Full House

kingofthenet

New member
Full House

Full House - עידכונים (כמעט) יומיומיים על הכל, כלום וכל דבר. עידכונים (פוסט) קצרצרים, בעיקר לאלו שלא אוהבים לקרוא הרבה, אבל אוהבים לראות לא מעט :p האתר, כפי שהמוטו והסלוגן שלנו אומר, הוא בעצם כל הדברים הקטנים (והגדולים) שיעניינו את הגולש, ובעיקר את חובבי הגדג'טים בישראל. האתר הושק בתחילת אוקטובר כרעיון נסיוני, ואחרי זה הומר למה שהוא עכשיו. קחו סיור באתר, על החדשות והחידושים, אני פתוח להצעות והערות =). http://fullhouse.pro.tc (האתר מאוחסן על שרת בתשלום, לא שרת חינמי) A.H

kingofthenet

New member
מה זאת אומרת?

אני מודע לכך שהאתר שלי נראה הרבה יותר טוב בפיירפוקס, אבל...מה אתה מקבל כשאתה מנסה להיכנס דרך IE? אני אבדוק את העניין בכל מקרה, A.H

kingofthenet

New member
תוקן

זה היה הכפתור של האינדקס של הבלוגים הישראלים, הסרתי אותו, איך זה נראה עכשיו? (אני נפטרתי מ IE מזמן). תודה על ההארה, A.H

UvalS

New member
עכשיו רואים טוב.

אגב, אתה מדבר על אינדקס הבלוגים opinion.co.il/blogs? ראיתי שהוספת את הבלוג שלך לשם - הבעיה היא בכפתור שם?

kingofthenet

New member
לא...אחד אחר, אבל מה עם זה?

ב opinion בכלל לא מצאתי את הבלוג אחרי שהוספתי אותו, אתה יכול לעזור לי? מה שעשה לי בעיה היה כפתור אחר "אינדקס הבלוגים הישראלים" או משהו כזה... ואגב מה עם ביקורת על התוכן ועל הרעיון? A.H

kingofthenet

New member
אהה מצאתי..

מצאתי את זה ב opinion אבל עכשיו איך מוסיפים לינק בכפתור כדי לדרג את האתר? כמה מסובך יכול להיות סט-אפ של בלוג ישראלי ופרסום, A.H

kingofthenet

New member
ושוב לא משנה... =)

הבנתי כבר איך מארגנים את כל הדירוגים והכפתורים, סליחה הטריפל פוסט, אשמח לקבל ביקורת, למרות שהאתר רק הושק ואני לא בטוח שלהרבה ממכם ברורה רמת פעילותו... A.H

למעלה