, אל תשכח שזו ביקורת - ביקורת שאתה ביקשת - ואם אתה חולק עליה, יופי לך, אבל אל תשכח שאתה היוצר ושדעתך לא אובייקטיבית.

Ultra Spidey

New member
../images/Emo45.gif

בסופו של יום, העבודה שלך אינה אלא רצף של סצינות אקראיות ממשחקי מחשב, ולבדה אינה מצליחה להעביר את המסר אותו תיארת בהודעה הראשונה.

jacoby308

New member
אגב, לגבי ה"תסכול" שלי מאמנות מודרנית

התסכול הוא לא מכל מה שנקרא "אמנות מודרנית" (שזו הגדרה מאוד... עמומה), אלא מעצלות של אנשים ליצור משהו בעל גבולות (גם אם הם משנים את הגבולות לטעמם) ותירוץ העצלות הזו על ידי כך שזו יצירה שנכללת באותה הגדרה עמומה של "אמנות מודרנית". אז בגדול הבעיה שלי היא עם אנשים שקיבלו חינוך טיפה יותר מדי ליברלי ושיש להם בעיה להציב לעצמם גבולות. בעיה מאוד רחבה בדור ה-Y, אגב.

Ihavenonick

New member
או....קיי......

מצטער להגיד שזה נראה פשוט כמו סצינות מוות שלקחת מארבעה משחקים שונים ואיגדת אותם אחרי שימוש קצר במערבל. בתכל'ס זה לא מעניין.

elonliberman

New member
אכשיו זה ניהיה מעניין !

איזה יופי כל התוכן והאנטגוניזם הזה :) לגבי כל עיניין הביקורת - לא שללתי או הגבתי על החלקים בהודעתך שמכילים ביקורת לגבי העבודה אלה הגבתי על כל החלקים שקצת פחות קשורים עלי או לעבודה שלי ויותר קשורים אליך ולדרך בה אתה מגיב! ציטוט : 'אתה בעצם עושה את מה שמארסל דושאן (Marcel Douchamp) עשה עם פסל האסלה שלו, מינוס ההבנה שהייתה לדושאן...' אתה הרי בעצמך קראת להתנהגות הזאת הסחפות ! ציטוט : 'אני ארשה לעצמי הפעם להסחף.' בהודעתך השניה כתבת ציטוט: 'אבל להסביר את החוסר במבנה במה שיצרת על ידי כך שזו "אמנות מודרנית" זו התחמקות מסוג של אחריות. ' איפה כתבתי שמדובר באמנות מודרנית? אני רק ציינתי שאתה מביע תסכול מאמנות מודרנית (מומלץ לראות בהודעה המקורית!) כי אתה זה שהעלה את כל עיניין המשתנה של מרסל דושאם וניסית להשוות את הטריילר שלי עם עבודת אומנות בת 90 שנה. ובכלל תקרא את ההודעות שלך. את כותב בצורה תוקפנית. חבל. אני מאחל לך jacoby308 המון הצלחה, בריאות ורוגע ושהיה לכולנו יום נפלא ורגוע

jacoby308

New member
הסחפות - לתחום שאני לא מומחה בו.

נהפוך הוא - אם אתה הבנת מהתגובות שלי שפסליו של מרסל דושאם הם בדיחה, אז באמת שאתה לא מכיר את הסיפור שמאחורי אותה משתנה (מזרקה, חלק קוראים לה). דושאם רצה להוכיח בפסל הזה שכל אחד יכול לקחת כל חפץ שהוא רוצה ובתנאי שהוא יוצב בתנאים המתאימים - קרי, תערוכה - מבקרי האמנות ייקחו אותו ברצינות המלאה. עם ההבנה הזו, תנסה לקרוא מחדש את התגובות שלי.

למעלה